Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Željooooo
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Željooooo » 21 jan 2015, 18:45

Je.bo ga Bog i suđenje, čovjek ti svira dvije minute, a ti imaš igrača manje, i da protivniku sedmerac par minuta prije kraja meca i tako direktno uticu na rezultat, a taj sedmerac i iskljucenje su smiješni, ljudi imali skoro 10 penala, ne kažem svi ali neki su smiješni i ofirni do bola, cijelu utakmicu sudije sude za protivnika, još samo da su obukli dres Tunisa i sve bi bilo super, hoće li bar jednom sudije navlačiti ovako za nas, svaki put protiv nas :cry:
Rukomet nije popularan sport općenito u svijetu zbog ovih sudijskih lakrdija, gdje sudije bukvalno kreiraju pobjedu neke od ekipa. Nije ni naša igra bila ko zna cemu, imali smo more grešaka, ali i takvi smo zaslužili pobjedu, sudije su nam uzele pobjedu.. Portugalci da Bog da se kući ne vratili jeb.em vam pleme ljigavo
Vražalić :evil: :thumbdown:
Burić :thumbup: Perić :thumbup: Malinović :thumbup:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 21 jan 2015, 18:45

LiverpoolREDS je napisao/la:Zna li neko kako se zove ovaj sudija

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Velasco
1921 !
05.06.1998

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jan 2015, 18:46

Konacno kad smo proigrali, eh onda na scenu stupaju sudije. Fuj, **** ti drzavu vise ovakvu baksuznu, cime smo samo ovo zasluzili da nam se ovakve stvari desavaju. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 jan 2015, 18:46

Cuj ovog degena na bht-u :facepalm: :facepalm: :facepalm:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 jan 2015, 18:46

Bit ce gusto padat ce banane.

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 21 jan 2015, 18:46

****, da je Vrazalic pogodio sad bi slavili. :shock:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jan 2015, 18:46

Terzic i Vrazalic odlucili utakmicu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 21 jan 2015, 18:46

Koliko smo golova sa krila dali na prvenstvu? Koliko smo puta iskoristili igrača više?
Prosječno 15 izgubljenih lopti po utakmici. :eh:
Dobro i ovi portugalci su mogli koji sedmerac manje dosuditi, ali nije u tome bit. Sami sebe su eliminisali i to je to.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 jan 2015, 18:46

RUkomet je glup sport,nema definisanih pravila,dvije minute nekad jesu,nekad nisu,sedam metara isto tako,pasivno takodjer,baš svaka odluka je diskutabilna..

Ni u jednom drugom sportu sudije nemaju veci uticaj na samu igru ali i krajni rezultat..Tunis je bio u nokautu,nisu imali izradjene akcije bar pet minuta i onda ih Portugalci vrate u život..

Na kraju,sa indisponiranim i nespremnim Prcetom te par jako ofanzivno limitarnih igraca bolje nije ni moglo,.

I da,cijenim da i u našoj ligi kakva god da je imamo bolje krilo od Vražalica,odron od igraca..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 jan 2015, 18:46

Kao sto rece jedan forumas sami sebe pobijedili :puke:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 jan 2015, 18:47

MOze li mi neko smao objasniti zasto je Toromanović dobio 2 minute ok bio je o golmanskom prostoru pa je ispao sedmerac ali zasto 2 minute i to u kljucnim momentima kad mso imali +2

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 21 jan 2015, 18:47

a) Ne znamo igrati sa igracem vise, opet dvocifren br. tehnickih gresaka uz 9 sedmeraca protivnika

b) Toromanovic kao najiskusniji je dobro ukenjao na +2 i ostavio 4 igraca na terenu

c) Vrazalic i "krila" su najveci luzeri bez muda, ne postoje od pocetka SP, rukometni "Vrsajevic"

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 jan 2015, 18:47

ČOVJEK NA BHT KAŽE VIŠE BI VOLIO DA POBIJEDIMO HRVATSKU NEGO DA PROĐEMO HAHAHAHAHA. YEBEM TE BOSNO LUDA.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 21 jan 2015, 18:47

Vrazalicu mamu mu ****, Prce-u majku mu ****, Terzicu klocini koji ne moze pogodit sedmerac ni u jednoj utakmici, nakon SP ne zvati u repku, majku im **** retardiranu.

A sudiji posebne zelje da dobije u starosti najgoru i najduzu bolest da se pati u najvecim mukama.

Ostalim igracima sem ove 3, kapu skidam, borbenost na nivou.

Malinovic ubjedljivo uz Burica najbolji igrac nase repke. :bih:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 21 jan 2015, 18:47

Bravo momci,niko vas nije ponizio.
Sami sebe ste izbacili sa prvenstva,mogli ste lako imat sve 4 pobjede,igrali ste lose,cak i katastrofalno,a sve tekme ste bili u egalu.
Najgore je biti bosanac u sportu,vazda se osjecas silovano i ne znas ko te ****,a **** te gotovo svako.
Bravo momci,ni onakva francuska ne bi nikog dobila da radi u pola gluposti koje ste vi u stanju uradit.
A mi ostali kolektivno na ciscenje od sihira,vuku nam se godinsma.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 jan 2015, 18:47

Treba sudiju uhapsiti :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 jan 2015, 18:47

Nemojte hljba vam opet o sudijama.... uvijek nam sudije krive. Pa dokle vise kuknjava?

Nemamo krila, pa samim tim ni kontru, pa samim tim ni realizaciju sa igracem vise.

A mentalitet nam je standardnk gubitnicki. Bezveze se iznerviram!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 21 jan 2015, 18:48

zgembo89 je napisao/la:MOze li mi neko smao objasniti zasto je Toromanović dobio 2 minute ok bio je o golmanskom prostoru pa je ispao sedmerac ali zasto 2 minute i to u kljucnim momentima kad mso imali +2
Na drugoj strani Tej ista reakcija protiv Vrazalica, samo sedmerac... :crazy:
- Ed Woodward for Prime Minister !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 jan 2015, 18:48

zgembo89 je napisao/la:MOze li mi neko smao objasniti zasto je Toromanović dobio 2 minute ok bio je o golmanskom prostoru pa je ispao sedmerac ali zasto 2 minute i to u kljucnim momentima kad mso imali +2
Dobio je 2min da bi mi izgubili
Nad tobom sunce najljepše sja

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 21 jan 2015, 18:48

Ja prije dva dana napisem da je Vražalić prevara od igrača i da veze nema,da nas je u sva tri poraza ukopao u kljucnim trenutcima, ozlijedio nam desnog beka, pravi korake i probijanja... fakticki igrac protivnika a ne nase repke, i ovdje dođu neki "znalci" i pričaju kako eto ja sam zalutao u rukomet (iako isti pratim cijeli zivot i sestra mi igra rukomet 15 godina)...
Cim pogledas pokrete igraca vidis ili zna ili ne zna, VRAŽALIĆ ne zna i to je to... ens to je fizicki smotan (Ne zna zabiti gol, ne zna skociti kako Bog kaze) nego je i mentalno zaostao

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.