Postao/la adriano_leite » 21 jan 2015, 19:26
Kako iko moze ista prigovoriti ovoj reprezentaciji? Sa minimalnim ulaganjima u sport, sa izuzetnom borbenoscu, uz male padove sto je normalno za debitanta na velikom takmicenju, neko se nadje pametan da psuje zivo i mrtvo igracima? Nemojte ni pratiti ovaj sport, a sizofreniju lijecite na drugom mjestu, mada nema lijeka za sizofreniju. U najbitnijoj utakmici na prvenstvu, izgubili smo nakon previse sudijskih gresaka. Greske se desavaju u svakom sportu, ali ovo veceras je kradja epskih omjera, a i pored toga smo mogli pobijediti. Toromanovic nije zasluzio 2 minuta, neko napisao kao bio u 6 metara, pa zbog toga se ne dobijaju 2 minute, pogotovo ako nekog ne dodirnes. Benko je obranio sut, sudija sudi sedmerac i iskljucuje Toreta, pa to je za svaku osudu, a to je samo jedan primjer kradje. Na drugoj strani, dozvolili su da Tunis saketa nase igrace. Rukomet je grub sport, ali je neposteno da jedna ekipa smije tuci, a druga i za najmanji kontakt dobija faul, penal ili iskljucenje. Niko nas na prvenstvu nije nadigrao, to je meni dovoljno da budem sretan zbog ovih nasih mladica. Nema tu mnogo veterana, ova ekipa ce proci jos sigurno 2 ciklusa sa malim promjenama, ali generalno, jako dobro se radi u reprezentaciji. Dok je tako, imat ce moju podrsku, a ovim sizofrenicarima bi bolje bilo da potraze pomoc na nekoj lokalnoj psihijatriji, a ne uz male ekrane (necu reci na tribinama, jer sumnjam da je iko od njih pogledao utakmicu uzivo, dajem ruku da ni pravila ne znaju), jer ova ekipa ne zasluzuje da ih takvi prate.
VOLIM TE BIH!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...