Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
http://megapopust.ba/65-popusta-na-andr ... a-pouzecem" onclick="window.open(this.href);return false;
Isplati li se ovo? i koji je ovo samsung u pitanju?
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
- sagitarius
- Kontakt:
Ne! Niti je ovo SamsungFudbal je napisao/la:http://megapopust.ba/65-popusta-na-andr ... a-pouzecem

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Hahaha joj mene nisam ni pogledao bukvalno bubnuo samsungsagitarius je napisao/la:Ne! Niti je ovo SamsungFudbal je napisao/la:http://megapopust.ba/65-popusta-na-andr ... a-pouzecem

Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
ma ovi su smijesni. Ne znam samo ko bi im kupio ovaj telefon po "pravoj" cijeni od 300 KM 

naprijed rejal
Planiram uzimati novi telefon. Ne treba mi nesto prejako, a bgm ni preskupo. Sad koristim Galaxy ace koji ne bi ni mijenjao da nije spor i pocesto zastopa. Spreman sam dati do 300KM. Ne znam samo koji telefon da uzmem a da je pouzdan, da ne stopa. Nemam igrica na telefonu, niti me to privlaci. Sad me zanima neka preporuka, moze i polovan telefon, samo da je relativno ocuvan.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
-
- Kontakt:
Moto G (2014. - nova verzija), nov 325KM u univerzalno!keno94 je napisao/la:Planiram uzimati novi telefon. Ne treba mi nesto prejako, a bgm ni preskupo. Sad koristim Galaxy ace koji ne bi ni mijenjao da nije spor i pocesto zastopa. Spreman sam dati do 300KM. Ne znam samo koji telefon da uzmem a da je pouzdan, da ne stopa. Nemam igrica na telefonu, niti me to privlaci. Sad me zanima neka preporuka, moze i polovan telefon, samo da je relativno ocuvan.
http://www.univerzalno.com/proizvod/mot ... eneracija) (spora im je web stranica, samo sačekaj, učita se nakon nekog vremena

Po brzini se komotno može porediti i sa jačim i MNOGO skupljim telefonima:
[youtube][/youtube]
Mada "natrpani" touchwiz nije teško prekucati!

Evo u poređenju sa najnovijim Nexus 6:
[youtube][/youtube]
Znači itekako konkurentan! Za ovu cijenu odličan deal!

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da li ima sigurno u univerzalno moto g2 ? na stranici pise jedno a u radnjama drugo
ako ima, to je no brainer kupovina, nek trci u univerzalno i ugrabi sto prije taj telefon
ako ima, to je no brainer kupovina, nek trci u univerzalno i ugrabi sto prije taj telefon
ako plaća kešom nek trči uzeti ovaj moto g2, neće naći isplativiju kupovinu.. to je pod uslovom da ga imaju na stanju u univerzalno. kod njih je uvijek najpametnije otići u radnju i provjeriti, jer na stranici im stoje totalno netačni ili stari podaci, a znaju te prevariti i kada ih nazoveš.
- Vlarayan110
- Kontakt:
IstinaQUARESMA 18<<< je napisao/la:da li ima sigurno u univerzalno moto g2 ? na stranici pise jedno a u radnjama drugo
Mada možeš ja mislim naručit da ti donesu telefon u radnju koju hoćeš. Znam da sam išo sa bratom da uzme, i nije bilo ni u jednoj radnji i u importaneu, kaže nam čovjek, trebali ste reć samo da nazovu da vam donesu, sad ću ja to, nazva čovjek, kaže gdje vam je najbliže, i fino donjeli oko 6 naveče telefon na čaršiju.
Btw sutra je ono od Microsofta. Prestavljanje WP10 i šta li već ne.
Neki link stream ili nešto jer se pojedoh da vidim šta će bit sve novo i kad...
.
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
u 6 sati po nasem vremenu
a microsoft mi je cak na e mail poslao link
http://nokiamob.me/2015/01/15/ovdje-moz ... -telefone/
a microsoft mi je cak na e mail poslao link

- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Ma Moto G je zmaj.
Imal koja bolja apo od clean mastera, kontam da lupa bezveze jer mi javlja da mob stopa i one standardne stvari, a mob radi sve ok
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Clean Master ti uopste ne treba (pogotovo ne na telefonu kakav je G3), sto brze ga izbrises, to bolje po tebe... Sto se druge aplikacije za takve stvari tice, sumnjam da ti treba, G3 je zvijer i bez brisanja cachea i ubrzavanja telefona, a to vazda mozes i sam raditi (cisteci cache kroz postavke i RAM kroz gasenje upaljenih aplikacija koje ti ne trebaju)
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
govoriQUARESMA 18<<< je napisao/la:u 6 sati po nasem vremenu
a microsoft mi je cak na e mail poslao link![]()

naprijed rejal
To sam i mislio, hvala druganonimni je napisao/la:Clean Master ti uopste ne treba (pogotovo ne na telefonu kakav je G3), sto brze ga izbrises, to bolje po tebe... Sto se druge aplikacije za takve stvari tice, sumnjam da ti treba, G3 je zvijer i bez brisanja cachea i ubrzavanja telefona, a to vazda mozes i sam raditi (cisteci cache kroz postavke i RAM kroz gasenje upaljenih aplikacija koje ti ne trebaju)
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

jos malo
- Vlarayan110
- Kontakt:
Izgubio sam se malo je reć.
Sviđa mi se kako su fino najavili integraciju svih uređaja pogtovo telefona i pc-a. Zagubio sam se kad su rekli da će bit cross platform play sa XboxO i PC. To im je odličan potez, uvezat sve why not ? Nezz ko je sve pratio, intersantno mi je i za one đozluke

Vidjet ćemo kako će dalje da napreduje za telefone razvoj ako ovako nastave

A ovi android fanboys mogu samo da sanjaju o ovakvim stvarima
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja nisam gledao stream, vec na the vergeu pratio prezentaciju.
dosadila mi prezentacija kao nekad za xbone, tv tv tv tv, veceras je bilo cortana cortana cortana cortana
dobrih stvari donosi win10, iduce sedmice novi build za pc, a u februaru poslije superbowla ide i windows za telefone, naravno u vidu preview for developers
Sent from my Nokia 909
dosadila mi prezentacija kao nekad za xbone, tv tv tv tv, veceras je bilo cortana cortana cortana cortana
dobrih stvari donosi win10, iduce sedmice novi build za pc, a u februaru poslije superbowla ide i windows za telefone, naravno u vidu preview for developers
Sent from my Nokia 909
-
- Kontakt:
O čemu ti? Jači androidi odavno mogu poslužiti KAO PC, nikakve sync gluposti;Vlarayan110 je napisao/la:Odgledano, pregledao
Izgubio sam se malo je reć.
Sviđa mi se kako su fino najavili integraciju svih uređaja pogtovo telefona i pc-a. Zagubio sam se kad su rekli da će bit cross platform play sa XboxO i PC. To im je odličan potez, uvezat sve why not ? Nezz ko je sve pratio, intersantno mi je i za one đozluke![]()
Vidjet ćemo kako će dalje da napreduje za telefone razvoj ako ovako nastave![]()
A ovi android fanboys mogu samo da sanjaju o ovakvim stvarima
[youtube][/youtube]
Samo ti treba periferija - monitor, miš i tastatura, a još kada skontaš da je ovaj klip star 2 GODINE i da su od tada izašle još 2 nove generacije Note uređaja...

Ok što si wp fanboy, ali ne mora značiti da moraš pljuvati sve ostale platforme!

Jesu li sta spominjali interfejs, hoce li doci do kakvih promjena?QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja nisam gledao stream, vec na the vergeu pratio prezentaciju.
Sent from my Nokia 909
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.