Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Aleksandre veliki primiti tri gola sa dva igraca manje je itekako realno. Primiti dva gola samo sa igracem manje je standardna praksa ..
Poenta je da su sudije dva puta pravili nam po dva igraca manje i to u isto vrijeme tj period izmedji kazni od dvadesetak sekundi.za tw cetiri minute bez po dva igraca realno je da rukometna ekipa primi sest golova sti dovodi do toga da je utakmica odlucena.
Ili npr penal kada povedemo, penali su uvijek dolazili u trenucima kada Tunis nije imao drugog nacina da postigne gol.
Nisu ni sudije meduze, osjete i oni kako i kada. Odsudili su milion utakmica i znaju kako je okrenuti, a ko negdje sudija moze okrenuti utakmicu to je fudbal i rukomet.
Poenta je da su sudije dva puta pravili nam po dva igraca manje i to u isto vrijeme tj period izmedji kazni od dvadesetak sekundi.za tw cetiri minute bez po dva igraca realno je da rukometna ekipa primi sest golova sti dovodi do toga da je utakmica odlucena.
Ili npr penal kada povedemo, penali su uvijek dolazili u trenucima kada Tunis nije imao drugog nacina da postigne gol.
Nisu ni sudije meduze, osjete i oni kako i kada. Odsudili su milion utakmica i znaju kako je okrenuti, a ko negdje sudija moze okrenuti utakmicu to je fudbal i rukomet.
Kaunas je napisao/la:Ima Vrazalic fb profil, ajde da mu svi to napisemoArmala je napisao/la:
Ako neko zna Vrazalica nek mu kaze da ako voli Bosnu da se oprosti od repke
Manite te Avazove fazone da se samo popljuje neko... Jel to sam Vražalić napravio problem pa da izgubimo tri utakmice ? Gubio po 20 loptu u utakmici? Ne se*ite
Sudije su nas hinjski unistile, i rezultatski i psihicki. Ovo prvenstvo ce nam biti dobra skola za buducnost.
Ovi neki forumasi samo su cekali pogresku Vrazalica, pa da mu pocnu psovati, covjek je promasio kad smo vec gubili..
Do tog trenutka u odbrani je igrao dobro, a u napadu isto tako dobro (ne broje se samo golovi) vec i ulazak na crtu, razvlacenje odbrane i stvaranje prostora bekovima...
Virtual je fino napisao na ovoj temi, da je ovo ekipa, koja timski pobjedjuje ali timski i gubi...
Ovi neki forumasi samo su cekali pogresku Vrazalica, pa da mu pocnu psovati, covjek je promasio kad smo vec gubili..
Do tog trenutka u odbrani je igrao dobro, a u napadu isto tako dobro (ne broje se samo golovi) vec i ulazak na crtu, razvlacenje odbrane i stvaranje prostora bekovima...
Virtual je fino napisao na ovoj temi, da je ovo ekipa, koja timski pobjedjuje ali timski i gubi...
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
-
- Kontakt:
Cestitam momci!! pa kako god zavrsilo!
- hakkaDunne
- Kontakt:
Garfield je napisao/la:Svi napadaju sudije, moje mišljenje je da oni nisu toliko krivi. Jedino što im mogu zamjerit je iskljucenje našeg kapitena, to je bila situacija kad je Tunis imao 2 igrača više i nadoknadio zaostatak. Nakon toga je uslijedio posljednji voz za povratak, a njega je gospodin Vražalić promašio. A idioti koji psuju sada Vražaliću, trebaju se uputiti sutra psihijatru i ozbiljno zabrinuti za svoje zdravlje. Tom momku je sad najteže, umjesto da mu se pruži podrška mi njega ponižavamo, kao da je njemu bio cilj promašiti, niko sretniji od njega da je pogodio. Što se tiče sudija, po mom mišljenju desila se samo 1 pogreška, koja nas je koštala. Ne vidim razlog spominjana sedmeraca, kad su svi manje više opravdani osim ovog posljednje, koje je uslijedio nakon sudijske greške. 6 ili 7 puta smo se branili iz prostora, šta je tu je. Treba prihvatiti poraz i čestitati momcima, oni su ti koju su najviše željeli danas pobijediti, ali nedostatak sportske sreće. BRAVO MOMCI, VI STE PONOS BOSNE.![]()
Imam osjećaj da je ovo bilo namjerno pucanje kontre svim ovim forumašima. Ne možeš takve gluposti reći al nikako. Vražalić nije zaslužio da se nađe u rosteru za ovaj meč.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
naši igrači su nakon dobre igre i pobjede nad Iranom, izgubili na samopouzdanju, iako su po meni protiv favorizirane Austrije odigrali i više nego odlično. Protiv Makedonije nismo loše stajali, ali opet ta brzopletost nas je ukopala. Danas nas je porazu koštala naša nesigurnost u igri ali i Portugalci koji su baš zaslužili epitet p.o.g.a.n.e nacije, izvinjavam se na izrazu, ali je tako.
Međutim, treba reći da ekipa kojoj ne igraju krila i koja ne zabijaju golove, kao npr. što radi Čupić kod Hrvata koji donosi često prevagu, teško se može nadati pobjedi. To je slučaj s nama, jer kada ne ide bekovima, onda su tu krila koja bi trebala da zabijaju golove.
Edit: Izvinjavam se svima onima koji su se naši uvrijeđeni mojim komentarom, ali sam to napisao u afektu.
Međutim, treba reći da ekipa kojoj ne igraju krila i koja ne zabijaju golove, kao npr. što radi Čupić kod Hrvata koji donosi često prevagu, teško se može nadati pobjedi. To je slučaj s nama, jer kada ne ide bekovima, onda su tu krila koja bi trebala da zabijaju golove.
Edit: Izvinjavam se svima onima koji su se naši uvrijeđeni mojim komentarom, ali sam to napisao u afektu.

Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 21 jan 2015, 19:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Bilal ŠumanHead je napisao/la:Ma ne znam je li se zove Faruk, znam da je bio pakleno krilo, igrao po francuskoj, eto sad mi slika pred ocima al ne mogu da se sjetim imena i prezimena.Sabinho je napisao/la:Pa ne znam koji drugi Faruk

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
ima ta mjesta ionako 67 ljudi prati prvenstvonewton_heath_lyr je napisao/la:chelsea358 je napisao/la:Izgleda da se mora zadržati ekipa koja ima najviše navijaca.
Urota.
SEREŠ VALA I TIHarrison je napisao/la:Preklase nas sudije...a nije Faruk kriv sto ne zna, nece ili ne moze. Kriv je onaj sto ga drzi u igri.
Da nam nije Irana bili bi najgora nacija na svijetskim prvenstvima u svim sportovima.
Hvala ti Iran sto postojis.
MOMCIMA HVALA ZA SP,sad se okrenuti prema EP !
Vi kao da ste zaboravili da smo do prije par godina bili kanta za nabijanje,da smo gubili od estonije i inih rukometnih velesila.IDEMO DALJE MOMCI ZA USPJEH TREBA VREMENA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Samo jedna stvar mi nije jasna kod svih igraca. Kad je vec krilo skocilo, sta ga diras koji ku.rac kad znas da ce sudija i najmanji kontakt svirati. Tako smo dali par semderaca Tunisu (a i oni nama barem jedan) i to su najgluplje odluke. Da sam trener, igrac koji to napravi bi bio na hladjenju odredjeno vrijeme.
Sto se tice utakmice, svaka cast momcima na borbenosti. Treba uzeti u obzir da je ovo jedina reprezentacija u svim sportovima gdje su svi igraci rodjeni u Bosni i ponikli u nasim klubovima, a da ne govorim i da je ubjedljivo najmultietnickija repka koja pokazuje da ova drzava moze normalno funkcionisati. Kako bi nam samo dobro dosao Edin Basic na ovom prvenstvu. Jel neko zna zasto on ne igra?
Sto se tice utakmice, svaka cast momcima na borbenosti. Treba uzeti u obzir da je ovo jedina reprezentacija u svim sportovima gdje su svi igraci rodjeni u Bosni i ponikli u nasim klubovima, a da ne govorim i da je ubjedljivo najmultietnickija repka koja pokazuje da ova drzava moze normalno funkcionisati. Kako bi nam samo dobro dosao Edin Basic na ovom prvenstvu. Jel neko zna zasto on ne igra?
Gubitnicki mentalitet. Igraci ko da se u putu nisu sreli.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- corleone87
- Kontakt:
Terzić imo do ove utakmice 2/4 sedmerce i opet suta i sad ima 2/5 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Momci imaju i dalje moju podrsku,ali Vrazalic vise ne,kostao me je zivaca nenormalno..ogranicen i nesposoban..golman sastavlja noge ,on puca pravo i njega..
I da ja sad mislim kako je Vrazalicu,nek on pomisli kako je nama sto zbog njegovih gresaka i fulanih golova mi se oprastamo sa svjetskog prvenstva..
I da ja sad mislim kako je Vrazalicu,nek on pomisli kako je nama sto zbog njegovih gresaka i fulanih golova mi se oprastamo sa svjetskog prvenstva..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
aaaaa, pa zbog iksa sa austrijom. skroz sam na to zaboravioŽeljooooo je napisao/la:Ništa nam ta eventualna pobjeda nece značiti ako Tunis dobije Irana, a dobit ce ih..Admir_Sa je napisao/la:pa ako ovi hrvati budu odmarali glavne igrače mi uz dobru igru to možemo lako dobiti. njima svakako ta utakmica ništa ne znači
e ebiga onda
zbog neiskustva i amaterskih pogrešaka napuštamo prvenstvo, ali momci imaju prolaznu ocjenu za mene. ako se plasiraju na naredno takmičenje bićemo puno bolji, sigurno
nema potpisa
Karačić: Uzeli su nam pobjedu, zar se ovako sudi na SP-u?!
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
ma ne treba nikog pljuvat, nije vrazalic jedini promasio bilo je promasenih sansi u nasa 3 napada zaredom na 18:20, na 24:22 je neko promasio nije bio vrazalic, tako da polako ba jbt koji vam je **** prije mjesec dana je pisano, 'ponosni smo kako god zavrsilo' a vidi sada.. ocigledno je da su neiskusna ekipa i zbog tog su izgubili zadnje 3 utakmice.alan_kardec je napisao/la:Eo počinje lagano pljuvačina i po selektoru.![]()
![]()
yebavanje svega Vražaliću, neću ni spominjati.
Eh taj.Sabinho je napisao/la:Edin Gnjida Basic.Head je napisao/la:Ma ne znam je li se zove Faruk, znam da je bio pakleno krilo, igrao po francuskoj, eto sad mi slika pred ocima al ne mogu da se sjetim imena i prezimena.Sabinho je napisao/la:Pa ne znam koji drugi Faruk

Nisam upratio sto njega nema u repci

1946
-
- Kontakt:
Pa Aco covjece Tunis dobio sedmerc kada je iskljucenje bilo na Toromanovica, moj stari koji je igrao rukomet kaze da ono nije nikakav faul. Uglavnom eto ti jedan gol i onda igra 6-4 sta ces tu da uradis reci mi bogati, nebi primili 3 gola da nisu dobili onaj sedmerac, sudije su nas unistili da nije iskljucio Toromanovica mi bi pobjedili , nsa lopta je bila Buric odbranio a on svira sedmerac i onda je bilo gotovo.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam za tu indenticnu situaciju, jer sam hodao ko lud po kuci, no siguran sam da je takvih bilo. No, Toromanovic je napravio veliku glupost i tu prica zavrsava. Rukomet je sport u kojem sudije mogu odigrati jako bitnu ulogu, odnosno i presuditi utakmicu, no vjerujte mi da danas to nije bio slucaj. Mi smo imali dva razlike, pa sta ako smo sa cetiri igraca. Za ta dva minuta smo primili tri gola, a bolja, iskusnija ekipa protiv ovakog protivnika to sebi ne bi dozvolila. Gledao sam mali milion rukometnih utakmica, pa i onih u kojima sudije bas kolju, ovo nije tio takav slucaj. Istina, naginjali su na stranu naseg protivnika, ali taj protivnik nam se i pored toga nudio na tacni, ali nismo uspjeli. Malo sudije, mnogo viuse mi sami u sve tri utakmice i to je to...Željooooo je napisao/la:Aco bolan niko ne kaže da iskljucenje Toromanovica nije ispravno ali dosuditi penal nakon odbrane golmana je glupost epskih razmjera jer istu stvar par minuta ranije nije dosudio nego je Tunižanima dao dvije minute i posjed lopte nakon odbrane golmana..
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 21 jan 2015, 19:18, ukupno mijenjano 2 puta.
SUDIJE JESU GRIJEŠILE NA OBE STRANE,ALI SAMO ĆORAV ČOVJEK NE VIDI KAKO SU ODREDILI POBJEDNIKA KOD 2 GOLA RAZLIKE ZA NAS
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Mozda mislis na FahrudinaMelica, desno krilo igrao za Sarajevsku Bosnu kasnije PSŽ, par prijateljskih utakmica za BiH, a kasnije takmicarske za Crnu Goru. Mislim da nije igrao za crnu goru duze od godine.Sabinho je napisao/la:Halilbegovic.Head je napisao/la:Kako se prezivalo ono krilo, igralo prije za BiH, nastupo po Francuskoj, mislim da se Faruk zvao ??
Drugi koji je igrao i jos igra u Francuskoj lijevo krilo ili lijevog beka je Edin Basic, davno se oprostio od nase reprezentacije, mislim da ima oko 35 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.