Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma Kostner ima Cirinu taktiku 

Ma Dzeko vidim uvjek povrijedjen prije ovih evropskih utakmica. To je neka taktika. A cuvat ce ga vjerovatno Hangeland, covjek ko tenk. Ali nije bas brz i tu mu je prilika.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dzeko je ubjedljivo najbolji igrac Vukova i bio bi veliki hendikep da sutra ne igra u Londonu..ali poznavajuci Edina,stisnut ce on zube i pomoci Wolfsburgu da napravi povoljan rezultat za revans.. Evo i Bayern zagrizao,mislim da oni nemaju problema sa parama i da ce pokusati dovesti u paketu Misketa i Dzeku.. uh kako bi to bilo dobro..
NEDO BOG...!!!!!!!!! u bajernu bi propali ko zeton...prednost bi dali onom polutalentu mileru kako se vec zove,a dzeko bi igrao kao olic svaku trecu,cetvrtu,misketa bi nakon prve bacili na klupu i stavili vjecnog talenta a nikada igraca svajnstajgerak_c je napisao/la:Dzeko je ubjedljivo najbolji igrac Vukova i bio bi veliki hendikep da sutra ne igra u Londonu..ali poznavajuci Edina,stisnut ce on zube i pomoci Wolfsburgu da napravi povoljan rezultat za revans.. Evo i Bayern zagrizao,mislim da oni nemaju problema sa parama i da ce pokusati dovesti u paketu Misketa i Dzeku.. uh kako bi to bilo dobro..
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Principatus
- Kontakt:
Vukovi su oko 14 sati sletjeli u Londonu, sa Dzekom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Iskreno bilo bi tu svakakvih sranja.johnnyHZ je napisao/la:NEDO BOG...!!!!!!!!! u bajernu bi propali ko zeton...prednost bi dali onom polutalentu mileru kako se vec zove,a dzeko bi igrao kao olic svaku trecu,cetvrtu,misketa bi nakon prve bacili na klupu i stavili vjecnog talenta a nikada igraca svajnstajgerak_c je napisao/la:Dzeko je ubjedljivo najbolji igrac Vukova i bio bi veliki hendikep da sutra ne igra u Londonu..ali poznavajuci Edina,stisnut ce on zube i pomoci Wolfsburgu da napravi povoljan rezultat za revans.. Evo i Bayern zagrizao,mislim da oni nemaju problema sa parama i da ce pokusati dovesti u paketu Misketa i Dzeku.. uh kako bi to bilo dobro..
Ako nije dao 20 u 10 meceva ispao bi kao promasaj.

A tu nijednog nema tipa Misimovica pa da mu ko covjek asistira.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prilika je Džeki i to što je nezaustavljiv!Cartman je napisao/la:Ma Dzeko vidim uvjek povrijedjen prije ovih evropskih utakmica. To je neka taktika. A cuvat ce ga vjerovatno Hangeland, covjek ko tenk. Ali nije bas brz i tu mu je prilika.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
naravno, al' zajeban je i ovaj hangeland, nikako naivan igracŽeljovac je napisao/la:Prilika je Džeki i to što je nezaustavljiv!Cartman je napisao/la:Ma Dzeko vidim uvjek povrijedjen prije ovih evropskih utakmica. To je neka taktika. A cuvat ce ga vjerovatno Hangeland, covjek ko tenk. Ali nije bas brz i tu mu je prilika.
steve-o je napisao/la:naravno, al' zajeban je i ovaj hangeland, nikako naivan igracŽeljovac je napisao/la:Prilika je Džeki i to što je nezaustavljiv!Cartman je napisao/la:Ma Dzeko vidim uvjek povrijedjen prije ovih evropskih utakmica. To je neka taktika. A cuvat ce ga vjerovatno Hangeland, covjek ko tenk. Ali nije bas brz i tu mu je prilika.

A poznajuci takve pogotovo ove iz manjih klubova.Svi imaju dva zanata mesarski i drvno preradjivacki.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma opasni su bili i Campbell, Ferdinand, Vidić, Vermaelen... Nema odbrane protiv Edina!steve-o je napisao/la:naravno, al' zajeban je i ovaj hangeland, nikako naivan igracŽeljovac je napisao/la:Prilika je Džeki i to što je nezaustavljiv!Cartman je napisao/la:Ma Dzeko vidim uvjek povrijedjen prije ovih evropskih utakmica. To je neka taktika. A cuvat ce ga vjerovatno Hangeland, covjek ko tenk. Ali nije bas brz i tu mu je prilika.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kostner je na današnjoj pres konferenciji rekao da očekuje da Džeko zaigra danas. Gentner je dodao da Edin "posjeduje nevjerovatan kvalitet" i da je "veoma, veoma važan za njihov tim". A trener Fulhama je rekao da im je prioritet Europa League. U zadnjoj utakmici protiv Hulla je odmarao čak 6 standardnih.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Dobra dobraMrgood je napisao/la:Edine staaa radisss ?!??!?
http://www.vestisrbija.com/uhvacen-u-pr ... ?id=233043

http://www.vestisrbija.com/tuzi-direkto ... ?id=233231
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Sto su ti dobri novinari, sve informacije dobili od komsija, policije pa cak i jedne od blizankinja, a Bild nista jos, ja bih predlozio da odma dovedu glavnog urednika vestisrbije da digne i Bild na taj svetski nivo bretanzla je napisao/la:Dobra dobraMrgood je napisao/la:Edine staaa radisss ?!??!?
http://www.vestisrbija.com/uhvacen-u-pr ... ?id=233043![]()
hahaha
Ti baš ne shvaćaš najbrže?dr_arsla je napisao/la:Sto su ti dobri novinari, sve informacije dobili od komsija, policije pa cak i jedne od blizankinja, a Bild nista jos, ja bih predlozio da odma dovedu glavnog urednika vestisrbije da digne i Bild na taj svetski nivo bretanzla je napisao/la:Dobra dobraMrgood je napisao/la:Edine staaa radisss ?!??!?
hahaha

Fulham ja mislim nije pobjedio od one tekme protiv Juventusa. Jedina im je prilika da na svom naprave prednost, jer u gostima su katastrofa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
hahahahahah, koji cardr_arsla je napisao/la:Sto su ti dobri novinari, sve informacije dobili od komsija, policije pa cak i jedne od blizankinja, a Bild nista jos, ja bih predlozio da odma dovedu glavnog urednika vestisrbije da digne i Bild na taj svetski nivo bretanzla je napisao/la:Dobra dobraMrgood je napisao/la:Edine staaa radisss ?!??!?
hahaha

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sto su ti dobri novinari, sve informacije dobili od komsija, policije pa cak i jedne od blizankinja, a Bild nista jos, ja bih predlozio da odma dovedu glavnog urednika vestisrbije da digne i Bild na taj svetski nivo bre
hahaha[/quote]
Ti baš ne shvaćaš najbrže?
[/quote]
kao prvo kaze se : shvatas, a ne "shvacas", kao drugo ocito nisam bio dovoljno jasan da je moj prijedlog ironicne prirode
hahaha[/quote]
Ti baš ne shvaćaš najbrže?

kao prvo kaze se : shvatas, a ne "shvacas", kao drugo ocito nisam bio dovoljno jasan da je moj prijedlog ironicne prirode
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Kao prvo,ako već nekoga ispravljaš,bolje je da uzmeš pravopis u ruke i provjeriš,nego da letiš pred rudu.dr_arsla je napisao/la:
I ne shvaćaš je ispravno

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- TheScouser
- Kontakt:
Ljudi, je l' zna neko 100 % hoce li Edin igrati nocas?

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!