Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- raja_sa_sjevera
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
izvinite ali u taboru manijaka ima najvise likova sa nebuloznim izjavama
@memo nemaju pare za dresove
@hamo reflektori princip avaz twis tower
i jos jednom izvinite sto kvarim temu ali sam ovo morao napisati
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO
mak_033 je napisao/la:U subotu se prenosi utakmica Zrinjski-Borac sa pocetkom u 20:10 na BHT.
ja i šta stimraja_sa_sjevera je napisao/la:izvinite ali u taboru manijaka ima najvise likova sa nebuloznim izjavama

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ovaj tvoj post je toliko inteligentna stvar, da će se morati izbrisati sa ove teme...raja_sa_sjevera je napisao/la:izvinite ali u taboru manijaka ima najvise likova sa nebuloznim izjavama

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Pozdrav , da li mogu dobiti odgovor od administarcije kada cu moci pregledati cijelu utakmicu izmedu slobode i sarajeva , kao sto je prije nekoliko dana najavljeno ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ee vidim poceli su prenosit utakmice al te prenose ostavite za malu djecu i starce koji nisu u stanju otici na stadion a vi idite svaku utakmicu koju mozete jer tih 2 sata subotom i nedjeljom nista ne znace 

Svaki dan živim za FKS
...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sto se tice prijenosa kad je Zeljo bio domacin evo utakmica:
Drugo kolo sa Sirokim uz direktan TV prijenos.
Cetvro kolo protiv Zrinjskog nije bio jer je neko odlucio da je utakmica Borac-Siroki Brijeg bila "derbi kola". U tom momentu Brac je bio prvi i da ga nisu prenosili vjerovatno bi bilo svakakvih komentara.
Sedmo kolo je gostovao Rudar i utakmica nije bila interesantna za TV prijenos.
Deveto kolo sa Slobodom. Nista interesantno a u istom kolu Siroki-Sarajevo i Zrinjski-Velez.
Jedanaesto kolo je dolazio Velez ali su odlucili da prenose Zrinjski-Sarajevo. Razlog ne znam ali znam da se utakmica na Grbavici nije spominjala kao "derbi kola".
Trinaesto kolo je bio gradski derbi. Navodno su iz uprave kluba trazili vise novca za prijenos ali koliko znam od same najave utakmice za to kolo se spominjao mec u BL izmedju Borca i Veleza.
Petnaesto kolo protiv Leotara. U to doba projekat Derbi kola je bio na cekanju.
Sesnaesto kolo protiv Celika. Derbi kola jos na cekanju.
Osamnaesto kolo protiv Zvijezde. Utakmica daleko od epiteta derbija kola. Prenosili Slavija-Zrinjski.
Dvadesto kolo sa Slavijom uz direktan TV prijenos.
Gostujuce utakmice:
Prvo kolo sa Celikom (0:19bez prijenosa. Ako se ne varam, prenosili Sarajevo-Sloboda.
Trece kolo sa Zvijezdom bez prijenosa (2:1).
Peto kolo sa Slavijom uz direktan TV prijenos.
Sesto kolo sa Travnikom bez prijenosa.
Osmo kolo sa Borcem bez prijenosa.
Deseto kolo sa Modricom bez prijenosa.
Dvanaesto kolo sa Olimpikom bez prijenosa.
Cetrnaesto kolo sa Laktasima bez prijenosa.
Sesnaesto kolo sa Sirokim bez prijenosa.
Osamnaesto kolo sa Zrinjskim bez prijenosa.
Posto su neki poceli prozivati zelju i radi TV prijenosa, hajde da mi navedete utakmice koje su bile derbi kola u tom momentu a da nisu bile na TV-u.
Drugo kolo sa Sirokim uz direktan TV prijenos.
Cetvro kolo protiv Zrinjskog nije bio jer je neko odlucio da je utakmica Borac-Siroki Brijeg bila "derbi kola". U tom momentu Brac je bio prvi i da ga nisu prenosili vjerovatno bi bilo svakakvih komentara.
Sedmo kolo je gostovao Rudar i utakmica nije bila interesantna za TV prijenos.
Deveto kolo sa Slobodom. Nista interesantno a u istom kolu Siroki-Sarajevo i Zrinjski-Velez.
Jedanaesto kolo je dolazio Velez ali su odlucili da prenose Zrinjski-Sarajevo. Razlog ne znam ali znam da se utakmica na Grbavici nije spominjala kao "derbi kola".
Trinaesto kolo je bio gradski derbi. Navodno su iz uprave kluba trazili vise novca za prijenos ali koliko znam od same najave utakmice za to kolo se spominjao mec u BL izmedju Borca i Veleza.
Petnaesto kolo protiv Leotara. U to doba projekat Derbi kola je bio na cekanju.
Sesnaesto kolo protiv Celika. Derbi kola jos na cekanju.
Osamnaesto kolo protiv Zvijezde. Utakmica daleko od epiteta derbija kola. Prenosili Slavija-Zrinjski.
Dvadesto kolo sa Slavijom uz direktan TV prijenos.
Gostujuce utakmice:
Prvo kolo sa Celikom (0:19bez prijenosa. Ako se ne varam, prenosili Sarajevo-Sloboda.
Trece kolo sa Zvijezdom bez prijenosa (2:1).
Peto kolo sa Slavijom uz direktan TV prijenos.
Sesto kolo sa Travnikom bez prijenosa.
Osmo kolo sa Borcem bez prijenosa.
Deseto kolo sa Modricom bez prijenosa.
Dvanaesto kolo sa Olimpikom bez prijenosa.
Cetrnaesto kolo sa Laktasima bez prijenosa.
Sesnaesto kolo sa Sirokim bez prijenosa.
Osamnaesto kolo sa Zrinjskim bez prijenosa.
Posto su neki poceli prozivati zelju i radi TV prijenosa, hajde da mi navedete utakmice koje su bile derbi kola u tom momentu a da nisu bile na TV-u.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
ma prenosice se utakmica izmedju zeljeznicara i borca jer je to derbi kola a i derbi sezone,bezveze lupamo gluposti a nigdje nije receno zvanicno da se nece prenositi ta utakmica
Siguran budi da se nece prenositi utakmica Željo - Boracburek pita je napisao/la:ma prenosice se utakmica izmedju zeljeznicara i borca jer je to derbi kola a i derbi sezone,bezveze lupamo gluposti a nigdje nije receno zvanicno da se nece prenositi ta utakmica

Nije bilo prenosa kad je Željo gostovao u BL , nece biti ni u uzvratu...sve ima svoju cijenu...ne može se neko praviti svjesno budala i majmun a ocekivati zauzvrat finjak....ne ide to tako buraz....sve se vraca,sve se placa.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
griješiš...drop je napisao/la:Siguran budi da se nece prenositi utakmica Željo - Boracburek pita je napisao/la:ma prenosice se utakmica izmedju zeljeznicara i borca jer je to derbi kola a i derbi sezone,bezveze lupamo gluposti a nigdje nije receno zvanicno da se nece prenositi ta utakmicane znam koja ce biti,ali ta nece garant.
Nije bilo prenosa kad je Željo gostovao u BL , nece biti ni u uzvratu...sve ima svoju cijenu...ne može se neko praviti svjesno budala i majmun a ocekivati zauzvrat finjak....ne ide to tako buraz....sve se vraca,sve se placa.
ne grijesi, nece se prenosit Zeljo-Borac vec ce se prenosit Celik-Sarajevo....Hamo je napisao/la:griješiš...drop je napisao/la:Siguran budi da se nece prenositi utakmica Željo - Boracburek pita je napisao/la:ma prenosice se utakmica izmedju zeljeznicara i borca jer je to derbi kola a i derbi sezone,bezveze lupamo gluposti a nigdje nije receno zvanicno da se nece prenositi ta utakmicane znam koja ce biti,ali ta nece garant.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
U pravu su ovi sa Grbavice nek nedaju prenos kad nisu dali doticni iz Banjaluke sto bi oni davali prenos.. Ako si navijac doces na utakmicu iako ima prenos... 

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
malo ti je to glupo ako si navijač dođeš na tekmu...kao prvo nisam iz Sarajeva,a kao drugo nema Grbavica 999 999 kapacitet pa da svi dođemoArogantni je napisao/la:U pravu su ovi sa Grbavice nek nedaju prenos kad nisu dali doticni iz Banjaluke sto bi oni davali prenos.. Ako si navijac doces na utakmicu iako ima prenos...
U redu HAmo ako nisi iz Sarajeva pa nemozes doci na utakmicu Zelje pa jedino mozes preko televizora gledat Zelju ali su i ovi iz BanjaLukeispali papci pa nisu dali prenos.Sorry Hamo ako si se uvrijedio... 

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Svaki dan živim za FKS
uredu je...Arogantni je napisao/la:U redu HAmo ako nisi iz Sarajeva pa nemozes doci na utakmicu Zelje pa jedino mozes preko televizora gledat Zelju ali su i ovi iz BanjaLukeispali papci pa nisu dali prenos.Sorry Hamo ako si se uvrijedio...

Slijedeca utakmica na TV-u Velez-Siroki.
TO ce biti odlicna utakmica,derbi koji vjerovatno odlucuje dali Velez moze ostati u borbi za evropu ili Siroki se pobjedom moze ukljuciti u borbu za prvaka,velik ulog i za jednu i drugu momcad!-A- je napisao/la:Slijedeca utakmica na TV-u Velez-Siroki.
HSK Zrinjski Mostar
Alo raja koji je broj stranice na txt bht1 za prenose tekme nase lige.
Samo jedan klub Velež Mostar
Imas pasha na stranici 280...si zadovoljanAdnel je napisao/la:Alo raja koji je broj stranice na txt bht1 za prenose tekme nase lige.

1921-2011
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 107 gostiju.