UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
100
63%
Jon Jones
43
27%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 160

anonymousHD
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la anonymousHD » 05 jan 2015, 17:42

autogol je napisao/la:Jones najkompletniji borac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
On je na razliku visina kilaza trebao da pojede Cormiera.
Mogu razumjeti da je pobjedio jednim bodom razlike ali 4 boda pa to je cista bruka UFC-a :thumbdown:

Al sto bi nas narod rekao: "Nek uziva kad mu je Bog dao" :kafa:
Normalno da je najkompletniji, ti si hejter pa ne želiš to da priznaš. Svako ko iole prati ovaj sport duže će to reći, osim hejtera.
Jesi gledao borbu uopšte? Pa Cormier 2 runde nije kako treba udario Jonesa, jedino posle zadnje runde, kad je bio kraj, jednom ga udario. 10 minuta ga pokušavao oboriti.
Šta pričaš težina, obojica na vaganju imali isto lbs :facepalm: .

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 05 jan 2015, 19:19

HAHAHAH e ne vjerujem. Pa poslije tri runde DC je bio u prednosti. Pa jones je primio jedno sto uperkata u klincu plus kolko samo cistih udaraca u razmjenama. Mislim vidi se da navijas za jonesa al hajmo makar malo objektivnosti. Istina posljednje dvije runde potpuno u znaku jonesa (zato je i dobio) al daleko da je ovo bila neka dominacija. Jednostavno bolji cardio je pobijedio na kraju poslije trece runde DC nije meda mogao potpuno istrosen. E tu ti je razlika kad bi ti doso jedan velasquez nema kod njega umora udara te pet rundi konstanto te pokusava oborit.
EDIT: ovo za tezinu pokazuje kolko ti pratis i poznajes ovaj sport.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 05 jan 2015, 19:24

anonymousHD je napisao/la:
autogol je napisao/la:Jones najkompletniji borac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
On je na razliku visina kilaza trebao da pojede Cormiera.
Mogu razumjeti da je pobjedio jednim bodom razlike ali 4 boda pa to je cista bruka UFC-a :thumbdown:

Al sto bi nas narod rekao: "Nek uziva kad mu je Bog dao" :kafa:
Normalno da je najkompletniji, ti si hejter pa ne želiš to da priznaš. Svako ko iole prati ovaj sport duže će to reći, osim hejtera.
Jesi gledao borbu uopšte? Pa Cormier 2 runde nije kako treba udario Jonesa, jedino posle zadnje runde, kad je bio kraj, jednom ga udario. 10 minuta ga pokušavao oboriti.
Šta pričaš težina, obojica na vaganju imali isto lbs :facepalm: .
Zar mislis da cu se upecat na ove djecije fore :?

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 jan 2015, 19:34

Pa jesam li išta napisao za prve tri runde? Pišeš ono što tebi odgovara. Napisao sam da dve runde nije uputio kako treba udarac, a to su bile zadnje dve runde, kada ga je samo pokušavao da obori, bar jednom, jer je glumac izjavio da će ga iz 100 pokušaja, 100 puta oboriti.
Pa šta se uopšte dolazi boriti kad mu je cardio u qurcu nakon 15 minuta? Radi toga je i Jones kriv je li?
Svi su bolji od Jonesa, a Jones već 3 godine brani pojas. ;)

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 05 jan 2015, 19:51

Napiso si recenicu tako da ispada koda cijeli mec jones nije primio udarac. Sljedeci put napisi u posljednje dvije runde. Ko je reko da je jones **** ja nisam. Covjek je strasan al alergican sam kad se govori kao pomeo bi tesku ovo ono. Po mom misljenju a i njegovom sam je to izjavio on nema sanse u teskoj. Dalje govori se o dominaciji nad DC a to jednostavno nije istina mnogo je izjednacenija borba bila nego sto se zeli prikazati.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 05 jan 2015, 22:33

Ljudi budite realni.
Jones mi je jedan od najmrzih likova koji je ikad krocio u UFC,ali u ovom mecu je sasvim zasluzeno pobjedio.
DC je bio jedino konkretan u drugoj rundi,ovo ostalo je sve otislo na stranu Jonsa.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jan 2015, 10:04

Dzoni je napisao/la:Ljudi budite realni.
Jones mi je jedan od najmrzih likova koji je ikad krocio u UFC,ali u ovom mecu je sasvim zasluzeno pobjedio.
DC je bio jedino konkretan u drugoj rundi,ovo ostalo je sve otislo na stranu Jonsa.
meni je on najodvratniji covjek na planeti al da je zasluzeno pobjedio protiv cormiera to je istina. dc nije napravio ni ono sto je gustafsson uradio a i on je izgubio na odlukuč. jones onim potezom pred kraj meca jos jednom pokazao kakvo je smece od covjeka
You are someone else I am still right here

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 06 jan 2015, 11:12

Ne moze Jones biti odvratan kao braca Diaz :puke:

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 06 jan 2015, 11:26

fera je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Ljudi budite realni.
meni je on najodvratniji covjek na planeti al da je zasluzeno pobjedio protiv cormiera to je istina. dc nije napravio ni ono sto je gustafsson uradio a i on je izgubio na odlukuč. jones onim potezom pred kraj meca jos jednom pokazao kakvo je smece od covjeka
Naravno da je zasluzeno al do 4 runde DC je bio u prednosti poslije je izdominiran tako da nije tolika dominacija bila. Gus ga moze dobiti po meni je on i pobijedio u prvom mecu al malo se drugacije boduju mecevi za pojas uvijek sampion ima blagu prednost. Jedva cekam taj rematch.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 07 jan 2015, 00:06

Jon Jones testiro pozitivan na kokain :wtf:

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 07 jan 2015, 01:54

wadethegreat je napisao/la:Jon Jones testiro pozitivan na kokain :wtf:
Mjesec dana prije borbe pozitivan na supstancu benzoylecgonine koja se ne nalazi na listi zabranjenih. Na samom testu prije i poslije meča je sve ok, čisto. Na žalost hejtera Jonesa ovo mu neće naštetiti rezultatski.
Živio je malo nezdravim životom, jbg mlad, popularan,lova do krova, volio tulumariti... sad je odlučio otići na rehab i preselio se u N.Mexico i kaže da će se sad 100% posvetiti sportu i treninzima. Ako je kao partijaner ovo što jeste šta će biti tek kad se maximalno posveti sportu i počne trenirati svaki dan (prije je trenirao od kampa do kampa)

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 07 jan 2015, 02:09

Thranduil je napisao/la:
wadethegreat je napisao/la:Jon Jones testiro pozitivan na kokain :wtf:
Mjesec dana prije borbe pozitivan na supstancu benzoylecgonine koja se ne nalazi na listi zabranjenih. Na samom testu prije i poslije meča je sve ok, čisto. Na žalost hejtera Jonesa ovo mu neće naštetiti rezultatski.
Živio je malo nezdravim životom, jbg mlad, popularan,lova do krova, volio tulumariti... sad je odlučio otići na rehab i preselio se u N.Mexico i kaže da će se sad 100% posvetiti sportu i treninzima. Ako je kao partijaner ovo što jeste šta će biti tek kad se maximalno posveti sportu i počne trenirati svaki dan (prije je trenirao od kampa do kampa)
Ma mene je ovo sokiralo iskreno. Lik se prikazuje ko bogomdan svetac hoda po vodi a vamo surla radi ahahha. Mislim sta me briga sta radi u slobodno vrijeme cime se puca al ne valja mu to sto glumi vjernika isusa bozanstvo a dandira se opasno.

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 07 jan 2015, 08:31

Kilu po kilu... najbolji fighter :D

[youtube][/youtube]
UH VAI MORRER

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jan 2015, 11:44

majmun na kokainu prvak.... nekima se zbog marihuane oduzimaju pobjede al za jonesa je ok da je i na kokainu i heroinu u isto vrijeme... sramota i jos jedan dokaz kakvo je ljudsko smece u pitanju otac neki propovjedac u crkci sin glumi sveca a samo pravi sranja i sramoti i sebe i ufc.
btw dana white je apsolutno u pravu sto je napao herb deana jer sramotno je da je dopustio da jones 5 minuta drzi klinc i da runda onako prođe da se nista ne desi...
You are someone else I am still right here

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 07 jan 2015, 13:33

Šo bi reko legendarni Caniggia ako je kokain droga onda sam ja narkoman :D

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 20 jan 2015, 23:08

U subotu rumble vs gus :D . Ocekujem slugfest i neko da zavrsi u bolnici. Volio bi da gus dobije jer mislim da ima bolje sanse protiv crackheada ali opasan je rumble strasno.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 jan 2015, 23:18

slika
:mrgreen:
slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 20 jan 2015, 23:27

Zacepice mu aldo usta nadam se. Dobio covjek borbu na pricu al eto valjda ce poslije nje malo da se smiri.

Pelo
Kontakt:

Post Postao/la Pelo » 20 jan 2015, 23:30

Mirko se vraća po novu turu batina :mrgreen:
x

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 20 jan 2015, 23:32

Pelo je napisao/la:Mirko se vraća po novu turu batina :mrgreen:
Sta ce mu to u zivotu. HW jaca nego ikad pa nije na nivou onih najlosijih moze samo otici sa govornom manom.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.