golman piric...Gorki je napisao/la:Baš me zanima s kim igramo pripremne tekme,prošle godine zvezda bila moe ove godine sa prijateljima iz Maribora ili Istanbula![]()
![]()
@sloboda72;
ko se vratio?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- nesvrstani
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Ljudi, mene kopka ko je ona stara teta sto je redovna na sjednicama Slobode, a eno i juce je vidim na pomocnom stadionu!? 
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Dobro nidje veze, kad skontas moj a i prethodni post javi seCoraco je napisao/la:Nigdje veze. Obojica potpisali na 6 mjeseci, to im isteklo te su imali slobode papire. Nakon ekstra polusezone imali su mogućnost potpisati za jači klub, ili ostati u Slobodi za nižu platu. Logično da će ići gdje je bolje.TzBulevar87 je napisao/la:Upravo tako! Jedina prava istina...intercontinental je napisao/la: Pojeo je g o v n o što je otišo iz Slobode na ljeto zajedno sa Redžepijem.
Nama naše dijete zavali qrcinu, a da nas paze došlje..
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075
- nesvrstani
- Kontakt:
sta je ovo 2 dana nigdje pojacanja, ova uprava nas zavlaci, husicu odlazi 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
doci ce jos 5 igraca no sikiriki ali nece svi odmah doci (u iducih 5 dana)
neko spomenu Fajica i svi kontaju eto njega iz vedra neba neide to bas tako, Azmir je sa Zebom u kontaktu ima godina dana tako da je to brzo obavljeno
malo se strpimo i imat cemo finu ekipicu za drugi dio sezone 
Sloboda Tuzla
Nismo se razumjeli onda, ne mogu da skontam na šta mislite BgmTzBulevar87 je napisao/la:Dobro nidje veze, kad skontas moj a i prethodni post javi se
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Znal iko ko bi nas jos mogo pojacat
Iz havaza,
"Za razliku od Borjana i Kelave, pred koševskom svlačionicom već dugo čuči golman naše mlade reprezentacije Kenan Pirić. Navodno, njegov menadžer je sve dogovorio s čelnicima Sarajeva, ali njegov potpis je na čekanju dok se ne raščisti situacija s pomenutim golmanima iz inostranstva. Podsjetimo, postoji mogućnost da Pirić potpiše ugovor s klubom s Koševa, te prvih šest mjeseci provede na posudbi... "
"Za razliku od Borjana i Kelave, pred koševskom svlačionicom već dugo čuči golman naše mlade reprezentacije Kenan Pirić. Navodno, njegov menadžer je sve dogovorio s čelnicima Sarajeva, ali njegov potpis je na čekanju dok se ne raščisti situacija s pomenutim golmanima iz inostranstva. Podsjetimo, postoji mogućnost da Pirić potpiše ugovor s klubom s Koševa, te prvih šest mjeseci provede na posudbi... "
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ahahaha..cuj,cuci...hahaha...nek ga malo i havaz popisa elegantno....u Slobodu smrad slobodno nek se ne vraca...nek cuci i ceka ispred kosevaCoraco je napisao/la:Iz havaza,
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
intercontinental
- Kontakt:
Ne čudi me što ode iz kluba k'o zadnji hinjo neko iz Sarajeva,Orašja,Kaknja,kad Tuzlaci odlaze tako ,kud ćeš dalje..staragarda je napisao/la:ahahaha..cuj,cuci...hahaha...nek ga malo i havaz popisa elegantno....u Slobodu smrad slobodno nek se ne vraca...nek cuci i ceka ispred kosevaCoraco je napisao/la:Iz havaza,
"Za razliku od Borjana i Kelave, pred koševskom svlačionicom već dugo čuči golman naše mlade reprezentacije Kenan Pirić. Navodno, njegov menadžer je sve dogovorio s čelnicima Sarajeva, ali njegov potpis je na čekanju dok se ne raščisti situacija s pomenutim golmanima iz inostranstva. Podsjetimo, postoji mogućnost da Pirić potpiše ugovor s klubom s Koševa, te prvih šest mjeseci provede na posudbi... "![]()
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Zar nije već potpis´o za Kardif
.
Potpisace za Sarajevo, vidiš da piše da će ga onda poslati na posudbu tj. u KardifZodiac je napisao/la:Zar nije već potpis´o za Kardif.
...ne brini za pojacanja. Slijede za koji dan prava pojacanja,jer valja pomesti sve one koje su nas doveli u ovakvu situaciju i borbu za opstanak. Danas je stigao iz Portugala, Dino Besirevic (sin Naila Besirevica). Nadajmo se da ce struka imati sluha i vratiti nekoliko Slobodinih igraca, koji su ponudili svoje usluge a dolaze iz NJEMACKE, SLOVENIJE I AUSTRIJE.nesvrstani je napisao/la:sta je ovo 2 dana nigdje pojacanja, ova uprava nas zavlaci, husicu odlazi
Ako igra kao u omladinskim kategorijamaGlogova je napisao/la:...ne brini za pojacanja. Slijede za koji dan prava pojacanja,jer valja pomesti sve one koje su nas doveli u ovakvu situaciju i borbu za opstanak. Danas je stigao iz Portugala, Dino Besirevic (sin Naila Besirevica). Nadajmo se da ce struka imati sluha i vratiti nekoliko Slobodinih igraca, koji su ponudili svoje usluge a dolaze iz NJEMACKE, SLOVENIJE I AUSTRIJE.nesvrstani je napisao/la:sta je ovo 2 dana nigdje pojacanja, ova uprava nas zavlaci, husicu odlazi
Talenat je momak svakako.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
...ono sto sam danas vidio , podsjeca me na igre oca Naila.Forster je napisao/la:Ako igra kao u omladinskim kategorijamaGlogova je napisao/la:...ne brini za pojacanja. Slijede za koji dan prava pojacanja,jer valja pomesti sve one koje su nas doveli u ovakvu situaciju i borbu za opstanak. Danas je stigao iz Portugala, Dino Besirevic (sin Naila Besirevica). Nadajmo se da ce struka imati sluha i vratiti nekoliko Slobodinih igraca, koji su ponudili svoje usluge a dolaze iz NJEMACKE, SLOVENIJE I AUSTRIJE.nesvrstani je napisao/la:sta je ovo 2 dana nigdje pojacanja, ova uprava nas zavlaci, husicu odlazi![]()
Talenat je momak svakako.
i ovaj momak je opcija za lijevog bocnog. Nekadasnji kapiten juniora SLOBODE i zadnje tri godine je bio nezamjenjiv kod legendarnog Maria Baslera. Voljan je pomoci svom voljenom klubu,ako ga budu kontaktirali bez ikakvih naknada.
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
intercontinental
- Kontakt:
Treba nam pojačanja,to stoji,ali već sada imamo Zebu i Krpića,koji bi vrlo lako svojim znanjem u jednim potezom mogli riješiti utakmicu,zar nije bolje da se na poziciji zadnjeg veznog forsira Husić ili na poziciji desnog krila Derdemez ili neko drugi?
Ako mali ima 30% kvaliteta kao sto je imao Nail, za ovu ligu ce biti veliko pojacanje.Glogova je napisao/la: ...ono sto sam danas vidio , podsjeca me na igre oca Naila.
-
intercontinental
- Kontakt:
Ajde danas jedno BOOOM pojačanje,da nam malo razvedri ove tmurne dane

-
samke12345
- Kontakt:
Sutra tekma protiv Budućnosti u 13 h na pomoćnom

To je gosp. Hatidža Mujezinović, vjerna navijačica Slobode.Batva je napisao/la:Ljudi, mene kopka ko je ona stara teta sto je redovna na sjednicama Slobode, a eno i juce je vidim na pomocnom stadionu!?
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.