StaCapoDiTuttiCapi je napisao/la:U mene

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bgm to ces tesko naci, nego lakse ti je vidi s nekim kolegom. Neko ko je polozio ili razvaljuje.cala je napisao/la:Zna li neko bas dobrog instruktora za kinematiku u Sarajevu?
Ma onaj tip napisa "u mene" pa mi smiješnoR32 je napisao/la:StaCapoDiTuttiCapi je napisao/la:U mene
Nemam ništa brate moj. Ja sam pisful men, Bgmi!marcelo12 je napisao/la:Sta to imas protiv mene ?
Mislim da je 23.02. No, dug je put do toga.Devi1 je napisao/la:Kada počinje drugi ljetnji semestar u Tuzli?
Odgodili profesori neke ispite za februar, a bas se moglo naucitPatrice_Evra_3 je napisao/la:Mislim da je 23.02. No, dug je put do toga.Devi1 je napisao/la:Kada počinje drugi ljetnji semestar u Tuzli?
Polako, nismo još ni zimski položili...Devi1 je napisao/la:Kada počinje drugi ljetnji semestar u Tuzli?
Hahahaha,jel FE ?theboss_RD07 je napisao/la:Izet Gazdić...
Gore na masinstvu deset puta,teorijom nas cjepa,knjiga komplet od rijeci do rijeci,zna na recenicu jednu,recimo koja ti na 5 stranica fali uzeti 2 od 5 bodova..zadaci su solidno lagani..Mada je fizika vise to da su ljudi prepadnuti njime i tim predmetom od strane onih kojih to ne uce ili nauce svaku trecu lekciju pa ne mogu da poloze..Ja jesam imao problema sa njim,valja to sve nauciti,zakine te na bodovima i sve to al to je makar kod nas na masinstvu jedna fina uvertira kako ces svaki od 10 predmeta(ne racunam izborni i engleski i sport ili ko sta vec ima) morati uciti na trecoj pa i na drugoj godini..schweinsteiger je napisao/la:Hahahaha,jel FE ?theboss_RD07 je napisao/la:Izet Gazdić...
I koja fizika,jedan ili dva?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.