FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 22 jan 2015, 09:31

kinosvra je napisao/la:slika

Pirica necemo, vraca se u Slobodu.
Kelava je otpao, trazi previse para a u igri su sad Borjan i jos jedan golman...

FairBet

Post Postao/la FairBet » 22 jan 2015, 09:33

Ovo je dnevni haber jel tako?

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 jan 2015, 09:36

Pa u iole sredjenijoj ligi i drzavi plata igraca je sigurno 4-5 puta veca nego ovdje
Pyro is not a crime !

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 22 jan 2015, 09:47

FairBet je napisao/la:Ovo je dnevni haber jel tako?
ovo je INTERVJU a ne vijest napisana "Iz provjerenih izvora", a kraju krajeva za ovo se znallo jos prije mjesec dana

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jan 2015, 09:52

U posjeti akademiji je Michael Linderman, covjek koji je bio pomocnik i kondicioni trener u Ajaxu, PSV-u, HSV-u, Totenhamu, Fulhamu. Bice par dana tu, analizirati dosadasnji rad akademije i dati smjernice za buducnost. :D

slika
1946

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 22 jan 2015, 10:40

http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/far ... govor/2061" onclick="window.open(this.href);return false;

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 22 jan 2015, 10:58

Sto se tiče Handžića , za mene kad on napuni 19 GOD a ne može se nametnut prvom timu bolje ga pustit , sto se tiče golmana , pustite tu priču da je najbolji golman u premijer ligi ko je to rekao ? Riješit se na ljeto Barića , Berberovica kao i deju Poslat u olimpic , kad se sjetim derbija i bravura berberovica joj

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 jan 2015, 10:59

Svi smo saglasni da su nam u ovom trenutku najpotrebniji stoper i golman, ne zato sto je postojeci kadar na ovim pozicijama katastrofalan jer nije, nego nam treba nesto bolje od ovog sto imamo da bi bili konkurenti za najveci plasman u domacem takmicenju a pogotovo u Evropi. Ako bi imali te srece i doveli dobre igrace na te dvije pozicije nama na ljeto je potreban jos samo jedan a to je lijevi bek.
Naravno, ljeto ce puno zavisiti i od odlazaka jer ce ih biti sigurno.

Ovo oko pojacavanja konkurencije u defanzivi neka radi ko treba raditi, ja cu se dotaci neke druge stvari.
Koliko vas Duljevica vidi u startnih 11 na proljece. Bazirajuci se na misljenjima koja su vladala nakon nekoliko njegovih nelogicnih poteza u nekim utakmicama, vjerujem ne mnogo. Ali ako se vratimo u januar prosle godine kada je bio aktuelan dolazak Grahovca, mnogi ni Cimirota nisu vidjeli u prvih 11, a on postao najbolji igrac proljeca. Pa onda na ljeto odlaskom Jajala stvorila se rupa u sredini i vladala je neka zabrinutost ko bi mogao odgovoriti zadacima na toj poziciji, kad tu uskoci Radovac. E sad, tom nekom logikom da onaj od koga najmanje ocekujemo u vecini slucajeva bude najbolji, ili medju dva-tri najbolja pojedinca polusezone.
I ako ga ni ja ne vidim u startnih 11, tipujem da bi Duljevic mogao biti otkrovljenje polusezone ali to prvenstveno zavisi on njega.

Raduje me cinjenica da se kontinuitet dobrih igara kod mladih nastavlja, bar je bilo kod Cimirota, a nadam se da ce i biti i kod Radovca. Dok npr. kod Dupovca je mnogo oscilacija u igri. U paru sa Vuletom je bio fakat dobar a onda kada je preuzeo kapitensku traku se poceo gubiti u nekim utakmicama. Da bi pred kraj polusezone opet bio onaj pravi. Taj luksuz, prevelike oscilacije u igri, pojedini igraci sebi ne smiju dozvoliti.

I drago mi je da je Farisu ponudjen novi ugovor. Ako ostane kod nas, nadam se da ce svoj pristup prema igri malo popraviti.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 22 jan 2015, 11:14

Kakav Faris do sad se nije uspio nametnuti zbog svog ležernog i preporentnog ponašanja, trebalo ga je pustit negdje da ide.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 22 jan 2015, 11:45

Farisu zelim da ode, kao i svim ostalim Handzicima do sad :D

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 22 jan 2015, 11:57

hilmo je napisao/la:Svi smo saglasni da su nam u ovom trenutku najpotrebniji stoper i golman, ne zato sto je postojeci kadar na ovim pozicijama katastrofalan jer nije, nego nam treba nesto bolje od ovog sto imamo da bi bili konkurenti za najveci plasman u domacem takmicenju a pogotovo u Evropi. Ako bi imali te srece i doveli dobre igrace na te dvije pozicije nama na ljeto je potreban jos samo jedan a to je lijevi bek.
Naravno, ljeto ce puno zavisiti i od odlazaka jer ce ih biti sigurno.

Ovo oko pojacavanja konkurencije u defanzivi neka radi ko treba raditi, ja cu se dotaci neke druge stvari.
Koliko vas Duljevica vidi u startnih 11 na proljece. Bazirajuci se na misljenjima koja su vladala nakon nekoliko njegovih nelogicnih poteza u nekim utakmicama, vjerujem ne mnogo. Ali ako se vratimo u januar prosle godine kada je bio aktuelan dolazak Grahovca, mnogi ni Cimirota nisu vidjeli u prvih 11, a on postao najbolji igrac proljeca. Pa onda na ljeto odlaskom Jajala stvorila se rupa u sredini i vladala je neka zabrinutost ko bi mogao odgovoriti zadacima na toj poziciji, kad tu uskoci Radovac. E sad, tom nekom logikom da onaj od koga najmanje ocekujemo u vecini slucajeva bude najbolji, ili medju dva-tri najbolja pojedinca polusezone.
I ako ga ni ja ne vidim u startnih 11, tipujem da bi Duljevic mogao biti otkrovljenje polusezone ali to prvenstveno zavisi on njega.

Raduje me cinjenica da se kontinuitet dobrih igara kod mladih nastavlja, bar je bilo kod Cimirota, a nadam se da ce i biti i kod Radovca. Dok npr. kod Dupovca je mnogo oscilacija u igri. U paru sa Vuletom je bio fakat dobar a onda kada je preuzeo kapitensku traku se poceo gubiti u nekim utakmicama. Da bi pred kraj polusezone opet bio onaj pravi. Taj luksuz, prevelike oscilacije u igri, pojedini igraci sebi ne smiju dozvoliti.

I drago mi je da je Farisu ponudjen novi ugovor. Ako ostane kod nas, nadam se da ce svoj pristup prema igri malo popraviti.
A ko je dosad bio nas najbolji igrac ako nije on...Pa kako da onda bude otkrovljenje...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 jan 2015, 12:16

GangEvil je napisao/la: A ko je dosad bio nas najbolji igrac ako nije on...Pa kako da onda bude otkrovljenje...
Mozda sam upotrebio pogresan termin, otkrovljenje, jer mi njegove kvalitete jako dobro poznajemo, samo sto ih on nije iskoristio na najbolji nacin, ali nije on definitvno bio igrac polusezone, Puzigaca, Cimirot, Okic.... svi su pokazali vise od njega. Nije on bio ni los, naprotiv bio je sadsvim dobar, ali mislim da moze jos mnogo bolje i to ce nam pokazati u proljetnom djelu ;)

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 22 jan 2015, 13:56

Jel ima ista slika iz citluka???
orde del male

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 jan 2015, 15:22

HeraklitMracni je napisao/la:[...]Berberovica kao i deju Poslat u olimpic , kad se sjetim derbija i bravura berberovica joj
Ne trebaju nam cistaci trenutno.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2015, 15:27

trunks1946 je napisao/la:Jel ima ista slika iz citluka???
Imas na fb na zvanicnoj stranici ja mislim :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 22 jan 2015, 16:36

Mokroguz je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:[...]Berberovica kao i deju Poslat u olimpic , kad se sjetim derbija i bravura berberovica joj
Cistaci ? :lol:
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 jan 2015, 17:37

Po meni bi bio los potez produziti ugovor sa malim Handzicem, momak vec nekoliko godina nije pokazao nista, cak ja tu ni nekog pretjeranog talenta nisam vidio od kad je presao u seniorsku ekipu. Mislim da se sa njim nije radilo na pravi nacin i da on sada vise nema sta traziti kod nas, daj Boze da grijesim. Jedino da ide u Visoko na posudbu, da uzme takmicarske forme pa da vidimo.
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2015, 17:40

BitiSrcemVezan je napisao/la:Po meni bi bio los potez produziti ugovor sa malim Handzicem, momak vec nekoliko godina nije pokazao nista, cak ja tu ni nekog pretjeranog talenta nisam vidio od kad je presao u seniorsku ekipu. Mislim da se sa njim nije radilo na pravi nacin i da on sada vise nema sta traziti kod nas, daj Boze da grijesim. Jedino da ide u Visoko na posudbu, da uzme takmicarske forme pa da vidimo.
Ma talasika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jan 2015, 17:47

Mokroguz je napisao/la:
:facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 jan 2015, 18:02

Po Meni je duljevic najbolji igrac FCS Ako uzmemo sve conjenice.go borusi skretnici ne igranje vise od pola godine (mlad igrac) cekajuci da podpise kod nas.mana nemoze izdrzat svih 90samo Neki 60 min..ima vecu konkurenciju nego pussygaca radovac I cimirot...fizicki jaci I od samira I od gojka..Samo kondicija ga guzi...Samir ce bit bolji igrac u njegovim godinama al sad nije..puzi ima vise kondicije I brzije al dualja je majstor..
Meho Samo daga jos od nargile odbije I 15 Dana najahorinu I DULJA ce bit nas najbolji igrac cak bolji I od Leo messija benke

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, siroliver69, Vanja8 i 47 gostiju.