KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Radonjic veliki strucnjak 

Ja ne bih ni smijenjivao Radonjica, ako se on smjenjuje zbog zadnje tri utakmice. Da smo trebali dobiti Galatu - trebali smo.. ali ko je normalan mogao ocekivati da dobijemo Real, pa makar i u Areni, i Makabi u Izraelu?
Ono sto je jos bitnije, mislim da nema smisla mijenjati trenera na pola sezone. Tek nakon plej ofa ABA lige bih ja odlucivao o njemu, mada on ima puno povjerenje..
Inace, za sve one sto su prizeljkivali kazne i tako to.. Evo sta je rekao Covic o izvjestaju delegata:
Ono sto je jos bitnije, mislim da nema smisla mijenjati trenera na pola sezone. Tek nakon plej ofa ABA lige bih ja odlucivao o njemu, mada on ima puno povjerenje..
Inace, za sve one sto su prizeljkivali kazne i tako to.. Evo sta je rekao Covic o izvjestaju delegata:
Takodje, pronadjeni su ljudi koji su bacali papke i protiv njih ce biti podnesene krivicne prijave.„' $ &, ' ?. ' $ $ у $ " су $ ? $ се у ' $ ?. & " $ тога " ?, $ траже $ ? $ " $. $ - $ $ " ? $ папе. " ' $ ". $ $ " " ? су $ све & & " ? ' ? " & & $ се " ' " ". $ ' $ се $ на нас.“
" " $, ? за RED PASSION

http://www.mojacrvenazvezda.net/101956/ ... d-passion/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.mojacrvenazvezda.net/101956/ ... d-passion/" onclick="window.open(this.href);return false;

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- akisarajevo92
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
osamnaesta!
Konačno jedna partija na nivou onih sa početka ovog niza i konačno kvalitetna partija Jenkinsa koji je bio najbolji. Tejić opet fino iskoristio minute. Festival zakucavanja
kako sam ovo fulio?
Mina je prava mina, mada joj ni ovaj friz ni ova neka tamna šminka ne stoje.
Valjda ćemo dočekati da je vidimo sa kovrdžavom kosom. 
Konačno jedna partija na nivou onih sa početka ovog niza i konačno kvalitetna partija Jenkinsa koji je bio najbolji. Tejić opet fino iskoristio minute. Festival zakucavanja

akisarajevo92 je napisao/la:
Opet ova ckapi
kako sam ovo fulio?

Mina je prava mina, mada joj ni ovaj friz ni ova neka tamna šminka ne stoje.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mogla bi i u plavo da se ofarba , ne bi bilo lose.
Baš joj je kosa u prvom planu...

alan_kardec je napisao/la: Mina je prava mina, mada joj ni ovaj friz ni ova neka tamna šminka ne stoje.Valjda ćemo dočekati da je vidimo sa kovrdžavom kosom.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Koliko se sjecam ona je jedno vrijeme vodila emisije na SportKlububraoolyo je napisao/la:Baš joj je kosa u prvom planu...![]()
alan_kardec je napisao/la: Mina je prava mina, mada joj ni ovaj friz ni ova neka tamna šminka ne stoje.Valjda ćemo dočekati da je vidimo sa kovrdžavom kosom.

Don't believe the hype.
- alan_kardec
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Mogla bi i u plavo da se ofarba , ne bi bilo lose.
a da nam malo Mina počne muzičke ispunjavati?

@braoolyo
hvala za sliku

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tek sad sam vidio ove gusle u Areni i ove pjesme. I cudi me da Euroliga nije reagovala na ovo i kaznila Zvezdu za ovakve pjesme. Otkad je ratnim pjesmama mjesto u sportskim dvoranama i slicno. Euroliga,srami se.
zato što nisu ratne pjesme već epske.... kulturna i istorijska baština...sekretar je napisao/la:Tek sad sam vidio ove gusle u Areni i ove pjesme. I cudi me da Euroliga nije reagovala na ovo i kaznila Zvezdu za ovakve pjesme. Otkad je ratnim pjesmama mjesto u sportskim dvoranama i slicno. Euroliga,srami se.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@DANTES
Nesto poput sevdalinke u Bosni?
pa da...sekretar je napisao/la:@DANTES
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Onda imate divan smisao za muzikuDANTES je napisao/la:pa da...sekretar je napisao/la:@DANTES

nije ni po meni... totalno van ukusa, ali to je stvar izbora DJ koji je bio te večeri...
inače epske pjesme jesu pjesme o herojima, bitkama, junacima..
inače epske pjesme jesu pjesme o herojima, bitkama, junacima..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja iskreno ne znam kakav su tip muzike sevdalinke, ali samo da kazem da epovi opisuju odredjene dogadjaje iz proslosti. Sto je vec rekao Dantes. Tako je u ovom opisana neka bitka u Crnoj Gori, posto se spominju Spuz i Zeta.. a ne poziv da se opet ide u rat.
Evroliga bi se trebala prvo zapitati zasto je Zvezda kaznjenja sa 50 hiljada evra,a tek onda raspravljati da li je guslama mjesto u areni.. Ja kao sto sam rekao i na drugoj temi. Ne slusam gusle i guslare, mislim da to nije za utakmica, ali necu da kudim ljude koji slusaju jer je to dio nase (cjelokupno balkanske) kulture i istorije. Mislim, postovacu, a ne pljuvati po internetu.
Evroliga bi se trebala prvo zapitati zasto je Zvezda kaznjenja sa 50 hiljada evra,a tek onda raspravljati da li je guslama mjesto u areni.. Ja kao sto sam rekao i na drugoj temi. Ne slusam gusle i guslare, mislim da to nije za utakmica, ali necu da kudim ljude koji slusaju jer je to dio nase (cjelokupno balkanske) kulture i istorije. Mislim, postovacu, a ne pljuvati po internetu.
Inace sto se tice kazne nju bi Zvezda trebala adresirati na agenciju koja im je osiguravala mec. Jer sve sto se ubaci na teren moralo se unijeti u dvoranu i proci "stroge" kontrole upravo te agencije i njihovih zaposlenika. Placeni su masno i zato treba da rade svoj posao.
Slazem se. Postavio sam gore Covicevu izjavu gdje je rekao da zna ko je bacao papke i da ce ti ljudi biti krivicno gonjeni. Ono sto je sigurno jeste da oni bez saradnje sa redarima to ne bi mogli unijeti. Meni su bukvalno otvarali novcanik da vide imam li sice, a ovi mrtvi ladni "prosvercuju" nekoliko papaka.
": ? " $ " за $
- & & је $ на " " " " ' Црвеној $ ? ". ? " $ $, $ $ & за то, $ " $ Црвене $. То је & - за ' - " је " за & “$ "“.

- & & је $ на " " " " ' Црвеној $ ? ". ? " $ $, $ $ & за то, $ " $ Црвене $. То је & - за ' - " је " за & “$ "“.

Ti si onda poseban slučaj.dscile je napisao/la:Slazem se. Postavio sam gore Covicevu izjavu gdje je rekao da zna ko je bacao papke i da ce ti ljudi biti krivicno gonjeni. Ono sto je sigurno jeste da oni bez saradnje sa redarima to ne bi mogli unijeti. Meni su bukvalno otvarali novcanik da vide imam li sice, a ovi mrtvi ladni "prosvercuju" nekoliko papaka.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.