Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
tuzlak1987 je napisao/la:Samo cu vam reci da sam ja nizak, a Topalko nizi od mene 5 cm jer sam bio s njim kada je pjevao. A njegova kcerka je niza od njega bar deset cm...znaci manja je od Sandre Afrike koja je 160 cm
Slike nekad varaju..
Seks sa ovakvim macama moze da bude i razocaravajuci. Jednostavno zato sto misle da ljepotom rijesavaju sve i da se ne trebaju potrudit u krevetu.marcelo12 je napisao/la:Kakav li je osjećaj ''zveknut'' ovako nešto dobro !?
HarisHelic je napisao/la:Seks sa ovakvim macama moze da bude i razocaravajuci. Jednostavno zato sto misle da ljepotom rijesavaju sve i da se ne trebaju potrudit u krevetu.marcelo12 je napisao/la:Kakav li je osjećaj ''zveknut'' ovako nešto dobro !?
Nerijetko ces cuti da se ruznija treba bolje pokaze u krevetu.
Vjerovatno najprecjenjeniji osjecaj na svijetu...marcelo12 je napisao/la:Kakav li je osjećaj ''zveknut'' ovako nešto dobro !?
baš ocm hahaha_dreamer_ je napisao/la:Vjerovatno najprecjenjeniji osjecaj na svijetu...marcelo12 je napisao/la:Kakav li je osjećaj ''zveknut'' ovako nešto dobro !?
Nema se ona sta trudit neka legne ostalo ce babuka rijesitHarisHelic je napisao/la:Seks sa ovakvim macama moze da bude i razocaravajuci. Jednostavno zato sto misle da ljepotom rijesavaju sve i da se ne trebaju potrudit u krevetu.marcelo12 je napisao/la:Kakav li je osjećaj ''zveknut'' ovako nešto dobro !?
Nerijetko ces cuti da se ruznija treba bolje pokaze u krevetu.
Sorry sto odgovaram. Ali i nije bas...admin je napisao/la:Momci, tema "Ljepotice" je uklonjena s razlogom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.