Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
sami smo krivi. Vodimo sa 2 a prave kardinalne greske u odbrani, bolje da su pustili covjek na gol nego onako. I jeste bilo iskljucenje na kraju. Sami krivi manjak iskustva je odlucno
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kad je docek reprezentativaca 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Nerminovic
- Kontakt:
jadan ovaj zivot, bez rijeci sam
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
jesu sudije pogurale malo Tunis, ali smo ih i mi pogurali svojim glupostima (promašajima zicera, promašajima penala, tehnickih grešaka, igra bez sistema, probijanja i svašta nešto)....sudije su i njima svirali iskljucenja, ako cemo poštenoBvB09 je napisao/la:Kako sudija pogura Tunis

jednostavno nekvalitet naših igraca + luzerski mentalitet + malo sudije = pakovanje vec nakon grupne faze.
Ove sto psuju nasem igracu odma put Banovica.
Sudije rijesile utakmicu i sa 2 iskljucenja prelomile utakmicu.I dalje ne mogu da vjerujem sta su sudili.
Sudije rijesile utakmicu i sa 2 iskljucenja prelomile utakmicu.I dalje ne mogu da vjerujem sta su sudili.
svaka ozbiljnija ekipa ima dobro/a krilo, dok to ne promjenimo mozes qrcu svirati i to je to
Ne.moze se na ovom nivou igrati sa krilima koja na cetiri utakmice ne mogu dati ni 10 golova i to zajedno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Komentator nema šta reći a ja ću reći J E B E M VAM MAMU U P I Č K U..KA R..INE JEDNE,,niko neće da bude svjetski prvaci ali da se mučite sa Iranom da Terzić ama baš sve ijednu tekmu promaši sedmerac,da Vražalić d r k a karinu i igra za repku(pa tip ne može prazan gol pogoditi) MRŠ ,MRŠ,MRŠ....
Ne pamtim da li sam se ikada vise iznervirao al prije svega nasiom igrom pa ono su pocetnicke greske sta smo radili
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Najvise mi zao golmana Burica, covjek stvarno ima ludih odbrana medjutim nasi ne nadju nacin da to iskoriste na jedan lagan nacin.
Sta reci za iskljucenje Toromanovica, ono je stvarno smijesno bilo. Ajmo reci da su bili svi oni penali i iskljucenja, ali ono je u najmanju ruku smijesna odluka sudija.
Sta reci za iskljucenje Toromanovica, ono je stvarno smijesno bilo. Ajmo reci da su bili svi oni penali i iskljucenja, ali ono je u najmanju ruku smijesna odluka sudija.
ZZ
- BeyKopites
- Kontakt:
Sudija i Vražalić tragičari ovog SP.I koliko je raja hvalila ovaj Tunis, ljudi su gola kita ko i mi, znači ništa posebno.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Sami sebe pobijedili treći put.
Svaki put frajer ulazi u golmanski prostor, pa dje ga nece iskljucit bolan vise konjina, pojma mi nemamo, sami sebe unistili.Sad lijepo odgledat prvenstvo do kraja
Re: AW: Rukometna reprezentacija BiH
Momcima svaka cast na borbenosti i zalaganju koje su pokazali tokom citavog prvenstva...
Nazalost neiskustvo i sudije su nas kostale prolaska u drugi krug.
IHF ubuduce nek odredi cetiri reprezentacije koje zeli u 1/2 finalu i nek se bore za titulu. Sto ces dzaba ici i izlagati se trosku kada ce te ionako pokrasti.
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
Nazalost neiskustvo i sudije su nas kostale prolaska u drugi krug.
IHF ubuduce nek odredi cetiri reprezentacije koje zeli u 1/2 finalu i nek se bore za titulu. Sto ces dzaba ici i izlagati se trosku kada ce te ionako pokrasti.
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
"My Favorite Ring is Always the Next One"
sami smo sebe pobjedili u jos jednoj utakmici, momcima svaka cast za borbenost, ali igra sa igracem vise i u najbitnijim momcima je presudila ovdje.
portugalcima mamu u ****.
vodo sad plakat cijelu noc **** te bog i rukomet pa fuj
portugalcima mamu u ****.
vodo sad plakat cijelu noc **** te bog i rukomet pa fuj
-
- Kontakt:
Ja ću samo reći, kakva nam je "država" ovi momci su odlični, i duvajte ga vi dežurni pljuvači 

Zadnja izmjena: Convicts1988, dana/u 21 jan 2015, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sad treba izvuci maksimum sa ovog prvenstva i plasirati se na EURO pa tamo traziti iskorak...Euro je i onako prioritet
bas realan ovaj Dizdar
bas realan ovaj Dizdar
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ipak je upravu onaj momak sto rece da smo zalutali
ONIM PORTUGALCIMA MAMU ****, SMRDLJIVA GAMAD CIGANSKA HLJEB IH ****, DABOGDA GA NIKAD NE IMALI DA JEDU.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Ja samo zelim da kazem da kad mi imamo igraca vise ili dva ponekad mi se useremo do grla **** te. Ne zna se ni ko pije ni ko placa,a imamo igraca vise. Dok drugi to koriste maximalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.