Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

Samir1989
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la Samir1989 » 20 jan 2015, 11:23

Nerminovic je napisao/la:
Samir1989 je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:joj ljudi otkad sam se poceo razvijati dobio sam one strije, sve gore i gore. toliko je ruzno :x :cry:
imal koja krema, jel ko sta probao. :kafa:
Meni nisu pomogle,samo vremenom izbijeli taj dio kože pa se i ne primjeti toliko,bar kod mene.
jarane kod mene je grozno. sve po bicepsu/ramena.

slika
Kod mene između oko pazuha najviše i malo na bicepsu,al izblijedit će to crvenilo vremenom.Bitno je da se napreduje :D

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 jan 2015, 11:25

yebiga, nervira me ovo znaš koliko. Babo kaže nemoj trenirati vise, vidiš da si pretjerao :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Samir1989
Kontakt:

Post Postao/la Samir1989 » 20 jan 2015, 11:27

Neandertalac je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:joj ljudi otkad sam se poceo razvijati dobio sam one strije, sve gore i gore. toliko je ruzno :x :cry:
Strije dobijas jer se razvijas na neprirodan nacin. Inace se nerado mijesam u ove stvari ali moram da naglasim.
Prvo ti si debil jer koristis anabolike, namjeravas da ih koristih, uopste razmisljas o njima. Drugo, ti koji te nagovaraju, koji takodje koriste, i koji te savjetuje, i oni su takodje debili.
Eto toliko, ne zamjeri na malo ostrijoj kritici, ali bolje zasluzio nisi.
Fuj, koliko malo mozga.
Nisam ja koristio anabolike pa sam opet dobio strije.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 jan 2015, 11:28

Strije dobijas jer se razvijas na neprirodan nacin. Inace se nerado mijesam u ove stvari ali moram da naglasim.
Prvo ti si debil jer koristis anabolike, namjeravas da ih koristih, uopste razmisljas o njima. Drugo, ti koji te nagovaraju, koji takodje koriste, i koji te savjetuje, i oni su takodje debili.
Eto toliko, ne zamjeri na malo ostrijoj kritici, ali bolje zasluzio nisi.
Fuj, koliko malo mozga.
koji neprirodan način bolan o čemu ti pričaš?

BackSpace United

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 20 jan 2015, 11:29

Strije se dobiju pri naglom razvoju.Znaci unosio si previse UH i masti i tijelo je naglo naraslo.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 jan 2015, 11:30

pa kad sam ja to rekao da koristim anabolike, jesi imalo čitao? Postavio sam pitanje, ne znam odakle ti ono.

e svašta stvarno
cuj moraš koristi anabolike da dobiješ strije, daj ba pa većine ih dobiju a neko vise

BackSpace United

Samir1989
Kontakt:

Post Postao/la Samir1989 » 20 jan 2015, 11:35

Nerminovic je napisao/la:pa kad sam ja to rekao da koristim anabolike, jesi imalo čitao? Postavio sam pitanje, ne znam odakle ti ono.

e svašta stvarno
cuj moraš koristi anabolike da dobiješ strije, daj ba pa većine ih dobiju a neko vise

Drug ako ih je Arnold koristio ne vidim što ne bi i ti,a na kraju krajeva treniraš za sebe tako da mišljenja ostali ne bi ttrebala da te dotiču,bar što se toga tiče.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 jan 2015, 11:38

Samir1989 je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:pa kad sam ja to rekao da koristim anabolike, jesi imalo čitao? Postavio sam pitanje, ne znam odakle ti ono.

e svašta stvarno

Drug ako ih je Arnold koristio ne vidim što ne bi i ti,a na kraju krajeva treniraš za sebe tako da mišljenja ostali ne bi ttrebala da te dotiču,bar što se toga tiče.
Kakav glup komentar, vjerovatno najgluplji ikada napisan na ovoj temi.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Samir1989
Kontakt:

Post Postao/la Samir1989 » 20 jan 2015, 11:42

Samir1989 je napisao/la:

e svašta stvarno

Kakav glup komentar, vjerovatno najgluplji ikada napisan na ovoj temi.
A znaš koliko mene zaboli šta ti misliš.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 jan 2015, 11:50

To sto si sada drzak i bezobrazan, ne mijenja cinjenicu da si napisao glup komentar. Malouman komentar cak.

UPRAVA NAPOLJE!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 jan 2015, 11:52

Neandertalac je napisao/la:To sto si sada drzak i bezobrazan, ne mijenja cinjenicu da si napisao glup komentar. Malouman komentar cak.
Dobro, ali je tvoj komentar bio vrh. Niti si čitao sta sam pisao i opet me napadas.

BackSpace United

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 jan 2015, 12:00

Neandertalac je napisao/la:To sto si sada drzak i bezobrazan, ne mijenja cinjenicu da si napisao glup komentar. Malouman komentar cak.
Dobro, ali je tvoj komentar bio vrh. Niti si čitao sta sam pisao i opet me napadas.

Nisam tebi rekao da is drzak, nego da si idiot, tako nesto. Procitaj jos jednom moj post, pise ; zato sto koristis, NAMJERAVAS da koristis, uopste razmisljas o njima.
Ja samo pokusavam da spasim jedan, ocigledno mladi zivot da ne ode putem u kojem su moguce ozbiljne zdravstvene posljedice, i psihicke i fizicke. Osjecam to kao svoju duznost, jer sam se nagledao mladica koji su osjetili negativne strane ZLOUPOTRBE nedozvoljenih anabolickih sredstava.
Vjerovatno imam teretane i aktivnog bavljenja sportom koliko vas dvojica godina, sto me vjerujem cini kompetentnim da vam trubim na ovu jako osjetljivu temu.

UPRAVA NAPOLJE!

Samir1989
Kontakt:

Post Postao/la Samir1989 » 20 jan 2015, 12:07

Nisam tebi rekao da is drzak, nego da si idiot, tako nesto. Procitaj jos jednom moj post, pise ; zato sto koristis, NAMJERAVAS da koristis, uopste razmisljas o njima.
Ja samo pokusavam da spasim jedan, ocigledno mladi zivot da ne ode putem u kojem su moguce ozbiljne zdravstvene posljedice, i psihicke i fizicke. Osjecam to kao svoju duznost, jer sam se nagledao mladica koji su osjetili negativne strane ZLOUPOTRBE nedozvoljenih anabolickih sredstava.
Vjerovatno imam teretane i aktivnog bavljenja sportom koliko vas dvojica godina, sto me vjerujem cini kompetentnim da vam trubim na ovu jako osjetljivu temu.
Pa umjesto što ga napadaš zar nije realnije da mu objasniš zašto ne bi trebao da koristi roide.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 jan 2015, 12:18

Samir1989 je napisao/la:

e svašta stvarno

I ako se ne varam, tada su i čak većine od njih koristili primobolan i testosteron - mnogo jače stvari od anavara. Sve u svemu, upravo tako - treniram za sebe ali opet valja čuti kako i šta. :-D

BackSpace United

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 jan 2015, 12:24

Ukratko neke od psihickih; nagle promijene raspolozenja, razdrazljivost, agresivnost, Gubitak samopouzdanja, To su neke osnovne za pocetak, one koje ce se pojaviti medju prvima. Fizicke, ginekomastija, akne, gubitak kose, maljavost.
Ove se nuspojave javljaju vrlo rano i lako ih je detektovati.
Dalje koristenje moze da dovede do ; impotencije, sexualne disfuncije, poremecaja u krvnom pritisku, oboljenja jetre, bubrega, povecanju prostate, zastavljanju prirodnog muskog hormona, poremacuju kardiovaskularnog sistema, ostecenjima zglobova i vezivnog tkiva, itd...
Neke od tezih su pojava tumora i raka fizicki, i samoubistva psihicki.

Morate shavtiti jednu stvar da sportisti i konumenti istih, to cine u KONTORLISANOM okruzenju sa strucnim i kompetentnim osobama. Neka vam oni ne budu primjer za ove stvari, unisticete se sebi zivote, bar su velike sanse za to.

UPRAVA NAPOLJE!

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 20 jan 2015, 12:28

NE mozes im objasniti moj Neandertalac, dok ne sjebe organizam i vidi dokle je ga je to dovelo sjetit ce se nasih komentara. Repliku samira ne vrijedi komentarisati, reci cu ti ako su se mnoge licnosti drogirale i drogiraju zasto ne bi i ti, vjerovatno najgluplji post u historiji foruma. ( Ovdje govorimo o steroidima, sto anavar jeste i koliko god te ubjedjivali da je bezopasan lazu te, to ti nisu drugovi nego neprijatelji i budale, a ti i samir i slicni samo naprijed, ocigledno se namjeravate baviti profesionalno bodybuildingom (ironija) :wtf:

Samir1989
Kontakt:

Post Postao/la Samir1989 » 20 jan 2015, 12:37

Neandertalac je napisao/la:Ukratko neke od psihickih; nagle promijene raspolozenja, razdrazljivost, agresivnost, Gubitak samopouzdanja, To su neke osnovne za pocetak, one koje ce se pojaviti medju prvima. Fizicke, ginekomastija, akne, gubitak kose, maljavost.
Ove se nuspojave javljaju vrlo rano i lako ih je detektovati.
Dalje koristenje moze da dovede do ; impotencije, sexualne disfuncije, poremecaja u krvnom pritisku, oboljenja jetre, bubrega, povecanju prostate, zastavljanju prirodnog muskog hormona, poremacuju kardiovaskularnog sistema, ostecenjima zglobova i vezivnog tkiva, itd...
Neke od tezih su pojava tumora i raka fizicki, i samoubistva psihicki.

Morate shavtiti jednu stvar da sportisti i konumenti istih, to cine u KONTORLISANOM okruzenju sa strucnim i kompetentnim osobama. Neka vam oni ne budu primjer za ove stvari, unisticete se sebi zivote, bar su velike sanse za to.
Pa nit sam uzimao nit planiram,samo mi zasmetao način na koji napade momka.Ja osobno samo radim sklekove,zgibove i par vježbi za trbušnjake i to je to.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 jan 2015, 12:39

Nekada prije sam ovde pisao o freeleticsu, cak sam i temu napravio, ali mi je neki od moderatora obrisao. Ne znam koliko je vas culo za isti i koliko vas je probalo ovaj trening, a ja ga praktikujem vec 5-6 mj.
Evo jedna vjezba pa ako nadjete vremena uradite.

Venus
4 Rounds Round 1-4
Pushups 50
Jackknives 20
Deep Squats 50

Moje najbolje vrijeme za sada je 39 min.

Edit-Samir1989@ Onda ne nagovar druge da uzimaju, razmisli malo. Evo ovo je za tebe, ako vjezbas tako kako si rekao. Probaj tatino vrijeme da pobijedis :D
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 20 jan 2015, 12:41, ukupno mijenjano 2 puta.

UPRAVA NAPOLJE!

Samir1989
Kontakt:

Post Postao/la Samir1989 » 20 jan 2015, 12:41

master44 je napisao/la:NE mozes im objasniti moj Neandertalac, dok ne sjebe organizam i vidi dokle je ga je to dovelo sjetit ce se nasih komentara. Repliku samira ne vrijedi komentarisati, reci cu ti ako su se mnoge licnosti drogirale i drogiraju zasto ne bi i ti, vjerovatno najgluplji post u historiji foruma. ( Ovdje govorimo o steroidima, sto anavar jeste i koliko god te ubjedjivali da je bezopasan lazu te, to ti nisu drugovi nego neprijatelji i budale, a ti i samir i slicni samo naprijed, ocigledno se namjeravate baviti profesionalno bodybuildingom (ironija) :wtf:
Ja nisam nigdje napisao da uopšte planiram da se profesionalno bavim bb-om,nego mi je zasmetalo kako napade momka.

Samir1989
Kontakt:

Post Postao/la Samir1989 » 20 jan 2015, 12:47

Neandertalac je napisao/la:Nekada prije sam ovde pisao o freeleticsu, cak sam i temu napravio, ali mi je neki od moderatora obrisao. Ne znam koliko je vas culo za isti i koliko vas je probalo ovaj trening, a ja ga praktikujem vec 5-6 mj.
Evo jedna vjezba pa ako nadjete vremena uradite.

Venus
4 Rounds Round 1-4
Pushups 50
Jackknives 20
Deep Squats 50

Moje najbolje vrijeme za sada je 39 min.

Edit-Samir1989@ Onda ne nagovar druge da uzimaju, razmisli malo. Evo ovo je za tebe, ako vjezbas tako kako si rekao. Probaj tatino vrijeme da pobijedis :D
Challenge accepted,samo pojasni,50 sklekova u jednoj seriji?

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.