Moderator/ica: Pasha
Dvije direktno, treba na pobjeda protiv Bjelorusije kuci..i da uzmemo dvije Litvaniju ili Latviju.EdoBa je napisao/la:KOLIKO REPREZENTACIJA PROLAZI IZ GRUPE NA EUROO ????????????????????????????
I ja sam..Contentissimo je napisao/la:ja obavio gradjansku duznost
Prije ce Vrazalic dati tri gola nego da se to sve dogodi.EdoBa je napisao/la:Prekosutra kad nam lagaano komšije puste , i iranci pobijede tunis hahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izracunas vjerovatnocu da ce Iran pobijediti Tunis i vjerovatnocu da cemo mi pobjediti Hrvate i to sve pomnozis i dobijes broj koji odslikava nase sanse da prodjemo dalje.Sabinho je napisao/la:Prije ce Vrazalic dati tri gola nego da se to sve dogodi.EdoBa je napisao/la:Prekosutra kad nam lagaano komšije puste , i iranci pobijede tunis hahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da je ova izjava Lazarova najbolje oslikala sve ovo što nas je zadesila na ovom SP. Plus dodaj malo sudije, preveliku želju kod igrača ( Vražalić je možda najbolji primjer toga) i sve se sastavilo. I ovo nam je škola za sutra i naredno EP-SP biti će ovo dobro ako Bog da. Treba biti zadovoljan svime prikazanim, žal ostaje i tuga za propuštenim, ali Bože moj malo nam je falilo prošlo EP košarkašima, sad rukometašima fali nam sportske sreće i malo prisebnosti u ključnim momentima-Možda je Bosnu koštalo malo što su po prvi put na velikom takmičenju. Nije to nimalo lako i ja razumijem njihove igrače. Ne znaju se nositi u tim ključnim trenucima iako igraju dobro. Imaju već tri dobre utakmice i mi smo isto tako plaćali danak neiskustvu na našem prvom prvenstvu.
A sto se ne upitas kako se dobijaju rezervni igraci?Radom kroz mlade selekcije i njihova takmicenja koje gle cuda nase selekcije NE IGRAJU! Ne pametujte bez veze i onako vas nece biti na ovoj temi za par dana.let3 je napisao/la:ama pustite sad igrace....ja sam kritikovao Vražalića citavo prvenstvo onako u huji dok traje utakmica, ali to nema veze
treba postaviti precizna pitanja selektoru Markoviću:
"Gospodine Dragane, objasnite javnosti kako to da 5 puta imamo igraca više i niti jednom ne znamo dati gol, štaviše primamo golove kad imamo igraca više? kako to objašnjavate ? jesu li za to sudije krive? "
"Objasnite javnosti kako to uopšte nemamo alternativu za Vražalića i Prcea zbog kojih naša igra ocigledno trpi...vi ste selektor, vi ste pozvali ove igrace, oni sami sebe nisu pozvali"...gdje je rezervno krilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.