FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Napraviste cirkus od foruma, jedva se riješili trolova pa sad naši iz dosade i pored opšte teme se ovdje zajebavaju. 

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
Sta fali, raja se malo opusta.Anonimac je napisao/la:Napraviste cirkus od foruma, jedva se riješili trolova pa sad naši iz dosade i pored opšte teme se ovdje zajebavaju.
Pojedinim niakd ugoditi. Ako vam forum nije za zezanciju s rajom, dijeljenje informacija i misljenja, nemojte ni ulaziti onda. Imate dovoljno web stranica s "objektivnim" informacijama na koje mozete uci bez problema i citati te monotone tekstove. Zna se za sta forum sluzi. PozdravKontraNogama je napisao/la:Sta fali, raja se malo opusta.Anonimac je napisao/la:Napraviste cirkus od foruma, jedva se riješili trolova pa sad naši iz dosade i pored opšte teme se ovdje zajebavaju.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Joj što me povuče za jezikFormat je napisao/la:Ili Grafite mozda ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- storm_raider
- Kontakt:
Il' za nesto drugo?shzna je napisao/la:Joj što me povuče za jezikFormat je napisao/la:Ili Grafite mozda ..

Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Zadnjih par dana sam bas zauzet pa nemam puno vremena za forum, al svaka cast onome ko je napokon uveo nekog reda. Milina uc na forum.
Forza Zeljkan!!!
Forza Zeljkan!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
I mene, too... hahahhashzna je napisao/la:Joj što me povuče za jezikFormat je napisao/la:Ili Grafite mozda ..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- invincible1921
- Kontakt:
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ma Vagner Love garant... navuk'o zime po Rusiji, pa hoce da dodje ovdje da se malo otkravi... 

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Koji Brazilac stize na Gravicu?Jedan iskusni brazilski nogometas ponudjen je timu sa Grbavice.Informacije su sture.Sport saznaje da se radi o iskusnom (30)napadacu.Koji je u rangu sirokobrijeske ikone Wagnera.Njegov "cd"je na pazljivom gledanju kod struke ,a izkluba ne zure sa objavom imena ,jer je posao u zacetku.Do nedjelje ce se znati koji je misteriozni Brazilac i moguce pojacanje plavih.Vrlo je moguce da tokom pregovora dodje na pripreme gdje ce Milomir Odovic uigravati postavu za proljetni dio...
-
- Kontakt:
Fakat ovdje ko onomad kod Pitara za Tonija 
Nemojte ba da nam se posle smije svijet. Ako bude sta dobro, super. Ako ne, nikom nista.
Bitno je da se nesto desava.

Nemojte ba da nam se posle smije svijet. Ako bude sta dobro, super. Ako ne, nikom nista.
Bitno je da se nesto desava.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Gredic svezao prste novinarima.
Još imaju forume kao izvore informacija.
Još imaju forume kao izvore informacija.
- Nadzornik
- Kontakt:
Zahvalio se Želji zbog Čelika: Ahmed Džafić pojačao Zeničane
Zanimljivo je da je Džafić prije dolaska u Čelik imao konkretan poziv da se priključi pripremama Želje, za turnir u Gabeli. Tim menadžer Haris Alihodžić čekao ga je u Međugorju, ali je krilni napadač „osvanuo" u Zenici.
A ko je on u stvari..
I ja prvi put cujem za njega .
Još jedan veliki talenat koji je njemačke livade zamijenio bosanskim arenama.
Nikad čuo.
Nikad čuo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ovog je avaz prodavao
Za cvaju
U zadnje vrijeme se skoro svaki igrač povezuje sa našim klubom, ne treba pretrpati igrački kadar, ne igramo ni kup, tako da nekih 20-22 igrača nam je potrebno za sljedeću polusezonu, pa ako nešto bude sa statutom, onda na ljeto praviti ekipu za sljedeću sezonulazar je napisao/la:ovog je avaz prodavao

ma ni toliko. hebo kvantitet.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, kolezeljovac, Redfire16 i 56 gostiju.