plavipatriota je napisao/la:kakve veze ima tarabokija sa našom državom?
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- plavipatriota
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
ma kakvo pustanje od hrvata.sta ce nam to.onda bolje da izgubimo sa - 10.nikad nama niko nije nesto pusto i to nas i krasi
Ja stvarno ne mogu da vjerujem da neko misli da Iran može nekog pobijedit... Pa čovječe zabit će im Tunis 30-35 komada....
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Hrvati nisu kalkulisali kad su trebali, tj. kad im je poraz donosio povoljniji žrijeb u nastavku, čak i tada su pobjeđivali, tako da nema razloga da se nadamo nekim poklonima od njih.hrustoni je napisao/la:Ljudi sta vi mislite,dali bi nam HR malo popustili,ako bih kojim slusajem Iran pobijedijo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koji mentalitet yebote. Da ti neko na jednom Svjetskom Prvenstvu pusti utakmicu od dragosti.
I onda se pitamo zasto nemamo uspjeha. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Šanse da Iran dobije Tunis su 1% , a i ako se to desi, Hrvatska će odigrati korektnu utakmicu, sigurno da neće odigrati cijelu utakmice sa najjačim sastavom biće rotacija, ali nema govora o bilo kakvom pustanju, niti o takvim stvarima treba razmišljati ovo je SP, a ne seoski turnir.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- skyisthelimit
Sheldon je napisao/la:Igraju, za prenos nisam siguran..Anatomija je napisao/la:Ljudi moji da li se igra 100% igraju ove utakmice za konacan plasman 26. 27. , da li ti BHT prenosi?![]()
Gluposti.
Ispade sad bolje biti 17 tj biti najbolji medju luzerima, nego biti posljednji tj 16 u 1/8 finala.
Ne vidim nikakvu svrhu tih utakmica, jos narocito u rukometnoj zemlji Katara koji ce igrati polufinale i u kojem nece biti gledalaca. A da neko prati utakmicu za 23 mjesto? Samo u ovom lopovskom sportu.
15.10 - 15.06 ...
Nisam prežalio još Nigeriju, a sad me još i ovi hajvani sjebaše. 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Danska - Portugal - Madjarska - NjemackaBelminM23 je napisao/la:Nisam prežalio još Nigeriju, a sad me još i ovi hajvani sjebaše.
Litvanija - Nigerija - Tunis
Jesmo tako mali da nas sudije uvijek ****, luzerski mentalitet, neiskustvo ili smo jednostavno peh??
Don't believe the hype.
Et nek si nam objasnio,vidis nismo znali. Pa nije niko mislio da sidju s gola i tak nam puste.Cartman je napisao/la:Koji mentalitet yebote. Da ti neko na jednom Svjetskom Prvenstvu pusti utakmicu od dragosti.![]()
![]()
Ima li gdje uzeti nove dres repke?Moze i stari...
Covjece sta nam uradise yebo ih ihf u guzicu.A tako sam se radovao i na +2za nas bio siguran da ih imamo,ali yebiga na nama se gradi autoritet sudija + sto rece selektor kataru je puno lakse igrati sa tunisom vec sa nama.Steta,a utakmica sa Hr je mogla biti istinski spektakl ,a ovako ce igrati zato sto moraju i jedni i drugi,pogotovo nasi momci koji su slomljeni sa sinocnom kradjom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ako mogli Svedjani i Danci u fudbalu namjestiti (namjeno ili nenamjerno) 2004 godine na Europskom, zasto nebi i hebeni balkanci u rukometu? Rezultat 2:2 je vodio i Dance i Svedjane dalje a Italiju je slao kuci. i nakon rezultata 2:2 obje repke su stale. niti jedna nije napadala.Cartman je napisao/la:Koji mentalitet yebote. Da ti neko na jednom Svjetskom Prvenstvu pusti utakmicu od dragosti.![]()
![]()
a nemoraju nas ni pustiti, nasi ce sigurni poginut na terenu, pogotovo ako Iran dobije Tunisa (mada je to malo vjerojatno, ali je moguce). niko nije nepobjediv. cuda se dogadjaju.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ako uzmemo u obzir rezultate Katara, Tunisa i Austrije nije realno da se Katar i Tunis sastanu, niti bi bilo realno da se mi sastanemo s Katarom da smo dobili Tunis. Realno je da Tunis ide na Španiju, a Austrija na Katar.emil02in je napisao/la:Covjece sta nam uradise yebo ih ihf u guzicu.A tako sam se radovao i na +2za nas bio siguran da ih imamo,ali yebiga na nama se gradi autoritet sudija + sto rece selektor kataru je puno lakse igrati sa tunisom vec sa nama.Steta,a utakmica sa Hr je mogla biti istinski spektakl ,a ovako ce igrati zato sto moraju i jedni i drugi,pogotovo nasi momci koji su slomljeni sa sinocnom kradjom.
pa tvoji norvežani i njihove komšije namjeste sve živo i puste sve živo... pa su kao rukometni kremCartman je napisao/la:Koji mentalitet yebote. Da ti neko na jednom Svjetskom Prvenstvu pusti utakmicu od dragosti.![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Goluza ce sve ucinit da nas ponize..radi se o zadojenom ustasi iz Stoca.
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Pa bolan kad bi Iran nekim cudom i pobjedio,na nasoj utakmici bi bili svi moguci posmatraci i delegati iz IHF,i onako ne mogu Hr gledati u vrhu.I da,ako bi se i to desilo cudo sa Iranom,bilo kakva nasa pobjeda bi predstavljala pustanje od Hrvatske i mislim da bi IHF digao sve na noge.U ostalom sinosnja kradja je lijepo upakovana,sjetite se madjarske u skenderiji?I nije ovo prvi put,sjecam se kako na je sudio sudija sa Cipra(Grckog dijela)a mi igramo sa Grckom,ili treba jos nabrajati?I Hrvatsku su krali ali oni su extra kvalitet pa su to uspjeli nadvladati,mi na zalost jos nemamo kvalitet dovoljan da igramo protiv suparnika i sudija.DANTES je napisao/la:pa tvoji norvežani i njihove komšije namjeste sve živo i puste sve živo... pa su kao rukometni kremCartman je napisao/la:Koji mentalitet yebote. Da ti neko na jednom Svjetskom Prvenstvu pusti utakmicu od dragosti.![]()
![]()
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Ne baš. Tad je protiv Grčke sudio Rus, a protiv Mađarske je bio južni Kipranin.emil02in je napisao/la: Pa bolan kad bi Iran nekim cudom i pobjedio,na nasoj utakmici bi bili svi moguci posmatraci i delegati iz IHF,i onako ne mogu Hr gledati u vrhu.I da,ako bi se i to desilo cudo sa Iranom,bilo kakva nasa pobjeda bi predstavljala pustanje od Hrvatske i mislim da bi IHF digao sve na noge.U ostalom sinosnja kradja je lijepo upakovana,sjetite se madjarske u skenderiji?I nije ovo prvi put,sjecam se kako na je sudio sudija sa Cipra(Grckog dijela)a mi igramo sa Grckom,ili treba jos nabrajati?I Hrvatsku su krali ali oni su extra kvalitet pa su to uspjeli nadvladati,mi na zalost jos nemamo kvalitet dovoljan da igramo protiv suparnika i sudija.
Rukomet je takav sport ljudi moji da sudije imaju glavnu riječ evo jedan primjer Srbija domacin EP i došla do finala , nakon toga igrali Olimpijske igre ispali u grupnoj fazi, pa onda opet svjetsko prosli grupnu pa dozivjeli blamazu od Španije, sledece godine evropsko ispali u grupnoj fazi , i šlag na tortu je došao kada se nisu plasirali sad na ovo SP. Ko malo bolje prati rukomet zna o cemu pricam jer su oni tad kad su bili domacini dobili Hrvate koji su ih na OI razvalili.Sudije vode glavnu riječ u ovom sportu. Kapa dole momci vi ste ponos nacije.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Igor Karačić : "Ako bi Iran dobio Tunisa, što se mene tiče ja bih rado pustio Bosnu da ide dalje...
Hajde Iran, budite od koristi barem jednom.
Hajde Iran, budite od koristi barem jednom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.