FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gledam raspored nas listice i zrinjskog.Bice **** do kraja prvenstva borba za titulu.Posebo listica ima dobar raspored.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato ove pripreme odraditi maximalno ozbiljno i sve ce to doci na svoje,imamo i mi dosta dobar raspored
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi imamo taj problem sto se svi na nas naloze,docekaju nas na noz.Ali tako je to svugdje u svijetu kad dolaze najveci.Evo u Gradačcu ce biti loš teren gruba igra,nasi igraci izlozeni svemu i svacemu.Ali kvalitet je na nasoj strani,i to ce presuditi.Opet listica protiv Radnika ce igrati pred 50 gledalaca,onako laganini kao na treningu bez ikakvog naboja.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 22 jan 2015, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Nista ti ne kontas. Samo me pratis u stopu i zayebayes.Sabinho je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Ne trebaju nam cistaci trenutno.HeraklitMracni je napisao/la:[...]Berberovica kao i deju Poslat u olimpic , kad se sjetim derbija i bravura berberovica joj
Hocu da kazem da nema ni jedan ni drugi mjesta kod nas pa se malo zezamfranklampard8 je napisao/la:Cistaci ?

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
U petak navečer, 23. januara, sa početkom u 20 sati, prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo i reprezentativac Makedonije, Krste Velkoski, će putem zvaničnog Facebook fan page-a Bordo kluba odgovarati na pitanja navijača i simpatizera našeg kluba.
Pitanja postavljate u vidu komentara na fotografiju koju ćemo objaviti sutra malo prije 20 sati.
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/pit ... koski/2062
Pitanja postavljate u vidu komentara na fotografiju koju ćemo objaviti sutra malo prije 20 sati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto ce biti spamawwwfcsarajevoba je napisao/la:U petak navečer, 23. januara, sa početkom u 20 sati, prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo i reprezentativac Makedonije, Krste Velkoski, će putem zvaničnog Facebook fan page-a Bordo kluba odgovarati na pitanja navijača i simpatizera našeg kluba.

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Zato hvala Bogu sami o sebi odlucujemo. Jednostavno, dobijes sve do kraja i prvak si. A sto se rasporeda tice mislim da mi imamo najbolji u drugoj polusezoni, pored toga sto nam dolaze svi konkurenti za titulu mi idemo na Otoku (k'o domaca tekma) te idemo Slaviji u Lukavicu gdje ce takodje biti vise gostujucih nego domacih navijaca.amypitar je napisao/la:Gledam raspored nas listice i zrinjskog.Bice **** do kraja prvenstva borba za titulu.Posebo listica ima dobar raspored.
Samo da vise hoce poceti...
@fcsba Super

1946
Sve sto imas reci, kazi na onoj temi predviđenoj za navijace drugih klubova. Ova je samo za navijace FKS. Probajte to ispostovati Mokroguz i ostali vucovi..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Pozdrav bordo braco,pratim ovaj forum pa reko da se i ja aktiviram 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro nam dosaohare28 je napisao/la:Pozdrav bordo braco,pratim ovaj forum pa reko da se i ja aktiviram

Neznam sta svi forsiraju Radovca, pa Dulja i Cimi su bolji od njega za klasu. Neko ce debele pare uzet na njemu...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Re: Odg: FK Sarajevo
Kako misliš neko.??Amca007 je napisao/la:Neznam sta svi forsiraju Radovca, pa Dulja i Cimi su bolji od njega za klasu. Neko ce debele pare uzet na njemu...
amypitar je napisao/la:Kako misliš neko.??Amca007 je napisao/la:Neznam sta svi forsiraju Radovca, pa Dulja i Cimi su bolji od njega za klasu. Neko ce debele pare uzet na njemu...
Ma neko hoce, forsiraju ga kao Ronalda, ali ono sto sam ja od njega vidio ove polusezone, nije me toliko odusevilo, za razliku od Cimija koji je jeo zemlju protiv Borusije i Dulje isto tako, pa nikom nista...
Nije mi sve jasno,ali eto...Amca007 je napisao/la:amypitar je napisao/la:Kako misliš neko.??Amca007 je napisao/la:Neznam sta svi forsiraju Radovca, pa Dulja i Cimi su bolji od njega za klasu. Neko ce debele pare uzet na njemu...
Ma neko hoce, forsiraju ga kao Ronalda, ali ono sto sam ja od njega vidio ove polusezone, nije me toliko odusevilo, za razliku od Cimija koji je jeo zemlju protiv Borusije i Dulje isto tako, pa nikom nista...
Radovac igra sa Cimijem kao zadnji vezni.Ja ne vidim igraca sa klupe da je bolji na toj poziciji od Radovca.Pa gdje je tu forsiranje.???
Nije mi sve jasno,ali eto...
Radovac igra sa Cimijem kao zadnji vezni.Ja ne vidim igraca sa klupe da je bolji na toj poziciji od Radovca.Pa gdje je tu forsiranje.???[/quote]
Nisam rekao da ima bolji trenutno na klupi, ali kolika su ocekivanja od njega, bojim se da cemo se razocarati..necemo dalje u diskusiju...
Radovac igra sa Cimijem kao zadnji vezni.Ja ne vidim igraca sa klupe da je bolji na toj poziciji od Radovca.Pa gdje je tu forsiranje.???[/quote]
Nisam rekao da ima bolji trenutno na klupi, ali kolika su ocekivanja od njega, bojim se da cemo se razocarati..necemo dalje u diskusiju...
FK Sarajevo će uzeti debele pare na njemu.Amca007 je napisao/la:Neznam sta svi forsiraju Radovca, pa Dulja i Cimi su bolji od njega za klasu. Neko ce debele pare uzet na njemu...

Mi očekujemo samo ono što mislimo da može, a Samir može još. Bio je dobar, daleko od tog da je najbolji, ali za svoje godine je odlično. Dulja isto tako.
U vezi onog mog posta od danas, mislim da će ovo biti Duljina polusezona jer će sve oči i sav pritisak biti uperen u vrh napada i Benku, Hare će koji put da uleti kao joker s klupe i da riješi utakmicu

Forsiraju ga zato sto je talenat i kvalitetan igrac kojem je potrebno da igra redovno da bi napredovao isto tako su i Cimirota forsirali kada je dosao pa je izrastao u odlicnog igraca i naravno on je produkt naseg kluba i primjer drugim mladim igracima. Pored toga on je od Cimirota mladji 3 godine te je vec sa svojih 17 godina pokazao kvalitet te konstanto napreduje i naravno da ce igrati. On odlicno pokriva svoju poziciju i sigurno je da je Kodro zadovoljan sa njim.Amca007 je napisao/la:Neznam sta svi forsiraju Radovca, pa Dulja i Cimi su bolji od njega za klasu. Neko ce debele pare uzet na njemu...
Duljevic i Radovac igraju potpuno drugacije pozicije zasto ih uporedzujes nije mi jasno, ko bi to drugi trebao da igra umjesto Radovca ?
A bas me interesuje ko bi to trebao da uzme pare na njemu ???
Ti si opet šampion !
simon je napisao/la:Forsiraju ga zato sto je talenat i kvalitetan igrac kojem je potrebno da igra redovno da bi napredovao isto tako su i Cimirota forsirali kada je dosao pa je izrastao u odlicnog igraca i naravno on je produkt naseg kluba i primjer drugim mladim igracima. Pored toga on je od Cimirota mladji 3 godine te je vec sa svojih 17 godina pokazao kvalitet te konstanto napreduje i naravno da ce igrati. On odlicno pokriva svoju poziciju i sigurno je da je Kodro zadovoljan sa njim.Amca007 je napisao/la:Neznam sta svi forsiraju Radovca, pa Dulja i Cimi su bolji od njega za klasu. Neko ce debele pare uzet na njemu...
Duljevic i Radovac igraju potpuno drugacije pozicije zasto ih uporedzujes nije mi jasno, ko bi to drugi trebao da igra umjesto Radovca ?
Malo mi ima zlobe u njegom postu.
Dobar ti je post, necemo se svadjati..i ja ocekujem da ga prodamo za 5 miliona, ali vidjecemo...simon je napisao/la:Forsiraju ga zato sto je talenat i kvalitetan igrac kojem je potrebno da igra redovno da bi napredovao isto tako su i Cimirota forsirali kada je dosao pa je izrastao u odlicnog igraca i naravno on je produkt naseg kluba i primjer drugim mladim igracima. Pored toga on je od Cimirota mladji 3 godine te je vec sa svojih 17 godina pokazao kvalitet te konstanto napreduje i naravno da ce igrati. On odlicno pokriva svoju poziciju i sigurno je da je Kodro zadovoljan sa njim.Amca007 je napisao/la:Neznam sta svi forsiraju Radovca, pa Dulja i Cimi su bolji od njega za klasu. Neko ce debele pare uzet na njemu...
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 25 gostiju.