FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

gavra
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la gavra » 31 mar 2010, 18:16

Ma daj ljudi ostavite se prica sa Sarajevskim mangupima pa oni su NAJ, pa kod njih kad cijeli stadion skandira Ubi cetnika to je OK ,jer se ne misli na Srbe, kad uleti navijac na teren kriv je golman sto lose glumi ili policija , pa kako onda da ne zazmire na ostale stvari.
I vi cete se jednom probuditi, samo imate problem sto ste provaljeni pa vam se smiju i Srbi i Hrvati a bogami i Bosnjaci (Zenicani,Tuzlaci,Mostarci...)

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 31 mar 2010, 18:29

pustite sarajevske jalije, vidis da truju temu i naravno provociraju, gledajmo mi nas tim i nasu igru

na kraju eto im titula jer....znamo sta se pjeva :P
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 31 mar 2010, 18:33

ubij cetnika? ok mislim vasa poezija je puno ljepsa noz zica itd...
Evo jos jednom cu ovo napisati i necu vise,majstore razlika je sto niko ne kaze da je pametno sto je taj transparent bio na stadionu Noz, zica... i to je bilo djelo neodgovornih pojedinaca i za to je placena kazna izmedju ostalog al da se vratimo na ovo glavno.
Hocete me napokon prosvijetliti kome ste pjevali to famozno ubi cetnika ,pa nije valjda da ste prozivali mrtvog Drazu Mihajlovica , da li je bio neki cetnik na stadionu, al to mi i jeste najsmjesnije kod vas sto vi sa svojim pricama ubjedite sami sebe u nesto al nazalost samo sebe.I jos nesto u Bl i u cjeloj RS, po tvome odnosno vasem ,nikad nije uvrijedjen ni jedan Bosnjak i Hrvat (Ubi Turcina,Baliju ubi Ustase)

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 31 mar 2010, 18:36

ubij cetnika? ok mislim vasa poezija je puno ljepsa noz zica itd...
Daj covjece do kad cete prosipati nebuloze?!Do kada vise?!Pa ko se jos deklarise kao cetnik,ustasa ili balija?!Niko!Skandiranje ubij cetnika znaci ubij Srbina,i nemojte mi prosipati neke vase price,svi smo multi-etni,ovo ono...

Sto se tice one sramotne parole,noz,zica....i tako dalje,da ne spominjem,to je stvarno strasno bilo,i nikada se ne ponovilo,ali ta je parola bila prije nekoliko godina,veoma davno!Od tada se u BL nikada nije nista slicno pojavilo,niti ce,dok se na Grbavici "ubij cetnika" skandiralo prije 7 DANA!Prema tome,pocistite svoje dvoriste,a onda prigovarajte komsiji!
Treci put castimo

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 31 mar 2010, 18:39

@Schlager

Boli li vise kada te udari stado ovaca, ili kada se jedna ovca ocese od tebe?
Cijela drzava je vidila da momak nije udario golmana, jer je ovaj potrcao za njim te na nagovor svojih igraca pada ko pokosen!
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 31 mar 2010, 18:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 31 mar 2010, 18:40

BrigateBL je napisao/la:pustite sarajevske jalije, vidis da truju temu i naravno provociraju, gledajmo mi nas tim i nasu igru

2002/03-7mjesto Borac BL
2003/04-7mjesto Borac BL
2004/05-15 mjesto Borac BL(druga liga)
2005/06------------------------------
2006/07-15mjesto Borac BL(druga liga)
2007/08------------------------------------
2008/09-5mjesto Borac Bl

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 31 mar 2010, 18:42

ibrakadabra je napisao/la:
BrigateBL je napisao/la:pustite sarajevske jalije, vidis da truju temu i naravno provociraju, gledajmo mi nas tim i nasu igru

2002/03-7mjesto Borac BL
2003/04-7mjesto Borac BL
2008/09-5mjesto Borac Bl
I šta je pisac htio da kaže?

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 31 mar 2010, 18:43

ibrakadabra je napisao/la: 2002/03-7mjesto Borac BL
2003/04-7mjesto Borac BL
2008/09-5mjesto Borac Bl
I sta si htio ovim dokazati?Covjece,ostavi proslost,kazem ti,sadasnjost se gleda... ;)
Treci put castimo

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 31 mar 2010, 18:45

Borčevac je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:

2002/03-7mjesto Borac BL
2003/04-7mjesto Borac BL
2008/09-5mjesto Borac Bl
I šta je pisac htio da kaže?
da je presmijesno u ovoj nasoj Premijer ligi 2 puta ispasti

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 31 mar 2010, 18:47

Ako Bosna nije tvoja drzava, zasto ti na pasosu ima utisnut grb Jedne i Jedine ? Zasto koristis valutu konvertibilna marka, a ne dinar ? Zasto ti plata ne iznosi 80 000 dinara (oko 2000 KM, ja mislim), nego pisljivih 500 KM ? Zasto ti klub nastupa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ?

Da vam nije stalo do te titule, ne bi ovoliko komentarisali i nabijali sebi komplekse radi incidenta na Grbavici , jer i vi (Lesinari) zelite praznu Grbavicu. Da vam se klub nalazi tamo gdje mu je i mjesto, ne bi pjevali ovako ( ne mislim na drugu ligu ).
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 31 mar 2010, 18:48

Kad se ima u vidu način na koji smo ispali to nije smiješno već žalosno.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 31 mar 2010, 18:50

tatamata je napisao/la:Samo cekam utakmicu na Grbavici.Bas da vidim jeste li postenjacine,takve kao sto kazete.Da li ce se igrati muski,pa bolji nek pobijedi,ili ce biti sudija 12. igrac Zeljeznicara!Eto zivi bili,pa vidjeli... ;)

Samo da napomenem,da nikad do sada nije ovoliko uljeza bilo na temi FK Borac.Neobicno mi je drago zbog najezde. :lol:
? % су ? " $ :mrgreen: $ је ' " $ нон стоп $ :lol:

ја се " ? пута " у расправу, ? ' на " " $ " се у " " са ', & $ ' на " $ $ тога :D

$ ' " % " " " се, најгоре је % по 10 пута / " " " " пут " се " & " %, ? не $, ? $ ". $ ? " ' $ ?? :lol:

Стварно су " " " :mrgreen:
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 31 mar 2010, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 31 mar 2010, 18:53

nisam Lesinar i nema potrebe da se pravdam za njihovu pjesmu , ali je realnost takva kakva je..
Upravo vasa prepiska ovdje na forumu ali i prica sa ljudima koje sam upoznao u Sarajevu mi je razbila svaku iluziju..Majstore ja sam odrastao sa muslimanima u Seheru, nisam nacionalnista ali mi je dosta da mi Vi iz Sarajeva drzite predavanja o multietnicnosti...
Ja postuje BIH, njene zakone vazecu himnu, zastavu.. Ali vi ne postujete svu zemlju tacnije 49 posto nje...To je problem od mene dosta o politici ....
odstad ko bude spominjao politiku na ovoj temi ima da leti....

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 31 mar 2010, 18:54

U savezu naravno ali u BiH savezu.

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 31 mar 2010, 18:54

MI hocemo titulu samo u inat vama,. jer je vama stalo do iste i ne birate nacin da dodjete do nje.

I stvarno otkako je seljo dosao na 2 mjesto ovi malo malo pa na nasoj temi i truju je svojim nacional-sovinizmom

Jebga KOMPLEKSI SU KOMPLEKSI.

Nego da se mi okrenemo nasem BORCU i tekmi protiv zrinjskog. Uzmemo li tu bod/ove mislim da je LIGA SAMPIONA blizu.

A onda zajdeno na kosevu pjevamo

LIGA SAMPIONA LIGA SAMPIONA :mrgreen: :mrgreen:

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 31 mar 2010, 18:55

BrigateBL je napisao/la:nisam Lesinar i nema potrebe da se pravdam za njihovu pjesmu , ali je realnost takva kakva je..
Upravo vasa prepiska ovdje na forumu ali i prica sa ljudima koje sam upoznao u Sarajevu mi je razbila svaku iluziju..Majstore ja sam odrastao sa muslimanima u Seheru, nisam nacionalnista ali mi je dosta da mi Vi iz Sarajeva drzite predavanja o multietnicnosti...
Ja postuje BIH, njene zakone vazecu himnu, zastavu.. Ali vi ne postujete svu zemlju tacnije 49 posto nje...To je problem od mene dosta o politici ....
tacnije 49,2%

Zeljo-Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-Sarajevo » 31 mar 2010, 18:57

Manite se gluposti i politike, nit' ste kompetentni da se raspravljate o tome nit je ovo mjesto o tome... A MI iz SEHERA cemo docekati Lesinare na sasvim normalan nacin, bez provokacija, bez ikakvih nacionalnih pjesama ili bilo cega slicnog, jer ocito je da su lesinari dozivjeli zadnjih godina preobrazbu u navijackom smislu, te postali navijacka skupina koja nije opterecena vise minulim desavanjima, nego se konacno okrenula bodrenju svog kluba i trenutno vaze za jednu jako dobru i organizovanu grupu u ovoj NAM drzavi. A mi cemo Vas ispratiti sa jedno 2 komada u mrezi i to je ono najbitnije, lijep pozdrav. 8-)

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 31 mar 2010, 18:59

BrigateBL je napisao/la:nisam Lesinar i nema potrebe da se pravdam za njihovu pjesmu , ali je realnost takva kakva je..
kosmopolita nismo te prepoznali .

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 31 mar 2010, 19:01

duhoviti smo he he nisam kosmopolita ja znam sta sam od rodjenja, samo sam naucen da ljude dijelim na dobre i lose.

Inace Jovic ostao trener Zrinjskog, vraca ima se nekoliko igraca tako da ce biti za,,,, gostovanje

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 31 mar 2010, 19:01

ljudi vi samo morate da shvatite jednu stvar. NIKO OD NAS NIJE AKTIVNI LESINAR, za rasprave toga tipa imate zvanicnu stranicu lesinara.

Mi ovde smo samo simpatizeri i navijaci BORCA, koji diskutuju o trenutnom stanju u klubu.

Za svaka navijacka preseravanja imate drugo mjesto

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.