mislim na sliku, šta je ovo u zagradi?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Za jako prvenstvo je potrebno 5-6 kandidata za titulu, a jaki milanski klubovi su preduslov za tako neshto - ne i nuzhni uvjet. Mogu npr. Kanadjani da podignu Bolognu u neki novi Napoli ili npr. ovi Rusi Parmu na njen nivo iz 90ih, a da milanski klubovi ostanu ovakvi - opet ce Serie A biti izuzetno kvalitetna liga.10DelPiero je napisao/la:Najveca greska sto vecina ovdje zagovara bi bila smanjenje lige na 18 klubova, mislim da time nebi dobili nikakav specijalni pomak sto se tice kvalitete, za to su prvenstveno potrebni klubovi iz Milana.
Mozes li mi bolje objasniti tu situaciju oko Bologne? Da li su ih kupili, ako jesu kakve su ambicije?MaGiCa je napisao/la:Za jako prvenstvo je potrebno 5-6 kandidata za titulu, a jaki milanski klubovi su preduslov za tako neshto - ne i nuzhni uvjet. Mogu npr. Kanadjani da podignu Bolognu u neki novi Napoli ili npr. ovi Rusi Parmu na njen nivo iz 90ih, a da milanski klubovi ostanu ovakvi - opet ce Serie A biti izuzetno kvalitetna liga.10DelPiero je napisao/la:Najveca greska sto vecina ovdje zagovara bi bila smanjenje lige na 18 klubova, mislim da time nebi dobili nikakav specijalni pomak sto se tice kvalitete, za to su prvenstveno potrebni klubovi iz Milana.
Uzela ju je grupa investitora iz Kanade, isti likovi koji drzhe i Monteal Impact u MLS ligi. Italoamerikanci.akisarajevo92 je napisao/la:Mozes li mi bolje objasniti tu situaciju oko Bologne? Da li su ih kupili, ako jesu kakve su ambicije?
Tu je uleteo rusko-kiparski lobi. Verovatno je Sulejman Kerimov iza toga. To ti je ex gazda Anzhija iz Mahachkale.I za Parmu, citam danas da je neki mladi Albanac postavljen za predsjednika, kakva je oko njih situacija?
Ghirardi jeste pukao i polako pocheo da izlazi iz svega, ali vecinski paket je prodao pre mesec dana. Dakle, odgovornost je na Kipranima, tj. Rusima, koji se josh uvek kriju usled toga shto su najverovatnije tajkunerija pod pritiskom vlasti iz Moskve, pa je potrebno biti malo tajnovitiji u ovom teshkom vremenu za Rusiju, a ne razbacivati se parama kao Abramovich svojevremeno. Da je Rusija u boljim odnosima sa Zapadom, cenim da bi Parma bila novi Anzhi.Padovan je napisao/la:A jel ovo namjerno idu da srozaju Parmu ili je moguće da je klub odjednom pao. Nekako imam osjećaj da je nakon izbacivanja iz Europe Ghirardi pukao i digao ruke od svega, bar je tako najavio (i koliko je on imao udjela u klubu)?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.