samo deri!!!
Groetzki igrac utakmice,Strobel 5 golova,Wiencek 5/5 sa linijeLiechtlein 15 odbrana.
Ko bi rekao da ce se boriti za prvo mjesto u ovako jakoj grupi.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Prvi su. Sad mogu kalkulisati i birati treceg ili cetvrtog iz druge grupe.samo_lijevo je napisao/la:
samo deri!!!
Groetzki igrac utakmice,Strobel 5 golova,Wiencek 5/5 sa linijeLiechtlein 15 odbrana.![]()
Ko bi rekao da ce se boriti za prvo mjesto u ovako jakoj grupi.
Na kraju su im uzeli mogućnost za pobjedu tako što im 10 sekundi nisu dopustili da izvedu deveterac. Prije toga jedva dočekali da sviraju probijanje Egiptu. Propast od suđenja.Manuel je napisao/la:Kakva tekma Svedske i Egipta
Opet lose sudjenje i navlacenje Svedima al su se nekako Egipcani izvukli.Brat Karim sve poskidao
Sudjenje katastrofa,u svakom sportu ima gresaka al nigdje ko u rukometu.Lijepo je vidjeti da ce u nokaut fazi biti neka repka koja nije iz Evrope.Za sad je to Egipat,Tunis je blizu a Brazil i Argentina bi im se mogli pridruziti.DukeOfWellington je napisao/la:Na kraju su im uzeli mogućnost za pobjedu tako što im 10 sekundi nisu dopustili da izvedu deveterac. Prije toga jedva dočekali da sviraju probijanje Egiptu. Propast od suđenja.Manuel je napisao/la:Kakva tekma Svedske i Egipta
Opet lose sudjenje i navlacenje Svedima al su se nekako Egipcani izvukli.Brat Karim sve poskidao
Imaju dvije utakmice 1/8 finala u nedeljuManuel je napisao/la:Gledao sam pregled programa za iducu sedmicu,nema najave nijedne tekme.
A da?Lillard je napisao/la:Ako se sutra stvari poklope, mogli bi do finala bez Spanjolaca, Francuza i Danaca u zdrijebu
Odi na Wiki stranicu prvenstva pa ces vidjet kako zdrijeb ide, mrsko mi sad pisat redove objasnjenjadubrava je napisao/la:A da?Lillard je napisao/la:Ako se sutra stvari poklope, mogli bi do finala bez Spanjolaca, Francuza i Danaca u zdrijebu
Kako?
od svih četvrtoplasiranih, ovi Brazilci su mi najgori, igraju nekako indijanski...al, nadam se da neće biti puno problema...iako naši još ne igraju dobro....
ukratko ako francuzi i švabe pobjede sutradubrava je napisao/la:A da?Lillard je napisao/la:Ako se sutra stvari poklope, mogli bi do finala bez Spanjolaca, Francuza i Danaca u zdrijebu
Kako?
od svih četvrtoplasiranih, ovi Brazilci su mi najgori, igraju nekako indijanski...al, nadam se da neće biti puno problema...iako naši još ne igraju dobro....
ali nije to to... sve manje onih legendarnih, lacković, Balić, metličić... ovi su mi manje zabavni... sem duvnjaka naravno koji je zvijer...dubrava je napisao/la:E jesi ljenčina![]()
meni najveći problem predstavlja pozicija Bićanića/Sliškovića...Bićanić puno lopti gubi, a Slišković iako ima potencijala i dobar je, nema još iskustva i hrabrosti...
I drugo što mi se ne sviđa je što imam osjećaj da se Duvnjak brzo umara...
S druge strane, krila su fantastična, to je da prste poližeš...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.