Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Marcha 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i kakva je sad situacija sa Tevezom i produzetkom ugovora..izgleda ni Marota sada ne zna na cemu smo
nezgodno je to sto budala sutra moze rec "odoh ja kuci na kraju naredne sezone", i mi ostadosmo je.ani
nezgodno je to sto budala sutra moze rec "odoh ja kuci na kraju naredne sezone", i mi ostadosmo je.ani

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nece produziti sigurno, a mozda je to i bolje jer mislim da gubi motivaciju lagano...Sa 32 godine 2016. da ode mislim da mu je mjeraultrasstyle_tz je napisao/la:i kakva je sad situacija sa Tevezom i produzetkom ugovora..izgleda ni Marota sada ne zna na cemu smo
Arrivederci Italia, nel futuro di Sebastian Giovinco c’è l’MLS. Il fantasista, oggi in forza alla Juventus, ha perfezionato l’accordo con i Toronto: contratto per quattro stagioni a dieci milioni di dollari l’anno, bonus compresi. Firma già arrivata, a breve l’annuncio ufficiale. E da luglio il futuro di Giovinco sarà in Canada, Toronto lo attende.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Tevez on him saying he wouldnt renew with Juve: "I just expressed an idea, there was too much talk about this, I could change my mind"
Tevez: "Its easy to say that I'll sign for 5 more years & stay at Juve forever. I'm an honest person, I think the fans will appreciate this"
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Čovjek je odmah rekao da će odraditi ugovor i otići, sve preko toga je premija, nema tu mnogo priče, on se od početka postavio tako, a poznat je po tome ako je nezadovoljan onda bolje da ga i nemaš, jer je sklon problemima. Vidimo kad je zadovoljan da je jedan od bolji napadača u svijetu, to je pokazao u Uniteda, Cityu, pa sad i Juventusu.ultrasstyle_tz je napisao/la:i kakva je sad situacija sa Tevezom i produzetkom ugovora..izgleda ni Marota sada ne zna na cemu smo
Meni se svidja kod njega jer nema lažne priče, čovjek je iskren, i treba poštovati njegovu odluku...
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 19 jan 2015, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Juventus CEO Giuseppe Marotta has entered the Italian Football #HallOfFame following today's ceremony in Florence.

Domenico Berardi has played 86 career senior club matches, scored 32 & had 22 assists

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
A Marotte kralja ocami.
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Babo!

- Contentissimo
- Kontakt:
Sve najbolje iducem kapitenu Juventusa, kako vrijeme leti covjece, vec 29 godina masala...sjecam se one sezone kad je sa Giom odlicno odigrao u Empoliu, nevjerovatno

ps

ps

Zadnja izmjena: Contentissimo, dana/u 19 jan 2015, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Dobice 10 miliona po sezoni.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Šteta.
Trebao je sebi bar dati šansu i odigrati neku sezonu u Njemačkoj ili Španiji koje bi mu legle, ali evidentno da gleda budućnosti i da su ovo pare koje ne bi za 3 godine drugdje zaradio.
Usput, jedan nevjerovatan podatak, Juve je za čitavu polusezonu bio samo 11 minuta u rezultatskom zaostatku za protivnikom.
Trebao je sebi bar dati šansu i odigrati neku sezonu u Njemačkoj ili Španiji koje bi mu legle, ali evidentno da gleda budućnosti i da su ovo pare koje ne bi za 3 godine drugdje zaradio.
Usput, jedan nevjerovatan podatak, Juve je za čitavu polusezonu bio samo 11 minuta u rezultatskom zaostatku za protivnikom.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
43 000 000 dolara ce minimalno dobit za pet sezona
Svi u Kanadu igrat fudbal, jbo ovo 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- firefirefirely
- Kontakt:
Re: Citati o Juventusu
"Pravi džentlemen nikada ne napušta svoju damu !!!" - Ajatollah jedan jedini
- firefirefirely
- Kontakt:
Gio i Altidore u spicu napada 

- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:

Al' neka mu je sretno. Ništa posebno nije pokazao i nije ispunio očekivanja. Jbg-a, nakon Kanade, Katar i UAE ne ginu

Chi non salta nerazzurro è è!

Oprostio se David Dado Trézéguet !
Uključiti giganta u rad kluba!
Jel ovo novi rekord po broju primljeni golova na polusezoni (9) , u novijoj historiji jeste sigurno, kako se igra 19. kola polusezona?
Uključiti giganta u rad kluba!
Jel ovo novi rekord po broju primljeni golova na polusezoni (9) , u novijoj historiji jeste sigurno, kako se igra 19. kola polusezona?
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
According to La Stampa's Massimiliano Nerozzi, Manchester United offered 80M euros for Pogba (9M euro/year salary).
#coppaitaliafalsata

#coppaitaliafalsata
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.