U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Ajax » 18 jan 2015, 21:18

:thumbup: :thumbup:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 18 jan 2015, 21:19

Sto se tice poziva u mladje kategorije , to ne treba ni pokusavati. Sanse da se odazove, da mu u klubu dozvole taj potez , su minimalne. Bojim se da cemo samo otezati stvar i ispasti neozbiljni, jer ocekivati da neko napusti njemacke mlade kategorije, da bi igrao u nasim , je nerealno. Naravno, u slucaju onih igraca na koje Svabe racunaju.
Burnic je potencijal radi kog se prave izuzeci i mislim da mu vec sada treba pristupiti sa ponudom igranja za seniore BiH .

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 jan 2015, 15:48

Govedarica neće u Lilestrom. U posljednji trenutak došlo je do nekih prepreka.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jan 2015, 16:11

Gojak, kojega svi jako hvale, još je pomalo impresioniran, na Hodžiću se vidi da je nespreman,
Tako kazu Sportske Novosti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jan 2015, 18:43

Pripreme Dinama tek počele, koliko sam upratio nisu još odigrali nijednu prijateljsku utakmicu.
Bit će Ara pravi na proljeće.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 jan 2015, 19:24

Belmin Muratovića slovi za jednog od najtalentovanijih fudbalera koji nastupa za omladinski tim francuskog Metza.
U razgovoru je potvrdio kako je on Crnogorac te da se još nije odlučio da li će nastupati za reprezentaciju Francuske ili Crne gore... :D
sve dok U21 pa i prije nje U19 ne budu imali kvalitetne baze igrača ni A rep neće imati uspjehe ovo je zadnja generacija koja je skupljena od tako tih igrača koji i nisu prošli naše rep. selekcije ubuduće će sve biti teže..
Vidio sam maloprije jedan poziv od NSBiH koji je poslat jednom mladom fudbaleru na engleskom jeziku tako smiješno je otkucano sa greškama da je to nevjerovatno,u dnu stoji da se za pitanja javi Muratu Jahi i broj bez ono +387..Dakle sve dok u NSBiH budu sjedile Pecikoze Jahe Pirije i ostali koji ne mogu odgovoriti datim zadacima dešavat će nam i gubici i nedolasci igrača jer nismo profesionalci taj seljački mentalitet fušerenja nas dugo drži,a na vrhu piramide je bio Sušić sa trenerkom legea..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jan 2015, 23:01

zgembo89 je napisao/la:Belmin Muratovića slovi za jednog od najtalentovanijih fudbalera koji nastupa za omladinski tim francuskog Metza.
U razgovoru je potvrdio kako je on Crnogorac te da se još nije odlučio da li će nastupati za reprezentaciju Francuske ili Crne gore... :D
sve dok U21 pa i prije nje U19 ne budu imali kvalitetne baze igrača ni A rep neće imati uspjehe ovo je zadnja generacija koja je skupljena od tako tih igrača koji i nisu prošli naše rep. selekcije ubuduće će sve biti teže..
Vidio sam maloprije jedan poziv od NSBiH koji je poslat jednom mladom fudbaleru na engleskom jeziku tako smiješno je otkucano sa greškama da je to nevjerovatno,u dnu stoji da se za pitanja javi Muratu Jahi i broj bez ono +387..Dakle sve dok u NSBiH budu sjedile Pecikoze Jahe Pirije i ostali koji ne mogu odgovoriti datim zadacima dešavat će nam i gubici i nedolasci igrača jer nismo profesionalci taj seljački mentalitet fušerenja nas dugo drži,a na vrhu piramide je bio Sušić sa trenerkom legea..
Mali je jasno rekaoda se ne osjeca Bosancem. Svaka prica o pismenosti i kompetentnosti tu prestaje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
Kontakt:

U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jan 2015, 23:21

Cuj za Crnu Goru :facepalm: cuj ne osjeca se bosancem, e kako nam isprase mozgove, zao mi nekih ljudi definitivno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 jan 2015, 23:40

slika

Vodio St. Etienne do prolaza: Suljić asistirao i postigao gol iz slobodnog udarca

Juniori Saint-Etiennea uspješno su apsolvirali prvu prepreku u okviru 1. kola Francuskog kupa. Popularni Zeleni su kao gosti nadigrali vršnjake Sainte-Maximea rezultatom 0:4, u takmičenju koje je poznato pod nazivom Coupe Gambardella, a čije finale se igra isti dan na čuvenom stadionu St. Denis kao uvod u finale Francuskog kupa za seniore.

Odličnu partiju u ovome meču pružio je bh. reprezentativac Ćazim Suljić koji je asistirao kod vodećeg pogotka, a lijepim golom iz slobodnog udarca postavio je i konačnih 0:4. St. Etienne se tako plasirao u 2. kolo, gdje bi u četvrtak trebao saznati ime narednog rivala.

Ćazim Suljić, koji inače igra na pozicji zadnjeg veznog, dobio je poziv selektora Karačića, ali je zbog klupskih obaveza propustio nedavno okupljanje naše juniorske reprezentacije u Zenici u sklopu ovogodišnjeg zimskog kampa. Iz St. Etiennea su insistirali da je mladi igrač potrebniji klubu, pa se u dogovoru sa NS/FS BiH Suljić nije pojavio na okupljanju, ali ga treba očekivati u nekoj od narednih akcija izabranika Tonija Karačića.

:bih:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jan 2015, 23:43

Bosniacum Lilium je napisao/la:Cuj za Crnu Goru :facepalm: cuj ne osjeca se bosancem, e kako nam isprase mozgove, zao mi nekih ljudi definitivno

Ja mislim da je Pape kriv. :D :lol:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 19 jan 2015, 23:43

Bosniacum Lilium je napisao/la:Cuj za Crnu Goru :facepalm: cuj ne osjeca se bosancem, e kako nam isprase mozgove, zao mi nekih ljudi definitivno

brate ovi nasi poput ovog "crnogorca" su najgori, za one ostale se i ne cudim, ali ovi nasi...ccc
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 jan 2015, 23:46

@Sabinho nema veze ona priča o momku "Crnogorcu" koji igra za Metz sa mojim komentarom o dopisu koji je objavljen na kojem prevedeno na engleski piše slika kad ne znamo sastavit dopis na engleski kako očekivat da će ti isti ljudi ubijedit nekoga da je Bosanac ili da treba igrati za Bosnu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 jan 2015, 00:20

STEVIE je napisao/la:

brate ovi nasi poput ovog "crnogorca" su najgori, za one ostale se i ne cudim, ali ovi nasi...ccc
Znam sve, ali eto da ne ulazimo previse u politiku. Tu su zbog migracija uvijek zivjeli Bosnjaci. Ima nas svuda sve do Turske. Cak je i danasnji Sandzak bio dio Bosne, u to vrijeme bas i ova famozna Sutorina koja je aktuelna sada. A vidis koliko smo se sad razjedinili raznim spletkama i podmetanjima. Velika i mrznja cak vlada, ne razumijem. Da ne duzim, jer cu zbog historijskih cinjenica opet biti prozivan nacionalistom od onih trecih i cetvrtih jer kao Bosnjak nema pravo na historiju, nacionalnost i drzavu.

A ovaj mali Muratovic je samo primjer koliko su uspjesni u tome, nazalost.

I za kraj, nemoj da se niko nadodaje treci ili cetvrti na moj post, niko meni nece prodavat jaja pod bubrege. I sve je veca skupina otrijeznjenih. Idemo dalje o sportu...

@Sabinho

Bio mali Muratovic sikaniran od jake zajednice Zavidovica u Lux. Sad se samo sveti :rol:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jan 2015, 01:40

:tokralju: :rol:

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 20 jan 2015, 14:13

Ako je covjek Crnogorac onda nema ni pravo igrati za nas, osim ako nema neke rodbinske veze sa BiH. Sta se odmah palite branitelji Bosnjastva i tumaci historije.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 20 jan 2015, 14:20

Ma oni su njega i optuzili i osudili na osnovu jednog clanka. Sta ces kada su kompetentni,kada znaju ... :roll:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 jan 2015, 14:21

Eborg pricas gluposti. Ti iskaces ko iz pastete da branis neku "jednakost, pravednost". Uvijek si tu da sugestiras na ovim temama. Prije toga se obrazuj, ti jos citas knjige "istorije".

Za mene je ova diskusija zavrsena, ne zelim da ulazim u raspravu ko ima iskrivljenu percepciju o stvarnosti :wave:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 20 jan 2015, 14:34

Bosniacum Lilium je napisao/la: Znam sve, ali eto da ne ulazimo previse u politiku. Tu su zbog migracija uvijek zivjeli Bosnjaci. Ima nas svuda sve do Turske. Cak je i danasnji Sandzak bio dio Bosne, u to vrijeme bas i ova famozna Sutorina koja je aktuelna sada. A vidis koliko smo se sad razjedinili raznim spletkama i podmetanjima. Velika i mrznja cak vlada, ne razumijem. Da ne duzim, jer cu zbog historijskih cinjenica opet biti prozivan nacionalistom od onih trecih i cetvrtih jer kao Bosnjak nema pravo na historiju, nacionalnost i drzavu.
Pa ako bas hoces, stavovi po kojima je uvijek neko drugi kriv za sve lose sto se desava tvom narodu, uz neizostavna pozivanja na spletke , podmetanja i podrivanja "jedinstva", te pozivanje na zbijanje redova...su klasicni simptomi nacionalizma. Na zalost ili na srecu, sve manje ljudi vjeruje u tu retoriku, jer su je kompromitovali oni koji je najvise forsiraju. ( ne mislim na tebe)
Ali necemo o politici
izvinjavam se za OT .

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 jan 2015, 18:17

SjeverniVjetar je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: Znam sve, ali eto da ne ulazimo previse u politiku. Tu su zbog migracija uvijek zivjeli Bosnjaci. Ima nas svuda sve do Turske. Cak je i danasnji Sandzak bio dio Bosne, u to vrijeme bas i ova famozna Sutorina koja je aktuelna sada. A vidis koliko smo se sad razjedinili raznim spletkama i podmetanjima. Velika i mrznja cak vlada, ne razumijem. Da ne duzim, jer cu zbog historijskih cinjenica opet biti prozivan nacionalistom od onih trecih i cetvrtih jer kao Bosnjak nema pravo na historiju, nacionalnost i drzavu.
Pa ako bas hoces, stavovi po kojima je uvijek neko drugi kriv za sve lose sto se desava tvom narodu, uz neizostavna pozivanja na spletke , podmetanja i podrivanja "jedinstva", te pozivanje na zbijanje redova...su klasicni simptomi nacionalizma. Na zalost ili na srecu, sve manje ljudi vjeruje u tu retoriku, jer su je kompromitovali oni koji je najvise forsiraju. ( ne mislim na tebe)
Ali necemo o politici
izvinjavam se za OT .
zelja da ti se sopstveni narod ujedini i da voli i cijeni ono sto je njegovo nije nacionalizam! cim Bosnjak pocinje razmisljati tako onda je to odmah nacionalizam po nekima. kod srba i hrvata uvijek igraci znaju sta su i odakle su, samo kod nas je jedan crnogorac, drugi svedjanin i treci svicarac.. :facepalm:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 jan 2015, 18:56

Stevie buraz, njemu je lopata i Marx jos uvijek vrhunac evolucije, nema on kapaciteta da to poveze

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google Adsense [Bot] i 30 gostiju.