Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dudlas74
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la dudlas74 » 31 mar 2010, 05:43

Ma Kostner ima Cirinu taktiku :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 mar 2010, 11:51

Ma Dzeko vidim uvjek povrijedjen prije ovih evropskih utakmica. To je neka taktika. A cuvat ce ga vjerovatno Hangeland, covjek ko tenk. Ali nije bas brz i tu mu je prilika.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 31 mar 2010, 15:36

Dzeko je ubjedljivo najbolji igrac Vukova i bio bi veliki hendikep da sutra ne igra u Londonu..ali poznavajuci Edina,stisnut ce on zube i pomoci Wolfsburgu da napravi povoljan rezultat za revans.. Evo i Bayern zagrizao,mislim da oni nemaju problema sa parama i da ce pokusati dovesti u paketu Misketa i Dzeku.. uh kako bi to bilo dobro..

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 mar 2010, 16:04

k_c je napisao/la:Dzeko je ubjedljivo najbolji igrac Vukova i bio bi veliki hendikep da sutra ne igra u Londonu..ali poznavajuci Edina,stisnut ce on zube i pomoci Wolfsburgu da napravi povoljan rezultat za revans.. Evo i Bayern zagrizao,mislim da oni nemaju problema sa parama i da ce pokusati dovesti u paketu Misketa i Dzeku.. uh kako bi to bilo dobro..
NEDO BOG...!!!!!!!!! u bajernu bi propali ko zeton...prednost bi dali onom polutalentu mileru kako se vec zove,a dzeko bi igrao kao olic svaku trecu,cetvrtu,misketa bi nakon prve bacili na klupu i stavili vjecnog talenta a nikada igraca svajnstajgera
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 mar 2010, 16:16

Vukovi su oko 14 sati sletjeli u Londonu, sa Dzekom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2010, 16:19

johnnyHZ je napisao/la:
k_c je napisao/la:Dzeko je ubjedljivo najbolji igrac Vukova i bio bi veliki hendikep da sutra ne igra u Londonu..ali poznavajuci Edina,stisnut ce on zube i pomoci Wolfsburgu da napravi povoljan rezultat za revans.. Evo i Bayern zagrizao,mislim da oni nemaju problema sa parama i da ce pokusati dovesti u paketu Misketa i Dzeku.. uh kako bi to bilo dobro..
NEDO BOG...!!!!!!!!! u bajernu bi propali ko zeton...prednost bi dali onom polutalentu mileru kako se vec zove,a dzeko bi igrao kao olic svaku trecu,cetvrtu,misketa bi nakon prve bacili na klupu i stavili vjecnog talenta a nikada igraca svajnstajgera
Iskreno bilo bi tu svakakvih sranja.
Ako nije dao 20 u 10 meceva ispao bi kao promasaj. :roll: :shock:
A tu nijednog nema tipa Misimovica pa da mu ko covjek asistira.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 mar 2010, 16:23

Cartman je napisao/la:Ma Dzeko vidim uvjek povrijedjen prije ovih evropskih utakmica. To je neka taktika. A cuvat ce ga vjerovatno Hangeland, covjek ko tenk. Ali nije bas brz i tu mu je prilika.
Prilika je Džeki i to što je nezaustavljiv! ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 31 mar 2010, 16:25

Željovac je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma Dzeko vidim uvjek povrijedjen prije ovih evropskih utakmica. To je neka taktika. A cuvat ce ga vjerovatno Hangeland, covjek ko tenk. Ali nije bas brz i tu mu je prilika.
naravno, al' zajeban je i ovaj hangeland, nikako naivan igrac

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2010, 16:28

steve-o je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
:roll: Ja se nesto tog drvosjece bojim da ga ne dokrajci.Ako je imalo rovit ,bilo bi zaebano.
A poznajuci takve pogotovo ove iz manjih klubova.Svi imaju dva zanata mesarski i drvno preradjivacki. :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 mar 2010, 16:29

steve-o je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Ma opasni su bili i Campbell, Ferdinand, Vidić, Vermaelen... Nema odbrane protiv Edina!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 01 apr 2010, 01:12

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 apr 2010, 01:42

Kostner je na današnjoj pres konferenciji rekao da očekuje da Džeko zaigra danas. Gentner je dodao da Edin "posjeduje nevjerovatan kvalitet" i da je "veoma, veoma važan za njihov tim". A trener Fulhama je rekao da im je prioritet Europa League. U zadnjoj utakmici protiv Hulla je odmarao čak 6 standardnih.

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 01 apr 2010, 01:51

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 01 apr 2010, 02:07

tanzla je napisao/la:
Mrgood je napisao/la:Edine staaa radisss ?!??!?

http://www.vestisrbija.com/uhvacen-u-pr ... ?id=233043
Dobra dobra :D

http://www.vestisrbija.com/tuzi-direkto ... ?id=233231
Sto su ti dobri novinari, sve informacije dobili od komsija, policije pa cak i jedne od blizankinja, a Bild nista jos, ja bih predlozio da odma dovedu glavnog urednika vestisrbije da digne i Bild na taj svetski nivo bre
hahaha

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 01 apr 2010, 10:19

dr_arsla je napisao/la:
tanzla je napisao/la:

Sto su ti dobri novinari, sve informacije dobili od komsija, policije pa cak i jedne od blizankinja, a Bild nista jos, ja bih predlozio da odma dovedu glavnog urednika vestisrbije da digne i Bild na taj svetski nivo bre
hahaha
Ti baš ne shvaćaš najbrže? :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 apr 2010, 12:24

Fulham ja mislim nije pobjedio od one tekme protiv Juventusa. Jedina im je prilika da na svom naprave prednost, jer u gostima su katastrofa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 apr 2010, 14:05

dr_arsla je napisao/la:
tanzla je napisao/la:

hahaha
hahahahahah, koji car :)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 01 apr 2010, 15:23

hahaha[/quote]

Ti baš ne shvaćaš najbrže? :lol:[/quote]

kao prvo kaze se : shvatas, a ne "shvacas", kao drugo ocito nisam bio dovoljno jasan da je moj prijedlog ironicne prirode

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 01 apr 2010, 15:32

dr_arsla je napisao/la:

kao prvo kaze se : shvatas, a ne "shvacas", kao drugo ocito nisam bio dovoljno jasan da je moj prijedlog ironicne prirode
Kao prvo,ako već nekoga ispravljaš,bolje je da uzmeš pravopis u ruke i provjeriš,nego da letiš pred rudu.
I ne shvaćaš je ispravno :D Shvaćaš :lol:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 01 apr 2010, 18:23

Ljudi, je l' zna neko 100 % hoce li Edin igrati nocas? :? :?
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, dedo26, jasmin10, Vaya i 45 gostiju.