FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la admin » 21 jan 2015, 15:57

CapoDiTuttiCapi je napisao/la:
collector je napisao/la:
CapoDiTuttiCapi je napisao/la:Selam braći sa sjeverne tribine!
postajes izuzetno naporan, spamas temu bez ikakvih razloga, i na kraju ovo nije vjerski forum i produzi dalje !!!
Tvoje mišljenje poštujem ali nastavljam sa radom.
ne nastavljaš.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 jan 2015, 16:33

Da nam se ne bi ovakve i slicne stvari desavale, predalazem da, pod uslovom da se prvenstveno admin slaze, pa
i uvazeni drugovi forumasi, da otkljucamo temu Bordo Armija ! Zasto ? Pa iz prostog razloga jer bi tako
rasteretili ovu "glavnu" temu. Svjedoci ste da cesto "upadamo" u konstruktivnu diskusiju vezano za
aktuelnosti u FKS. Dakle; selame, pozdrave, cestitke, smrtovnice i tako dalje, pisali bi na temi BA, jer zaista
ne vidim potrebu da o tome pisemo na ovoj temi kada smo u situaciji da koristimo i otvaramo druge teme
na pdf FKS. Takodje, tema BA nam moze posluziti nesto kao zabavnog karaktera, zezanje, chat i sl.
Ne znam, ako ste ZA, recite...

Jos nesto, primjetio sam predlagali ste temu o amidzi, i slazem se da nam je potrebna ta tema, kao i tema
o nasim legendama jer smatram da je izuzetno interesantno podsjetiti se nasih starih asova.
Predlozio bih Headu i Hilmi da se potrude oko tih tema. :)
F.K.SARAJEVO

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 21 jan 2015, 18:22

molotovljev je napisao/la:Da nam se ne bi ovakve i slicne stvari desavale, predalazem da, pod uslovom da se prvenstveno admin slaze, pa
i uvazeni drugovi forumasi, da otkljucamo temu Bordo Armija ! Zasto ? Pa iz prostog razloga jer bi tako
rasteretili ovu "glavnu" temu. Svjedoci ste da cesto "upadamo" u konstruktivnu diskusiju vezano za
aktuelnosti u FKS. Dakle; selame, pozdrave, cestitke, smrtovnice i tako dalje, pisali bi na temi BA, jer zaista
ne vidim potrebu da o tome pisemo na ovoj temi kada smo u situaciji da koristimo i otvaramo druge teme
na pdf FKS. Takodje, tema BA nam moze posluziti nesto kao zabavnog karaktera, zezanje, chat i sl.

Jos nesto, primjetio sam predlagali ste temu o amidzi, i slazem se da nam je potrebna ta tema, kao i tema
o nasim legendama jer smatram da je izuzetno interesantno podsjetiti se nasih starih asova.
Dosta podforuma možemo staviti u jedan. Koliko često će se tu pisati uopšte? Dovoljne su tri ili četiri teme.
4.10.2009.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jan 2015, 18:41

koalem je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Da nam se ne bi ovakve i slicne stvari desavale, predalazem da, pod uslovom da se prvenstveno admin slaze, pa

Dosta podforuma možemo staviti u jedan. Koliko često će se tu pisati uopšte? Dovoljne su tri ili četiri teme.
:thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jan 2015, 20:02

Da nisu provjeren izvor informacija to odavno svi znamo, ali su postali broj jedan za humor :D :D
slika

Nisam pristalica da se klub svako malo nešto ogralašava, ali ovdje bi trebalo reći dosta je. Ako nije bilo apsolutno nikakvih kontakata, na šta upućuju sve indicije, to treba uraditi radi nas, radi Tuzlaka i radi tog momka. Ovim ljudima (Sinanović, Husarić) treba reći gdje im je mjesto.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 21 jan 2015, 20:14

ne treba se zamarati ovim sitnim dušama ;) a to zna i ibrak... znam tacno sta se desilo oko pirića i malo je reci da je komično i da je Husarić ispao naivan i glup a sve na stetu ovog mladog momka

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 21 jan 2015, 20:27

Niko pametan ne može uzimati Husarića za ozbiljno. Dovoljno je pogledati njegove konentare po fb i sve je jasno. Treba se Abdulah očitovati kako on zna, i poslat ove pokušaje od novinara i menadžere gdje im je mjesto.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 21 jan 2015, 20:28

Ovo sam @hilmo jucer cito sve kontam u sebi WTF did I just read. :wtf: :urnebes:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 21 jan 2015, 20:51

GameFKS je napisao/la:Niko pametan ne može uzimati Husarića za ozbiljno. Dovoljno je pogledati njegove konentare po fb i sve je jasno. Treba se Abdulah očitovati kako on zna, i poslat ove pokušaje od novinara i menadžere gdje im je mjesto.
ibrakovic ovakve samo ignorise :D

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 21 jan 2015, 20:54

e cuj bolje uslove hahahaha sloboda je smijesan klub! jos smijesniji je ovaj debil husaric, nudio nam pirica da smo gahtjeli davni bi bio u citluk. glupani tuzlanski..

Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 jan 2015, 21:00

Ma nisu krivi Tuzlaci,sta vam je ljudi.Husaric je **** pojeo,i sad se ulizuje njihovim navijacima kad Pirica nije utrpao Sarajevu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jan 2015, 21:15

amypitar je napisao/la:Ma nisu krivi Tuzlaci,sta vam je ljudi.Husaric je **** pojeo,i sad se ulizuje njihovim navijacima kad Pirica nije utrpao Sarajevu.
Ove njegove izjave tima oni su ponudili više, mene uopće ne interesuju. Iskreno žao mi momka, tuzlaci će ga razapeti zbog glupog menadžera i novinara.
Al kako se to lagano zahuktavalo..
Pirić na meti Sarajeva
Pirić pred potpisom za Sarajeva
Pirić za par dana potpisuje za Sarajevo
A onda kad je u Avazu izašla izjava Ibrakovića da nam nije u planu, malo su popustili..
Pirić "čuči" pred vratima i potpisat će ako se ne realizuje transfer golamana iz inostranstva
da bi na kraju bilo
Tuzlaci ponudili više

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 21 jan 2015, 21:26

Pirića koljena ukočila od čučanja.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 jan 2015, 21:33

Ma nek završi vise prica o Piricu koju smo danima slusali dok Ibrakovic nije demantovao.Jucer Ibricic i tolika halabuka.Postali smo toliko jaki,da igraci cuce i cekaju Ibrakovica ispred kluba.Ovo me posjeti na seriju lud zbunjen kad je Dino pisao pjesme,a pjevaci navalili pred studio.
Valjda Ibraku se neko konacno svidi,pa nas konacno obraduje golmanom i stoperom.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 jan 2015, 21:42

Znaš šta bi ti rekao Marinko Ćutuk; Kako da se završi priča kad svaki put 4 sata ćami ćekajući da potpiše... :rol:
F.K.SARAJEVO

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 21 jan 2015, 22:09

Nije mi jasno kako niko iz uprave neće da demantuje ovakve članke.. Svakakvih kvazinovinara ima. :crazy:
4.10.2009

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 21 jan 2015, 22:13

Hedg je napisao/la:Nije mi jasno kako niko iz uprave neće da demantuje ovakve članke.. Svakakvih kvazinovinara ima. :crazy:
Ne bavimo se buranijom. Svakako su rekli, ko god se preko novina prodaje nama, od njega nema ništa i s njim se ne pregovara.
4.10.2009.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 jan 2015, 22:16

Kako da demantuje Avazov sport,kad smo nedavano potpisali ugovor o sponzorstvu.Valjda mlate i pisu sve i svasta, samo da novinu prodaju.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 jan 2015, 22:18

amypitar je napisao/la:Kako da demantuje Avazov sport,kad smo nedavano potpisali ugovor o sponzorstvu.Valjda mlate i pisu sve i svasta, samo da novinu prodaju.
nismo s njima nego sa dnevnim avazom, odjel sport. To nije sto i redakcija sport avaz, dvije razlicite redakcije koje se ne mogu medjusobno.
1946

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 21 jan 2015, 22:21

Head je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Kako da demantuje Avazov sport,kad smo nedavano potpisali ugovor o sponzorstvu.Valjda mlate i pisu sve i svasta, samo da novinu prodaju.
nismo s njima nego sa dnevnim avazom, odjel sport. To nije sto i redakcija sport avaz, dvije razlicite redakcije koje se ne mogu medjusobno.
Kako će se moći, Sport Avaz je žuta štampa ..
4.10.2009.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], fks74, riki46, Vanja8 i 42 gosta.