Evil Genius II je napisao/la:sve to stoji @rios i svakako da si u pravu, medjutim, poenta je u tome da ima ekipu i igrace koji mu dozvoljavaju odredjena rotiranja, pogotovo u kup utakmici na olimpicu protiv realno gledano slabijeg protivnika. prije pocetka sezone trazio je po dva solidna igraca za svaku poziciju sto mu je sabatini donekle i priustio. kasnije tokom cijele sezone prica kako je zadovoljan ekipom, napretkom i zalaganjem mladih igraca, a onda 5 dana prije ekstra teske utakmice u isto tako teskom momentu za klub u ovom kako ti rece kljucnom periodu borbe za titulu izvede ponajjaci sastav bez ijednog omladinca i time rizikuje povrede i umor glavnih igraca. mislim, kad ce ova djeca dobiti priliku ako ne veceras? to mu je veliki minus kao treneru kod mene
:
Pa dobro,izostavio je De Santisa,Holebasa,Manolasa,Strotmana,Ljajica. ( osim ako ovi nisu sta povrijedjeni ili kartonirani )

Mogao je jos Tottija doduse zbog godina,ostalo je po meni ok..Dobili su sansu neki igraci koji ne igraju u zadnje vrijeme puno kao sto su Cole,Mapou,Destro,plus ovi standardni..Pjanic,Totti i De Rosi ce vjerovanto zaci il na poluvremenu il oko 60 min max..Nije vjerovatno zelio da riskira sa omladincima i sl. igracima,kup je takvo takmicenje da se izenadjenja desavaju cesto,a Romi to ne treba nikako sad