on njih sve hrani,i ja bi bio fenomen kad bih toliko rodiomiky_hz je napisao/la:12 ili 14,nisam siguran,a to fenomen se odnosilo na to kolko je djece rodilaharry_90 je napisao/la:Sta ono Marjan rece za Kalou koliko ime brace i sestara,i sta one rece za njegovu mamu"nema sta FENOMEN" ako sam pogrijesio nek neko ispravi .
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ne znam da li je ove komentare neko dosada napisao
- finale kupa: prelazni pehar koji ostaje zauvijek
- jos 24 minuta mucenja na ovoj stolici, prvenstveno za mene, a sto se vas tice, izuzetno lako mozete preci na neki drugi kanal i odgledati neku spansku seriju ili nesto drugo sto ce sigurno biti zanimljivije
- sp u fudbalu 2002: toliko je mnogo iznenadjenja na sampionatu da bi bilo veliko iznenadjenje da ne bude nikakvih iznenadjenja
- veceras gledamo fantasticnu fudbalsku predstavu a za nju su potrebne dvije ekipe
- ako fabregas udje napunice 19 godina
- ovo je franc bekenbauer, on se tri puta zenio
- ekvador je ubijedjen da moze mnogo dalje od finala
- finale kupa: prelazni pehar koji ostaje zauvijek
- jos 24 minuta mucenja na ovoj stolici, prvenstveno za mene, a sto se vas tice, izuzetno lako mozete preci na neki drugi kanal i odgledati neku spansku seriju ili nesto drugo sto ce sigurno biti zanimljivije
- sp u fudbalu 2002: toliko je mnogo iznenadjenja na sampionatu da bi bilo veliko iznenadjenje da ne bude nikakvih iznenadjenja
- veceras gledamo fantasticnu fudbalsku predstavu a za nju su potrebne dvije ekipe
- ako fabregas udje napunice 19 godina
- ovo je franc bekenbauer, on se tri puta zenio
- ekvador je ubijedjen da moze mnogo dalje od finala
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
[youtube][/youtube]
legenda!
EDIT : da se razumijemo, ovo je glumac
legenda!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Šta glumac???? Ovo je glumčina1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
legenda!
- velezovac25
- Kontakt:
Imao je i Suko sinoc jednu dobru kad je izlaziomire a i ispod pise da ga mjenja govou, a lik bijel ko sir(kalstrom). Kaze Suko "Ako je ovo Govou, ja sam Beckenbauer"
velezovac25 je napisao/la:Imao je i Suko sinoc jednu dobru kad je izlaziomire a i ispod pise da ga mjenja govou, a lik bijel ko sir(kalstrom). Kaze Suko "Ako je ovo Govou, ja sam Beckenbauer"
Rotor Volgograd...
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
*ebem ja ovom Kristicu svu familiju i blizu i dalju kaze nakon sto nije sviran faul na Messi-u prekrsaj u 16-ercu
''Ovo treba biti pokazatelj, a ne da se svir svaki kontak kao na nekim utakmicama nase lige..........
Lik i ovdje koristi priliku da pljuje po NASEM NAJVECEM KLUBU sjetim mu se citave porodice.......
''Ovo treba biti pokazatelj, a ne da se svir svaki kontak kao na nekim utakmicama nase lige..........
Lik i ovdje koristi priliku da pljuje po NASEM NAJVECEM KLUBU sjetim mu se citave porodice.......
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ono mi je najjace kad igor kaze beze sam galamio 
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
kaze kristić veceras,fabregas je oci u oci sa almuniom...
A ovaj na htv-u, maxwell ili diaby ipak almuniaja-hordas je napisao/la:kaze kristić veceras,fabregas je oci u oci sa almuniom...
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Po Kristiću Arsenal je veceras igrao u crvenim majcama.
Kakve mi kloceve finansiramo to je za nepovjerovati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nemoj da te to nista cudi, mislim da svi nasi komentatori govore majicaamerosm je napisao/la:Po Kristiću Arsenal je veceras igrao u crvenim majcama.![]()
![]()
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iskreno, Mijajlovic je tata svim komentatorima.
Suko je najbolji od ovih "ostalih". Dodje i on do nekih informacija, a moram priznati da vise volim gledati utakmicu kada je on prenosi, nego Kristic i(li) Spaho. Kristic je sinoc grijesio kao nikada. Ok, moze se pogrijesiti kada vodis WBA - Cardiff, ali ako ne znas igrace Barcelone i Arsenala, ne zasluzujes da komentarises utakmicu. Kristic sinoc "S njih dvojicom"...Mislim da bi trebao na casove bosanskog jezika i da malo ponovi padeze.
Oni na Hayatu ne zasluzuju da se govori o njima. Nepismeni maloumnici. Pa zar je tako tesko zaposliti i placati nekoga ko zna svoj posao? "Nije bas na "ti" sa loptom!!!" Pa ne mogu da vjerujem da je ovo rekao, no ipak on zna najbolje.
OBN - HAHAHAH. Sabahudin Sasa Vugdalic: "Nas Meho(mislim da je ovo ime spomen'o) je pogodio ovu utakmicu. On je sigurno igrao 7 ili vise golova, jer to uvijek igra, a kada se kladi na kosarku, igra vise od 180 poena." Adis odgovara: "Cuj Meho. Hahahaha." E, nek mi neko kaze da oni zasluzuju platu. Pu.
Suko je najbolji od ovih "ostalih". Dodje i on do nekih informacija, a moram priznati da vise volim gledati utakmicu kada je on prenosi, nego Kristic i(li) Spaho. Kristic je sinoc grijesio kao nikada. Ok, moze se pogrijesiti kada vodis WBA - Cardiff, ali ako ne znas igrace Barcelone i Arsenala, ne zasluzujes da komentarises utakmicu. Kristic sinoc "S njih dvojicom"...Mislim da bi trebao na casove bosanskog jezika i da malo ponovi padeze.
Oni na Hayatu ne zasluzuju da se govori o njima. Nepismeni maloumnici. Pa zar je tako tesko zaposliti i placati nekoga ko zna svoj posao? "Nije bas na "ti" sa loptom!!!" Pa ne mogu da vjerujem da je ovo rekao, no ipak on zna najbolje.
OBN - HAHAHAH. Sabahudin Sasa Vugdalic: "Nas Meho(mislim da je ovo ime spomen'o) je pogodio ovu utakmicu. On je sigurno igrao 7 ili vise golova, jer to uvijek igra, a kada se kladi na kosarku, igra vise od 180 poena." Adis odgovara: "Cuj Meho. Hahahaha." E, nek mi neko kaze da oni zasluzuju platu. Pu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sinoć je bilo zadovoljstvo gledati utakmicu. barsa je igrala prvo poluvrijeme nogomet sa druge planete a sve je to pratio sjajnim komentarima jedan od najboljih komentatora iz regije željko vela ako i ne i najbolji
Ma oni na HRT-u RTS-u samo pokvare utakmicu...Ljudi se uzive kao da je sahovska partija...Nidje veze...Pravo te uspava...Ovi nasi su za njih Mladen Delic. 
vela zna kad je trenutak da podigne ton i ubaci dosjetku. dok neki drugi pogotovo onaj srbijanac se dere kao da ga cijulu utakmicu kolju. malo je previse sirov i sluzi se previse guglanjem umjesto sjećanjem ako ga uopšte ima
"Postovani gledaoci,koji debil !"
Fadil i Dario.
Fadil i Dario.
amerosm je napisao/la:Po Kristiću Arsenal je veceras igrao u crvenim majcama.![]()
![]()
kakve vi veze imate sa bhtv, svejedno vi plaćate pretplatu za ard ili zdf ili kome već
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
fulham - wolfsburg: zamora je porijeklom iz trinidada i tobaga i dobio je poziv od selektora da nastupa za njihovu reprezentaciju.......saša: pa on nije zzna hoće li nastupati a trinidad ili tobago
dok je režiser snimao gledaoce na stadionu našao je navijača koji je zijevao i onda se se javlja saša biser: pa nije utakmica toliko dosadna, sigurno je piva imala utjecaj na njega ili je imao poziv od supruge da se vrati

dok je režiser snimao gledaoce na stadionu našao je navijača koji je zijevao i onda se se javlja saša biser: pa nije utakmica toliko dosadna, sigurno je piva imala utjecaj na njega ili je imao poziv od supruge da se vrati
Na pocetku utakmice kaze Sasa : "zvali su mnogi travari da pomogni dzeki, ali on je popio 3 dcl. mlijeka i spreman je"Mirza_Hordas je napisao/la:fulham - wolfsburg: zamora je porijeklom iz trinidada i tobaga i dobio je poziv od selektora da nastupa za njihovu reprezentaciju.......saša: pa on nije zzna hoće li nastupati a trinidad ili tobago![]()
![]()
![]()
dok je režiser snimao gledaoce na stadionu našao je navijača koji je zijevao i onda se se javlja saša biser: pa nije utakmica toliko dosadna, sigurno je piva imala utjecaj na njega ili je imao poziv od supruge da se vrati![]()
× Plava krv ispod koze ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.