isfuran je :d
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
retro je napisao/la:Ovakav Rafa ne ide ni do Berdycha.
Odlično je odigrao Nik. Mali će biti veliki teniser.DANTES je napisao/la:izgleda da je rafi drugo kolo veliki uspjeh..
vidim nik dobio karlovića... šta zna dijete kakva je veličina ivo...
bravo.... čitavo vrijeme sam razbijao glavu na koga mi liči...AA23 je napisao/la:ovaj Tim kao da je mix Amela Curica i Ryana Goslinga
Nisi u pravu. Pa ne mogu se sjetiti da je jutros 2 vinera forhendom pogodio. Skoro svaka duza razmjena je otisla na stranu Smiceka, to protiv starog Rafe nema sanse.DANTES je napisao/la:bravo.... čitavo vrijeme sam razbijao glavu na koga mi liči...AA23 je napisao/la:ovaj Tim kao da je mix Amela Curica i Ryana Goslinga
@Unofficialpage Nik ima i.karakter jak, građu udarce sve za odličnog tenisera..
@majstore poker ti.očito slabo pratiš tenis... Rafa uvijek ima manje vinera jer to je njegov stil igre...
Ne znam da je Berdych dobio top 5 igraca u karijeri ! Jedno obicno smece, koje zdravlje sluzi, a od kojeg nema nista ! Top 10 i to je to, Rafa ce ga pomestiretro je napisao/la:Ovakav Rafa ne ide preko Berdycha.
najviše puta je dobio federera, jednom đoka, jednom endija, ali kad je dobio rafu? ne sjećam se nešto..Virtu4l je napisao/la:Ma jeste, tukao je Nadala, Federera, Nalbandiana, Đokovića, Mareja, pa i Ferrera, ako se on pika.
a nekako mi je to promaklo...Virtu4l je napisao/la:Tri puta, između ostalog i onda kad je uvrijedio publiku u Madridu,
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.