Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Benko
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Benko » 21 jan 2015, 19:43

slika :angel: :angel: :angel: :angel:

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 21 jan 2015, 19:44

Benko je napisao/la:slika :angel: :angel: :angel: :angel:

Ja preveo na portugalski na google translate-u, valjda ce skontat nesto :urnebes:

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 21 jan 2015, 19:45

KOLIKO REPREZENTACIJA PROLAZI IZ GRUPE NA EUROO ????????????????????????????

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 jan 2015, 19:46

2 ne prolaze druže pa ti vidi sad
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 21 jan 2015, 19:47

EdoBa je napisao/la:KOLIKO REPREZENTACIJA PROLAZI IZ GRUPE NA EUROO ????????????????????????????
Dvije direktno, treba na pobjeda protiv Bjelorusije kuci..i da uzmemo dvije Litvaniju ili Latviju.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 21 jan 2015, 19:47

Contentissimo je napisao/la:
hakkaDunne je napisao/la:https://www.facebook.com/duartenunosantos5

Idemo raja, istresite se!
ja obavio gradjansku duznost
I ja sam..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 21 jan 2015, 19:48

Hahahaha ne bi bio u kozi ovom sudiji. :D
Ostaje žal i dugo necu doci do sebe zbog svega ovog. :(

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 21 jan 2015, 19:49

Prekosutra kad nam lagaano komšije puste , i iranci pobijede tunis hahah :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jan 2015, 19:50

EdoBa je napisao/la:Prekosutra kad nam lagaano komšije puste , i iranci pobijede tunis hahah :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Prije ce Vrazalic dati tri gola nego da se to sve dogodi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 jan 2015, 19:51

Sutra ce se izvinajvati kao onaj kengur

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 21 jan 2015, 19:53

ma niko nekritikuje sto mrzi igrace ili nevoli reprezentaciju ali nemoze covjek mirno komentarist. U prvom pol. vrazalic da spasi loptu doda tunisu kontru ,masha najbolje sanse cijelo prvenstvo i nema zamjenu sto je jos bolnije ja znam da je on htjeo najbolje al neide i kako da ja neps,,em :evil:
Mi smo dobili puno plasmanom al treba raditi traziti nove momke skolovati rukometase nazalost u kakvoj drzavi i zivimo dobro je i ovo
Hvala momcima na svemu i nek oproste nama navijacima i mi samo zelimo najbolje.
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :wave: :wave: :wave:
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 21 jan 2015, 19:53

Sabinho je napisao/la:
EdoBa je napisao/la:Prekosutra kad nam lagaano komšije puste , i iranci pobijede tunis hahah :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Prije ce Vrazalic dati tri gola nego da se to sve dogodi.
Izracunas vjerovatnocu da ce Iran pobijediti Tunis i vjerovatnocu da cemo mi pobjediti Hrvate i to sve pomnozis i dobijes broj koji odslikava nase sanse da prodjemo dalje. :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 21 jan 2015, 19:54

Ovo SP je cirkus od samog početka... Od Islanda pa na dalje.. Australiju istjerali,sad su i nas istjerali... Nek jedu g.ovna... Pametan ovaj narod u Kataru,pa ih bas boli za rukometom! Katar ce uci u 1/4 finale,uz ovakve sudije...
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 jan 2015, 19:55

slika

Hvala momci, ebi ga... :plac:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 21 jan 2015, 19:56

Možda je Bosnu koštalo malo što su po prvi put na velikom takmičenju. Nije to nimalo lako i ja razumijem njihove igrače. Ne znaju se nositi u tim ključnim trenucima iako igraju dobro. Imaju već tri dobre utakmice i mi smo isto tako plaćali danak neiskustvu na našem prvom prvenstvu.
Mislim da je ova izjava Lazarova najbolje oslikala sve ovo što nas je zadesila na ovom SP. Plus dodaj malo sudije, preveliku želju kod igrača ( Vražalić je možda najbolji primjer toga) i sve se sastavilo. I ovo nam je škola za sutra i naredno EP-SP biti će ovo dobro ako Bog da. Treba biti zadovoljan svime prikazanim, žal ostaje i tuga za propuštenim, ali Bože moj malo nam je falilo prošlo EP košarkašima, sad rukometašima fali nam sportske sreće i malo prisebnosti u ključnim momentima-

Momcima hvala na svemu što su nam prikazali i obradovali nas! :bih: :bih:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 jan 2015, 19:56

Momcima kapa do poda, ostavili su srce na terenu, napravili podvig samim plasmanom na ovo prvenstvo, ni u jednoj tekmi nas protivnici nisu nadigrali, nego smo mi svojim greškama platili danak neiskustvu igranja na ovakvim smotrama. Dobili smo neke nove klince koji će nositi ovu repku u budućnosti akbgda na narednom EP-u i SP-u, samo da se nastavi pametno raditi i ulagati u njih. Naravno treba ovoj grupi dodati koje novo lice kao osvježenje kako bi pojačali konkurenciju, a siguran sam da talenta neće nedostajati. :cool:

:bih: :bih: :bih:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 21 jan 2015, 19:57

Fino je neko napisao ranije, nece organizatori da ostanu bez i ovo malo gledaoca koji dolaze na utakmice..
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la emil02in » 21 jan 2015, 19:57

let3 je napisao/la:ama pustite sad igrace....ja sam kritikovao Vražalića citavo prvenstvo onako u huji dok traje utakmica, ali to nema veze

treba postaviti precizna pitanja selektoru Markoviću:

"Gospodine Dragane, objasnite javnosti kako to da 5 puta imamo igraca više i niti jednom ne znamo dati gol, štaviše primamo golove kad imamo igraca više? kako to objašnjavate ? jesu li za to sudije krive? "

"Objasnite javnosti kako to uopšte nemamo alternativu za Vražalića i Prcea zbog kojih naša igra ocigledno trpi...vi ste selektor, vi ste pozvali ove igrace, oni sami sebe nisu pozvali"...gdje je rezervno krilo
A sto se ne upitas kako se dobijaju rezervni igraci?Radom kroz mlade selekcije i njihova takmicenja koje gle cuda nase selekcije NE IGRAJU! Ne pametujte bez veze i onako vas nece biti na ovoj temi za par dana.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 jan 2015, 19:59

Yebiga raja, još sam vruće glave ali ću napisati par stvari. :(

Što se tiče igre, odbrana je bila opet na nivou, napad je bio koliko toliko bolji isto kao i greške al' ne one klasične tehničke nego greške u smislu brzopletosti a to je sve jer je želja bila velika.

A što se tiče same tekme iskreno sam mislio da ćemo na 15-19 za Tunižane pasti skroz i već tu negdje oko 40-e minute izgubiti utakmicu ali momci su se ipak vratili u egal. Povedosmo 24-22, napad za Tunižane i haman time-out Hasanefendića, i ja govorim raji reko imamo ih samo nemoj kakvo isključenje da fasujemo jer će nam sada suditi sve i svašta. I nažalost desilo se to, Marka im je vjerovatno sugerisao ovo gore napisano ali đaba. Hajd' isključenje Burića okej (poprilično oštra odluka ali ok) al' isključenje Toromanovića e ono je bila vrh krađa znači strašno i bolno za gledati... Mislim nije da nisam očekivao da će nas sudije yebati al' opet onakve stvari zapitaš se koja je cijena da ideš na takmičenje prvi put :crazy:

Realno, da nam je ondje sudija pustio igru kad je isključio Toromanovića odnosno kad je Burić skinuo onom sa krila vjerujem da bi izdržali do kraja a onako sam znao da će se uvući nervoza, pa isključiše Tunižanina (opet nam je igra sa igračem više bila katastrofa i to je po meni najveći razlog što nismo ostvarili bolji rezultat na prvenstvu) na +1 za njih čini mi se i opet Faruk promaši uhvati mu loptu među nogama e tada sam znao da je kraj nažalost :roll:

Što se tiče igrača, malo je čudno, da ne kažem neku grublju riječ, kako ti igrači koji su još golobradi vraćaju utakmicu i egal i jedini imaju muda potegnuti (čitaj Perić i Malinović). Prceov doprinos nikakav, Karačić je bio ok trudio se al' yebiga, Vražalić nastavio "seriju". I opet kad sve sagledam nismo ni mogli više kada su nam 2 od 3 glavna igrača bili debelo ispod prosjeka, Karačić je i bio solidan sve u svemu..

Ova generacija sa Perićem, Burićem (oba), Malinovićem, Vranješom, Ovčinom i relativno mladim Vražalićem u pravoj formi može parirati svakoj ekipi na svijetu (vidjeli smo protiv Danske). Definitivno nam treba neki kvalitetan lijevi bek kao prva napadačka opcija, Prce mislim da ne može više a Čelica ipak nije taj nivo.

Ova nada što nam je ostala, naravno ne očekujem ništa jer znam da mi nismo te sreće da se to nama potrefi, niti smo ikada bili niti ćemo ikada biti. Dobiti Hrvatsku i još da Iran dobije Tunisa, realno je nerealno :mrgreen:

Ne sumnjam da će momci odigrati kako treba protiv Hrvata (čak bi se usudio i da kažem najbolju utakmicu na prvenstvu pošto je već sve gotovo) al' to neće biti dovoljno.

Sve u svemu, moglo se više al' kad pogledaš određene okolnosti shvatiš da je u ovom trenutku ovaj rezultat naš maksimum. Jedno veoma dobro iskustvo, trebamo nastaviti kontinuitet velikih takmičenja i ne sumnjam da nas u budućnosti čekaju prave stvari. :bih:
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 21 jan 2015, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jan 2015, 19:59

Ne mogu opisat koliko mi je krivo ...pogotovo nakon greske sudija , ali nismo ni zasulzili da prodjemo jer smo najmanje pokazali poslije irana :oops:

Irana su svi mlatili kosrakaskim hendikepima izuzev makedonije koja se cuvala, a nas su namucili poprilicno. Nisam gledo statisku al mislim da smo prvi vrhu tabele u IZGUBLJENIM LOPTAMA, pri dnu u PROCENTIMA SA SEDAM METARA i predpostavljam da smo MEDJU NAJGORIM KADA JE U PITANJU ODBRANA I NAPAD SA IGRACEM VISE kada to me dodas da ti je GOLMAN NAJBOLJI IGRAC NA TURNIRU nema se sta puno diskutovat :thumbdown: :thumbdown: ostaje zal, al jbg sto neko rece sa pao sam se ubio. Sad ce neko rec mogli smo MKD ILI AUS dobit , realno i nismo 20 lopti protiv jedne i 15 minuta bez gola protiv druge je i pre previse za nesto vise, uostalom ako se ne vrama ni u jednoj tekmi nismo uspijeli povest nijednom nakon 40te minute znaci nismo ni bili u pozciji za pobjedu...

Protiva Austrije 5 6 zicera fulamo sa sest metara i onda kaze fol golman im branio. Kad je dobar golman skinuce ti 2 od 5 al kad ti skine 5od5 to jeo nda do tebe

PRCE- NAJGORI DALEKO PRIJE SVEGA STO SE OCEKIVALO NAJVISE BRUKA I SRAMOTA SP :oops:

VRAZALIC - NEMAM KOMENTAR :thumbdown: :thumbdown:

TERZIC- PROMASIO JE AKO SE NE VARAM 6 SEDMERACA NA OVOM PRVENSTVU I TO DOVOLJNO GOVORI KAKO JE ODIGRO :thumbdown:

MALINOVIC, BURICI, PERIC :tokralju: :tokralju: :tokralju:

OSTALI- TU I TAMO

pisa.j ga sad sta da kazem :cry:
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 21 jan 2015, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.