Grijesis, upravo smo izgubili od Zelje i to nas je kostalo ispadanja iz lige, samo se ne sjecam prvi ili drugi put.I ne samo to,mislim da smo svih ovih desetak utakmica bez publike-pobjedili.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Moguce...posto nisam mogao prisustvovati utakmici,vjerovatno je tako i bilo pa se ne sjecam,ali smo 90 posto utakmica pobjedili.
- bistrikboy
- Kontakt:
Prvi put,Nedim Jusufbegovic (sada pomocni trener Olimpika) zabio u 80 i nekoj,pred sami kraj!gavra je napisao/la:Grijesis, upravo smo izgubili od Zelje i to nas je kostalo ispadanja iz lige, samo se ne sjecam prvi ili drugi put.I ne samo to,mislim da smo svih ovih desetak utakmica bez publike-pobjedili.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma znam sigurno , ja gledo sa one zgrade iza istoka tad je bila u izgradnji.
-
- Kontakt:
Ide nam gostovanje u zrinjskom.
Tu je sve moguće i da izgubimo i da igramo nerejseno i da pobjedimo.
U svakom slučaju treba dati sve od sebe da se makar bod iščupa, ali ako sad izgubimo ne treba udariti drvlje i kamnje po igračima i treneru, ne bi bilo fer!
Po meni potrebno je igrati defanzivnu formaciju, ja osloncem na kontru pošto zrinjski ima imperativ pobjede, znači da će se pravo otvoriti a tu prostor za kontru ostaje prilično širok.
Moja tim za Zrinjski
------------------------------------Milinović---------------------------
Stupar------------Trivunović----------------Ćorić--------------Žarić
-----------------Grahovac------------Vukobratović
Stevanović----------------------Jandrić-------------------Stančeski
-------------------------Vukelja
U svakom slučaju treba dati sve od sebe da se makar bod iščupa, ali ako sad izgubimo ne treba udariti drvlje i kamnje po igračima i treneru, ne bi bilo fer!
Po meni potrebno je igrati defanzivnu formaciju, ja osloncem na kontru pošto zrinjski ima imperativ pobjede, znači da će se pravo otvoriti a tu prostor za kontru ostaje prilično širok.
Moja tim za Zrinjski
TREĆI PUT ČASTIMO !
borcev_navijac je napisao/la:Ide nam gostovanje u zrinjskom.
Moja tim za Zrinjski
dobra postava jedino mozda Puzigaca umjesto Zarica,u ovoj utakmici se trebamo braniti jer ako uzmemo bod protiv Zrinjskog i Zeljeznicara titula nam negine
pa druze zaric je bolji defanzivac od puzigace jedno 100 puta
Sta fali sto igraju na Pecari. To ce poboljsati odnose dva kluba sigurno. Koga zanima utakmica ici ce na nju bila ona u Sarajevu ili Sirokom.
Juce sam mislio da je Pecara B opcija,ali poslije ovog intervjua,siguran sam da je A!I da su male sanse da Evropa dodje na Gradski...Kako sam se iznervirao,to je strasno!
A ovaj seljo Sipovac sam sebi skace u usta,jer govori kako su od pocetka sezone imali velike ambicije,sto je tacno,i od prvih par kola,znalo se da ce Borac biti kandidat za Evropu.Pa gospodine Sipovac,ako ste znali sve to,zasto ste opet cekali zadnji trenutak za renoviranje,i sve na brzinu?!Stvarno ih ne razumijem,jbt,pa kako ih nije sramota igrati u Sirokom,gdje ce doci,mozda hiljadu navijaca,umjesto u Banja Luci da bude pravi spektakl,pred 12 000....
Inace Zeljeznicar se izvukao samo sa 8 000KM...Jbg nama su zbog istog,protiv Sarajeva suspendovali stadion,al nema veze.
Ionako se fudbal igra zbog publike,a steta bi bila da se derbi izmedju prvoplasiranog i drugoplasiranog tima,igra bez iste.
A ovaj seljo Sipovac sam sebi skace u usta,jer govori kako su od pocetka sezone imali velike ambicije,sto je tacno,i od prvih par kola,znalo se da ce Borac biti kandidat za Evropu.Pa gospodine Sipovac,ako ste znali sve to,zasto ste opet cekali zadnji trenutak za renoviranje,i sve na brzinu?!Stvarno ih ne razumijem,jbt,pa kako ih nije sramota igrati u Sirokom,gdje ce doci,mozda hiljadu navijaca,umjesto u Banja Luci da bude pravi spektakl,pred 12 000....
Inace Zeljeznicar se izvukao samo sa 8 000KM...Jbg nama su zbog istog,protiv Sarajeva suspendovali stadion,al nema veze.

Treci put castimo
Ma ljudi pustite Šipovca, pa nije on obezbjedio pare za stadion nego Vlada Republike Srpske, a proceduru za odabir ponuđača provodi administrativna služba grda... Otvaranje ponuda koje za tender je 07/05/2010 godine, nadati se daneće biti žalbi te da će tada biti i odabran najbolji tj najkvalitetniji ponuđač, dvadesetak dana kasnije bi trebalo da se verifikuju rezultati javnog poziva tj da se potpiše ugovor, što znači da bi investitor mogao izvođača radova u posao da uvede krajem maja... Rok za izvođenje radova je 30 dana, a izuzetno za sve predviđene poslove je 45 dana, ali mislim da će se izvođač prvo fokusirati za radove neophodne za dobijanje dozvole za odigravanje utakmica euro kupova, nadalje biće važno i koje mjesto ćemo zauzeti tj iz kojeg pretkola ćemo krenuti u Evropu...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Nadam se da si upravu...optimista sam i ja,ali me pokolebaju nekad!VB 1987 je napisao/la:Ma ljudi pustite Šipovca, pa nije on obezbjedio pare za stadion nego Vlada Republike Srpske, a proceduru za odabir ponuđača provodi administrativna služba grda... Otvaranje ponuda koje za tender je 07/05/2010 godine, nadati se daneće biti žalbi te da će tada biti i odabran najbolji tj najkvalitetniji ponuđač, dvadesetak dana kasnije bi trebalo da se verifikuju rezultati javnog poziva tj da se potpiše ugovor, što znači da bi investitor mogao izvođača radova u posao da uvede krajem maja... Rok za izvođenje radova je 30 dana, a izuzetno za sve predviđene poslove je 45 dana, ali mislim da će se izvođač prvo fokusirati za radove neophodne za dobijanje dozvole za odigravanje utakmica euro kupova, nadalje biće važno i koje mjesto ćemo zauzeti tj iz kojeg pretkola ćemo krenuti u Evropu...

Treci put castimo
Vjeruj mi, znam šta pričamtatamata je napisao/la:Nadam se da si upravu...optimista sam i ja,ali me pokolebaju nekad!VB 1987 je napisao/la:Ma ljudi pustite Šipovca, pa nije on obezbjedio pare za stadion nego Vlada Republike Srpske, a proceduru za odabir ponuđača provodi administrativna služba grda... Otvaranje ponuda koje za tender je 07/05/2010 godine, nadati se daneće biti žalbi te da će tada biti i odabran najbolji tj najkvalitetniji ponuđač, dvadesetak dana kasnije bi trebalo da se verifikuju rezultati javnog poziva tj da se potpiše ugovor, što znači da bi investitor mogao izvođača radova u posao da uvede krajem maja... Rok za izvođenje radova je 30 dana, a izuzetno za sve predviđene poslove je 45 dana, ali mislim da će se izvođač prvo fokusirati za radove neophodne za dobijanje dozvole za odigravanje utakmica euro kupova, nadalje biće važno i koje mjesto ćemo zauzeti tj iz kojeg pretkola ćemo krenuti u Evropu...

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Sve dok se prave stadioni u granicama Bosne i Hercegovine, ni meni smeta, bilo da je to u Banjoj Luci, Mostaru, Foci itd.Stole iz Bora je napisao/la:Previse se vi opterecujete time da vam mi u Sarajevu zavidimo ili da cemo vam zaviditi ako napravite novi stadion ili ako renovirate stari pa da bude bas bravi stadion, kao na onoj slici sto se juce vrtila. Iskreno, sto se mene tice, a i 99% ljudi koje znam niko se time ne zamara i niko ne bi bio ljubomoran sekundu jednu na taj stadion. Zato se manite price kako "mi u Sarajevu" podivljamo kad se spominje gradnja stadiona u BL. Nema potrebe da se opterecujete time jer se ni mi ne opterecujemo gradnjom stadiona a i svega ostalog u BL. Imaju ljudi svojih problema u zivotu i samo bi im jos trebalo da brinu o stadionima i ne znam ti cemu u ostatku BiH.
Kako zelim iskreno dobar stadion u BL, tako zelim i u Mostaru, Tuzli a i u Sarajevu pa da imamo u ovoj zemlji 4-5 kvalitetnih stadiona.

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
A što ti smeta ako se prave van granica BiH, mislim...1921 je napisao/la:Sve dok se prave stadioni u granicama Bosne i Hercegovine, ni meni smeta, bilo da je to u Banjoj Luci, Mostaru, Foci itd.Stole iz Bora je napisao/la:Previse se vi opterecujete time da vam mi u Sarajevu zavidimo ili da cemo vam zaviditi ako napravite novi stadion ili ako renovirate stari pa da bude bas bravi stadion, kao na onoj slici sto se juce vrtila. Iskreno, sto se mene tice, a i 99% ljudi koje znam niko se time ne zamara i niko ne bi bio ljubomoran sekundu jednu na taj stadion. Zato se manite price kako "mi u Sarajevu" podivljamo kad se spominje gradnja stadiona u BL. Nema potrebe da se opterecujete time jer se ni mi ne opterecujemo gradnjom stadiona a i svega ostalog u BL. Imaju ljudi svojih problema u zivotu i samo bi im jos trebalo da brinu o stadionima i ne znam ti cemu u ostatku BiH.
Kako zelim iskreno dobar stadion u BL, tako zelim i u Mostaru, Tuzli a i u Sarajevu pa da imamo u ovoj zemlji 4-5 kvalitetnih stadiona.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
pa zauzet cete 2.mjesto,realno to se vidi iz avionaVB 1987 je napisao/la:Ma ljudi pustite Šipovca, pa nije on obezbjedio pare za stadion nego Vlada Republike Srpske, a proceduru za odabir ponuđača provodi administrativna služba grda... Otvaranje ponuda koje za tender je 07/05/2010 godine, nadati se daneće biti žalbi te da će tada biti i odabran najbolji tj najkvalitetniji ponuđač, dvadesetak dana kasnije bi trebalo da se verifikuju rezultati javnog poziva tj da se potpiše ugovor, što znači da bi investitor mogao izvođača radova u posao da uvede krajem maja... Rok za izvođenje radova je 30 dana, a izuzetno za sve predviđene poslove je 45 dana, ali mislim da će se izvođač prvo fokusirati za radove neophodne za dobijanje dozvole za odigravanje utakmica euro kupova, nadalje biće važno i koje mjesto ćemo zauzeti tj iz kojeg pretkola ćemo krenuti u Evropu...
Realnije je ipak da zauzmemo prvo pošto smo cjelo vrijeme prvi pa jel takoburek pita je napisao/la:pa zauzet cete 2.mjesto,realno to se vidi iz avionaVB 1987 je napisao/la:Ma ljudi pustite Šipovca, pa nije on obezbjedio pare za stadion nego Vlada Republike Srpske, a proceduru za odabir ponuđača provodi administrativna služba grda... Otvaranje ponuda koje za tender je 07/05/2010 godine, nadati se daneće biti žalbi te da će tada biti i odabran najbolji tj najkvalitetniji ponuđač, dvadesetak dana kasnije bi trebalo da se verifikuju rezultati javnog poziva tj da se potpiše ugovor, što znači da bi investitor mogao izvođača radova u posao da uvede krajem maja... Rok za izvođenje radova je 30 dana, a izuzetno za sve predviđene poslove je 45 dana, ali mislim da će se izvođač prvo fokusirati za radove neophodne za dobijanje dozvole za odigravanje utakmica euro kupova, nadalje biće važno i koje mjesto ćemo zauzeti tj iz kojeg pretkola ćemo krenuti u Evropu...

-
- Kontakt:
mozda jest tako al druge stvari tu odlucuju,ako si gledo prosli derbi kola na tv-u sve ce ti biti jasnoBorčevac je napisao/la:Realnije je ipak da zauzmemo prvo pošto smo cjelo vrijeme prvi pa jel takoburek pita je napisao/la:pa zauzet cete 2.mjesto,realno to se vidi iz avionaVB 1987 je napisao/la:Ma ljudi pustite Šipovca, pa nije on obezbjedio pare za stadion nego Vlada Republike Srpske, a proceduru za odabir ponuđača provodi administrativna služba grda... Otvaranje ponuda koje za tender je 07/05/2010 godine, nadati se daneće biti žalbi te da će tada biti i odabran najbolji tj najkvalitetniji ponuđač, dvadesetak dana kasnije bi trebalo da se verifikuju rezultati javnog poziva tj da se potpiše ugovor, što znači da bi investitor mogao izvođača radova u posao da uvede krajem maja... Rok za izvođenje radova je 30 dana, a izuzetno za sve predviđene poslove je 45 dana, ali mislim da će se izvođač prvo fokusirati za radove neophodne za dobijanje dozvole za odigravanje utakmica euro kupova, nadalje biće važno i koje mjesto ćemo zauzeti tj iz kojeg pretkola ćemo krenuti u Evropu...
Ma ne boj se ti,kad Borceva masina gazi,ne pomazu tu ni sudije!burek pita je napisao/la: mozda jest tako al druge stvari tu odlucuju,ako si gledo prosli derbi kola na tv-u sve ce ti biti jasno

Treci put castimo
samo da bude prenos iz sarajeva, da vidimo da li ce nas pokrasti ili ce igrati muski.
Mada u ovoj ligi slabo ima muske igre.
A sto se tice saveza.... tu **** lud zbunjenog prvo ponove utakmicu koju je sarajvo moralo dobiti 3 : 0 , onda samo novcano kazne selju, a da je to bio incident u Banjaluci ja mislim da bi polomili noge samo da dodju sto prije u savez i kazne Borca sa jedno 5 tekmi bez publike, ali tome smo sami krivi kad smo pustili drugima da odlucuju u nas ime, a trener selje fino govori odmah poslije tekme kakva ce odluka biti. Trebalo bi ga pitati za 7 brojeva na lotu kad je toliko vidovit. Gdje mi zivimo EBEMTI sve. Ljude vise nije ni sramota da kradu, ni se sakrivaju nego onako javno i boli ih neka stvar.
EBEMTI sve
Mada u ovoj ligi slabo ima muske igre.
A sto se tice saveza.... tu **** lud zbunjenog prvo ponove utakmicu koju je sarajvo moralo dobiti 3 : 0 , onda samo novcano kazne selju, a da je to bio incident u Banjaluci ja mislim da bi polomili noge samo da dodju sto prije u savez i kazne Borca sa jedno 5 tekmi bez publike, ali tome smo sami krivi kad smo pustili drugima da odlucuju u nas ime, a trener selje fino govori odmah poslije tekme kakva ce odluka biti. Trebalo bi ga pitati za 7 brojeva na lotu kad je toliko vidovit. Gdje mi zivimo EBEMTI sve. Ljude vise nije ni sramota da kradu, ni se sakrivaju nego onako javno i boli ih neka stvar.
EBEMTI sve
- Stole iz Bora
- Kontakt:
@subzero81
Ti bi trebao pod hitno otici logopedu. Nije seljo nego Zeljo!
Ti bi trebao pod hitno otici logopedu. Nije seljo nego Zeljo!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.