Tino, Inter te ne zasluzuje!Neandertalac je napisao/la:Ja da sam na Tinovom mjestu sada namjerno nebi presao u Inter. Oni se fol nesto neckaju, preko Tinovih ledja, a samo koriste njegovu dobrotu jer je izjavio da je to jedini klub gdje bi zelio igrati.
Internazionale, stidi se!
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Re: Tino-Sven Sušić
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ova investicija Safeta u silnu medijsku propagandu da ga traže neki klubovi je po svemu sudeći propala
Očita je Interova želja za njim dok traže igrača za istu poziciju kao što Tino igra i spremni su platiti 10 milona s za Tinceka nemaju 5 miliona. Ali čekat će Tino Inter,ne zanimaju njega Sevilja i ostali prosječni klubovi. On je to prekucao
da nije smiješno bilo bi žalosno.

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Ja ne znam ko je normalan vjerovo u ta njasra. Jos ovi delegati pisu, kao, mozda inter nije najbolja opcija, kao, treba izabrat manji klub Sevilju i tako to. Haha. Ne znam da li je Tino u situaciji da bira? Kladim se u zivot, da mu stigne ponuda od Carpija, da ce je objerucke prihvatit.adoo11 je napisao/la:Ova investicija Safeta u silnu medijsku propagandu da ga traže neki klubovi je po svemu sudeći propalaOčita je Interova želja za njim dok traže igrača za istu poziciju kao što Tino igra i spremni su platiti 10 milona s za Tinceka nemaju 5 miliona. Ali čekat će Tino Inter,ne zanimaju njega Sevilja i ostali prosječni klubovi. On je to prekucao
da nije smiješno bilo bi žalosno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Suarez nije ista pozicija koju bi TSS trebao igrati u Interu tako da to nije tacno.adoo11 je napisao/la:Očita je Interova želja za njim dok traže igrača za istu poziciju kao što Tino igra i spremni su platiti 10 milona s za Tinceka nemaju 5 miliona.
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
[/quote]
Ja ne znam ko je normalan vjerovo u ta njasra. Jos ovi delegati pisu, kao, mozda inter nije najbolja opcija, kao, treba izabrat manji klub Sevilju i tako to. Haha. Ne znam da li je Tino u situaciji da bira? Kladim se u zivot, da mu stigne ponuda od Carpija, da ce je objerucke prihvatit.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Pročitao sam negdje da su ga prodale igre u reprezentaciji
, kao mali je poslije pjanica naš najbolji veznjak
lik u nekih 500 minuta provedenih u reprezentativnom dresu pokazao..
ništa i to ga prodalo
Ovo je za Bogu plakati.
Ja ne znam ko je normalan vjerovo u ta njasra. Jos ovi delegati pisu, kao, mozda inter nije najbolja opcija, kao, treba izabrat manji klub Sevilju i tako to. Haha. Ne znam da li je Tino u situaciji da bira? Kladim se u zivot, da mu stigne ponuda od Carpija, da ce je objerucke prihvatit.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Pročitao sam negdje da su ga prodale igre u reprezentaciji

ništa i to ga prodalo

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Zar Tino nije defanzivni vezni?Ajax je napisao/la:Suarez nije ista pozicija koju bi TSS trebao igrati u Interu tako da to nije tacno.adoo11 je napisao/la:Očita je Interova želja za njim dok traže igrača za istu poziciju kao što Tino igra i spremni su platiti 10 milona s za Tinceka nemaju 5 miliona.
Zadnja izmjena: adoo11, dana/u 22 jan 2015, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Sramota je ovo, u sta sve vjerujemo. Realno. Milion puta prozvakane price o njegovim trabsferima i nista. Kako se jos nije uspio prodat? Kako idalje ima 4-5 ljudi koji ga kuju u zvijezde posle Celzija, Arsenala, Verone, Bordoa, Dnjipra, Sevilje i naravno tog famoznog Intera??
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Kaže ako ne sad onda u junu
Putujuci cirkus Germanija odmara do juna, inace im Vrso, hadzic i Sven svaki prelazni rok idu u razne klubove iz lige petice.
Ode Tino u Iner ali iz Zapresica
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
zgembo89 je napisao/la:Kaže ako ne sad onda u junu
Jednog utorka u Junu

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
@Ajax
Stvarno cijenim tvoje mnoge komentare, ali ne znam sta je sa tobom pa vjerujes u ove patke, jesil jeo nekih pokvarenih gljiva zadnjih dana ili sta. Nigdje nikakvih cinjenica nema koje bi upucivale na to da ce preci u Inter, i baviti se ovim spekulacija je u najmanju ruku jednako opasno kao i bespotrebno pljuvanje po momku. Mislim da u vezi TSS svi trebaju da odvade malo.
Stvarno cijenim tvoje mnoge komentare, ali ne znam sta je sa tobom pa vjerujes u ove patke, jesil jeo nekih pokvarenih gljiva zadnjih dana ili sta. Nigdje nikakvih cinjenica nema koje bi upucivale na to da ce preci u Inter, i baviti se ovim spekulacija je u najmanju ruku jednako opasno kao i bespotrebno pljuvanje po momku. Mislim da u vezi TSS svi trebaju da odvade malo.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
To sa Interom je gotova stvar.
Hoce li preci sada, u junu ili 2020. , manje je bitno, vi racunajte da je on igrac Intera, a mislim da bi igrac Intera morao imati mjesta u prvih 11 reprezentacije.
Hoce li preci sada, u junu ili 2020. , manje je bitno, vi racunajte da je on igrac Intera, a mislim da bi igrac Intera morao imati mjesta u prvih 11 reprezentacije.
@Effenberg ma previse se kritikuje momak i meni to smeta. Samo isto tako imao si ovdje mjesecima par ljudi koji su provocirali sve koji ne misle da je ovaj igrac automatski starter i pravili nas budalama. Vjerovatno su tada nekog isprovocirali pa sada takvi vracaju. Sve u svemu trebao je objerucke prihvatiti ponudu Bordeauxa ako je postojala. A ovo cekanje na Inter se moze pokazati kao skroz los potez-procjena jer nevidim nacina kako bi on imao neku ulogu u sadasnjem Interu. Jedino ako oni prodaju Kovacica ili Hernanesa onda da. Najveci adut u rukama TSS je da je momak standardni reprezentativac top30 reprezentacije i ucesnik SP kao i da je jos relativno mlad. Tako da interes klubova sigurno postoji samo treba pametno da izabere klub u kojem ce igrati a ne klub koji ce ga posuditi u neki manji klub.
Dakle trakavica se i dalje nastavlja, a najgore je samom igracu.
Psihicki je u Interu, fizicki u Hajduku na pripremama. Tu je veoma vazno ostati bistre glave i sacuvati pribranost inace propadas psihicki.
Sva ova halabuka je Germanijin stil i stil Safeta Susica, pompezne najave da se nesto desilo sto nije ni blizu realizacije iz razloga sto su pare koje se spominju za Tinu smijesna svota za Inter, posebno prvih 800.000 eura.
Za nadati se da ce iz svega izvuci pouku a to je da prvo dobro ispeku pa tek onda kazu.
Tini sve najbolje u nastavku karijere ali ako ostane u Hajduku sigurno gubi status prvotimca u repki, a i sam poziv visi jer Mesa skuplja igrace iz liga petice koji ce sigurno imati prednost.
Besic, Pjanic, Medo, Vrancic, Prcic, Salihovic moraju biti ispred igraca Hajduka, iz razloga koji je njegov strikan spominjao a to je da igra u slabom klubu i slaboj ligi.
Samo za kolegu efenberga, sam Pape je izjavio da je to gotova stvar.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/transfer ... var/149823" onclick="window.open(this.href);return false;
Datum je 5.1.2015 prije 17 dana.
Psihicki je u Interu, fizicki u Hajduku na pripremama. Tu je veoma vazno ostati bistre glave i sacuvati pribranost inace propadas psihicki.
Sva ova halabuka je Germanijin stil i stil Safeta Susica, pompezne najave da se nesto desilo sto nije ni blizu realizacije iz razloga sto su pare koje se spominju za Tinu smijesna svota za Inter, posebno prvih 800.000 eura.
Za nadati se da ce iz svega izvuci pouku a to je da prvo dobro ispeku pa tek onda kazu.
Tini sve najbolje u nastavku karijere ali ako ostane u Hajduku sigurno gubi status prvotimca u repki, a i sam poziv visi jer Mesa skuplja igrace iz liga petice koji ce sigurno imati prednost.
Besic, Pjanic, Medo, Vrancic, Prcic, Salihovic moraju biti ispred igraca Hajduka, iz razloga koji je njegov strikan spominjao a to je da igra u slabom klubu i slaboj ligi.

Samo za kolegu efenberga, sam Pape je izjavio da je to gotova stvar.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/transfer ... var/149823" onclick="window.open(this.href);return false;
Datum je 5.1.2015 prije 17 dana.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Igrom slucaja sam od ponedjeljka na Poljudu - moj malac je pozvan na probu u hajduk, pa znam da je ovdje vanredno stanje ojo Tina. Po onome sto se ovdje prica, definitivno je istina za Inter, i da bi to moralo biti gotovo prije kraja prel.roka. Navodno je zapelo oko dinamike uplate obestecenja. Ne mogu sa sigurniscu reci da je 100 istina, ali tako kszu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Gledaj definitivno nesto ima, jer gdje ima vatre ima i dima, ali te pompezne najave, pljuske i ostalo revolitira normalan svijet.ackeey je napisao/la:Igrom slucaja sam od ponedjeljka na Poljudu - moj malac je pozvan na probu u hajduk, pa znam da je ovdje vanredno stanje ojo Tina. Po onome sto se ovdje prica, definitivno je istina za Inter, i da bi to moralo biti gotovo prije kraja prel.roka. Navodno je zapelo oko dinamike uplate obestecenja. Ne mogu sa sigurniscu reci da je 100 istina, ali tako kszu.
Objavi kad je gotovo ili pred realizacijom, a ne ovako, sele ga svaki dan u drugi klub.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Tino Sušić na treningu Stuttgarta, danas potpisuje.

Cuj ovog trebao prihvatiti ponudu Bordeauxa, kao eto on njih odbio zbog Intera. Aha, istina, isto kao sto je Safet odbijao Galatu i Marseilla cekajuci Barcelonu
Cirkus, ovo za Intera, Arsenala, Chelsea, Bordeauxa, Seville itd. je na nivou Viscinog transfera u Arsenal.

Cirkus, ovo za Intera, Arsenala, Chelsea, Bordeauxa, Seville itd. je na nivou Viscinog transfera u Arsenal.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Google Adsense [Bot], Hafiz00, Maverick, Toxin, Tracy3McGrady, Wolffire i 60 gostiju.