StaCapoDiTuttiCapi je napisao/la:U mene
Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Zna li neko bas dobrog instruktora za kinematiku u Sarajevu?
Bgm to ces tesko naci, nego lakse ti je vidi s nekim kolegom. Neko ko je polozio ili razvaljuje.cala je napisao/la:Zna li neko bas dobrog instruktora za kinematiku u Sarajevu?
Mia San Mia
yebem ti finansijsko racunovodstvo. 
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Ma onaj tip napisa "u mene" pa mi smiješnoR32 je napisao/la:StaCapoDiTuttiCapi je napisao/la:U mene
Sta to imas protiv mene ? 
@Faraon mozes li mi poslati par tih slika, zadataka s kvalifikacija ili ispita iz programiranja i arhitektura, da vidim na sta to otprilike lici kod vas 
Nema boljeg osjecaja nego kad polozim najtezu parcijalu za koju sam se spremao neka 2 sata 
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Nemam ništa brate moj. Ja sam pisful men, Bgmi!marcelo12 je napisao/la:Sta to imas protiv mene ?
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Kakav smor je ova drzavna matura kuknjava
Samo dok prijavis ispite treba 2 sata. I jos polozit, bogami, yebo sam jeza..
Samo dok prijavis ispite treba 2 sata. I jos polozit, bogami, yebo sam jeza..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kada počinje drugi ljetnji semestar u Tuzli? 
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Mislim da je 23.02. No, dug je put do toga.Devi1 je napisao/la:Kada počinje drugi ljetnji semestar u Tuzli?
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Odgodili profesori neke ispite za februar, a bas se moglo naucitPatrice_Evra_3 je napisao/la:Mislim da je 23.02. No, dug je put do toga.Devi1 je napisao/la:Kada počinje drugi ljetnji semestar u Tuzli?
Polako, nismo još ni zimski položili...Devi1 je napisao/la:Kada počinje drugi ljetnji semestar u Tuzli?
- theboss_RD07
- Kontakt:
- schweinsteiger
- Kontakt:
Hahahaha,jel FE ?theboss_RD07 je napisao/la:Izet Gazdić...
I koja fizika,jedan ili dva?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- Slatinash_7
- Kontakt:
Gore na masinstvu deset puta,teorijom nas cjepa,knjiga komplet od rijeci do rijeci,zna na recenicu jednu,recimo koja ti na 5 stranica fali uzeti 2 od 5 bodova..zadaci su solidno lagani..Mada je fizika vise to da su ljudi prepadnuti njime i tim predmetom od strane onih kojih to ne uce ili nauce svaku trecu lekciju pa ne mogu da poloze..Ja jesam imao problema sa njim,valja to sve nauciti,zakine te na bodovima i sve to al to je makar kod nas na masinstvu jedna fina uvertira kako ces svaki od 10 predmeta(ne racunam izborni i engleski i sport ili ko sta vec ima) morati uciti na trecoj pa i na drugoj godini..schweinsteiger je napisao/la:Hahahaha,jel FE ?theboss_RD07 je napisao/la:Izet Gazdić...
I koja fizika,jedan ili dva?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Sutra usmeni iz termodinamike dva,pa da vidimo malo te motore SUS,gasne turbine,vlazan vazduh,parne turbine,dizalice toplote i meni omiljene susare
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- schweinsteiger
- Kontakt:
Evo mene ucim fiziku dva iz knjige autora gospodina Izeta Gazdica i gospodje Senade Avdic 
Trenutno sam na lekciji Talasna funkcija za cesticu u beskonacno dubokoj potencijalnoj jami,a inace sam na Racunarstvu i informatici
... 
Trenutno sam na lekciji Talasna funkcija za cesticu u beskonacno dubokoj potencijalnoj jami,a inace sam na Racunarstvu i informatici
#miasanmia
Zar Fizika 2 postoji na RI kuknjava
I had an appointment with you tonight… in Samarra.