2014/2015 NBA Sezona

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Greivis
Kontakt:

Re: 2014/2015 NBA Sezona

Post Postao/la Greivis » 23 jan 2015, 02:14

Clutch je napisao/la:Pusti statistiku Gre. O odbrani ne govori puno. ;)
Kako ne govori? Pogledaj koliko centri poena daju kad igraju protiv Gasola. Sigurni underi.

Nadam se da ce MVP biti na nivou. Hocu Spurse na 7-8 poziciji zapada.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 23 jan 2015, 02:14

SaltCityAttack je napisao/la:sta je ovo bilo Butleru izasao ..ovo je rano za njega da izadje..nije valjda kakva povreda sad opet ebemu mater ...kad vidim Hinricha i ovog Snella ospem se
2 faula ;)

ne boj se :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 jan 2015, 02:18

Mogli bi ovi da malo pricaju i o utakmici :facepalm:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 jan 2015, 02:20

Naslucujem neko domacinsko sudjenje :yawn:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 jan 2015, 02:20

Raul_64 je napisao/la:Mogli bi ovi da malo pricaju i o utakmici :facepalm:
Zanimljivo je ovo o loptama. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 jan 2015, 02:20

Raul_64 je napisao/la:Mogli bi ovi da malo pricaju i o utakmici :facepalm:
Ma Miller je odavno deklarisan kao debil kad komentarise.Usput,Pop bzv baci vodstvo uvodjenjem Diawa na Gibsonu da imaju missmatch.Trebao je cekati dok Mirotic ne udje ili uvesti Baynesa prvo...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jan 2015, 02:24

ovi nasi haman Snella guraju u petorku da ga trade ..a on kao namjerno ne moze nista odigrat pizda mu materina ..izadji care sam idi u D ligu ili cekaj ljtnu tu dominiras u pm ...joj evo i Mohamed nam ulazi aahahah

edit:

i ovaj Taj se uklopio u sivilo katastrofalan je u zadnje vrijeme ...loptu ne moze uhvatiti, pogodit ne moze, ispada mu lopta, dodaje protivnickim igracima i td i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 23 jan 2015, 02:32

Greivis je napisao/la:
Kako ne govori? Pogledaj koliko centri poena daju kad igraju protiv Gasola. Sigurni underi.
Govori nešto, ali nije uvijek presudna. Centri daju malo poena zato jer je Gasol odličan defanzivac.

Međutim tu se ne radi samo o individualnoj statstici protivnika, puno bitnija je ona timska statistika, i krajni rezultat. Recimo kad imaš Klaya, ne treba ti double-team na Hardenu jer će ga ovaj dovoljno zaustaviti (koliko je to moguće, jer je Harden najbolji 1 na 1 igrač u NBA) da timsku odbranu možeš igrati onako kako želiš i potpuno se prilagoditi protivniku.
I šta je rezultat toga? Metla u regularnoj sezoni. Sinoć su maksimalno napaljeni Harden i Rocketsi u nadi da će izbjeć' metlu protiv Warriorsa došli po pobjedu i završili sa zaostatkom od 24 poena nakon 3/4. A upravo matchup Klay - Harden je taj koji je ključni u toj seriji. GS ima takvu širinu u napadu da će oni u 90% slučajeva zabiti više od protivnika u slučajevima kad im protivnik defanzivno odgovara, a Houston im odgovara, između ostalog, jer imaju Klaya. ;)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 jan 2015, 02:34

Clutch je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
Govori nešto, ali nije uvijek presudna. Centri daju malo poena zato jer je Gasol odličan defanzivac.

Međutim tu se ne radi samo o individualnoj statstici protivnika, puno bitnija je ona timska statistika, i krajni rezultat. Recimo kad imaš Klaya, ne treba ti double-team na Hardenu jer će ga ovaj dovoljno zaustaviti (koliko je to moguće, jer je Harden najbolji 1 na 1 igrač u NBA) da timsku odbranu možeš igrati onako kako želiš i potpuno se prilagoditi protivniku.
I šta je rezultat toga? Metla u regularnoj sezoni. Sinoć su maksimalno napaljeni Harden i Rocketsi u nadi da će izbjeć' metlu protiv Warriorsa došli po pobjedu i završili sa zaostatkom od 24 poena nakon 3/4. A upravo matchup Klay - Harden je taj koji je ključni u toj seriji. GS ima takvu širinu u napadu da će oni u 90% slučajeva zabiti više od protivnika u slučajevima kad im protivnik defanzivno odgovara, a Houston im odgovara, između ostalog, jer imaju Klaya. ;)
:rol:

jos kad bi ga Klay cuvo 1 na 1, vazda ima help defense, ili nakon switcha zavrsi Green ili Iggy na njemu, ali se vidi box score pa lafo Klay shut down Hardena :rol:

Vidjelo se sinoc koliko ko vrijedi ekipi, bez Hardena, Rocketsi su lottery ekipa

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 23 jan 2015, 02:35

Sinoc tekmu nisam gledao, ali onu prethodnu jesam i vidio sam sve to sto sam napisao. A ti se smij, metla je meni puno smjesnija :urnebes:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 jan 2015, 02:38

Clutch je napisao/la:
Greivis je napisao/la:

Zna se od koga su Warriorsi izgubili i protiv koga se Klay nije naigrao. Jedva cekam iduci mec. Znas li kad je? :kafa:

Ima istine u ovome sto pricas. Klay je dobar u odbrani, ali nije toliko dobar kakvim ga predstavljas. U napadu je napredovao ali i dalje previse ovisi od suta. Ne znam na sta ce to u playoffu liciti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jan 2015, 02:39

to je to sto govorim Thibs treba da vidi da je ovo petorka Rose i Brooks skupa..kakav crni Hinrich i jos Snel da igra tu..sa njima smo brzi i opasni milion puta... slabo ovo koristi, ali vjerujeem da ce ovo u playoffu igrati cesce ..Hinrich ce svskako imati minute, ovaj drugi nikako, Mohameda tu neecemo vidjet jedino peskirom mahat
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 jan 2015, 02:41

Clutch je napisao/la:Sinoc tekmu nisam gledao, ali onu prethodnu jesam i vidio sam sve to sto sam napisao. A ti se smij, metla je meni puno smjesnija :urnebes:
Pa proslu tekmu je triple team bio na Hardenu u nekim posjedima :rol:

Pa vrijeme je da nas pometu, nisu od 73-e, a I zadnje dvije godine smo ih uzimali, mada prve dvije tekme nije bilo Dwighta I jos igraca ali eto. Znaci puno, I mi smo sampiona pomeli prosle godine, a I okc su ih pomeli pa sta?

Reci ti slobodno da je Klay bolji od Hardena :rol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jan 2015, 02:47

kako sam pozelio ovo djete , ali zaista zadnjih nekoliko utakmica je standardno dobar. preko 25p i imao je u zadnje tri 10 i vise asistencija ..u ovom mjesecu ima prosjek 28p cini mi se
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 23 jan 2015, 02:47

Greivis je napisao/la:Ne znam na sta ce to u playoffu liciti.
Ne znam sta da mislim tu. Recimo Warriorsi su prvi u fast break points u NBA, a takvih poena ce u Playoffu biti puno manje, tempo ce biti sporiji, sto im manje odgovara.
Međutim njihova odbrana je iznenadjujuce impresivna, i prosle sezone nije bila losa kad se Bogut vratio, ali ovo sto ove sezone igraju je meni licno bilo neocekivano, a iz nje nastaje i savrsena tranzicija s Curryem, za koju ja sve vise mislim da ce je moci igrati na ovom nivou i u Playoffu.

@aleme

two way je bolji :kafa:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 23 jan 2015, 02:48

Rose ubija

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jan 2015, 02:52

dali za sada 16p ROSE ili je asistirao ili je pogodio u svih 16 ..ljepo je to vidjeti kod njega ponovo

edit;

jodd kad bi Snel mogao sta pogodit..pa majku ebo svoju kako moze ovo profulat nije mi jasno...kakav kreten majku ebo bolesnu..vadi ga Thibs salji to u D ligu

edit:

opet Snel i evo Hinrich idiot za njim hahahahaha...Mislim stvarno nigdje veze...Hinrich hvala za svee ali penzija brate dosta je vise
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 jan 2015, 02:56

Clutch je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Ne znam na sta ce to u playoffu liciti.
Ne znam sta da mislim tu. Recimo Warriorsi su prvi u fast break points u NBA, a takvih poena ce u Playoffu biti puno manje, tempo ce biti sporiji, sto im manje odgovara.
Međutim njihova odbrana je iznenadjujuce impresivna, i prosle sezone nije bila losa kad se Bogut vratio, ali ovo sto ove sezone igraju je meni licno bilo neocekivano, a iz nje nastaje i savrsena tranzicija s Curryem, za koju ja sve vise mislim da ce je moci igrati na ovom nivou i u Playoffu.
Najbolja tri tima konferencije ne mogu dobiti. Zapravo mogu uz dosta srece proci jedne, ali nema sanse da izadju sa zapada. Vidim preskocio si pitanje. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jan 2015, 02:59

ej moj Hiinrich pa ukopaj se objesi se radi nesto idiote da se kaznis :( ..ne mogu baja ovo gledat razbit cu opet nesto fakat... ebo im Snel i Hinrich mater vise... kud je Butler 3 licne greske i nee igra nikako ebo te moram ove idiote gledat

edit

Taj idiot samo hoce da zakuca..umjesto da je ono polozio on se zaletio konj kakav kreten oca mi
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 jan 2015, 03:01, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 23 jan 2015, 02:59

Greivis je napisao/la:Vidim preskocio si pitanje. :kafa:
ne znam, kad? :)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.