Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Umor dolazi na naplatu, vidi se to po kretanju i defanzivnom skoku...neki od nas su to znali i spustali nerealna ocekivanja, dok su drug lupetali u patriotskom zanosu, da moze igrat po 40 minuta itd
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 19 jan 2015, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nikakvu posebnu minutazu nema kao starter, igrao je po 15minuta i dok je Mozgov bio tu. Cak bi mu vise odg da ne bude starter.
Mada bi bilo glupo da se koplja lome na njemu, jer posljednje 2-3 utakmice svi u ekipi igraju manje-vise ocajno.
Mada bi bilo glupo da se koplja lome na njemu, jer posljednje 2-3 utakmice svi u ekipi igraju manje-vise ocajno.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 20 jan 2015, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Vise mu odgovara kad udje sa klupe,igra protiv slabijih protivnika ili su oni iz prve postave umorni,mislim da bi se Shaw cim se McGee vrati trebao drzati toga..Vcrs steta za faulove,garbage time citava utakmica,puno vise bi igrao da ih nije napravio..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
juka u igri
***** te faul
***** te faul
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
- akisarajevo92
- Kontakt:
NE gledaju ga suigraci, prije bi mu Jack ili JJ dodao loptu 
Peta licna.

Peta licna.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 20 jan 2015, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Juka tanak ovu tekmu skroz. Warriorsi ih unistise, ali i on se ne snalazi. Cak je i u odbrani los (sto mu je najjace oruzje). A u napadu se slabo i oslanjaju na njega...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Nastaviili ovako mogao bi dobiti epitet "masina za licne" nisam gledao tekmu, ali ovo izgleda i vise nego tanko..
Sljedecu bude bolje
Sljedecu bude bolje

Jel me oči varaju ili ovaj tikvan nije dobacio slobodno bacanje?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ma najviše me nervira to što čim on pogleda nekog igrača oni mu sviraju faul, u ovoj tekmi bar 2-3 faula su mu svirali na taj način..Guarin14 je napisao/la:Nastaviili ovako mogao bi dobiti epitet "masina za licne" nisam gledao tekmu, ali ovo izgleda i vise nego tanko..
Sljedecu bude bolje
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Juka los kao i cijeli Denver
Dolazak porodice je definitivno utjecao na njegovu losu igru zadnjih par tekmi
Bit ce bolje JUKA
Dolazak porodice je definitivno utjecao na njegovu losu igru zadnjih par tekmi
Bit ce bolje JUKA
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
pusti, njemu je drago..cuj masina za licne. mnora pravit licne kad ostane na vjetrometini i jedini koji pokusava igrat odbranu je onŽeljooooo je napisao/la:Ma najviše me nervira to što čim on pogleda nekog igrača oni mu sviraju faul, u ovoj tekmi bar 2-3 faula su mu svirali na taj način..Guarin14 je napisao/la:Nastaviili ovako mogao bi dobiti epitet "masina za licne" nisam gledao tekmu, ali ovo izgleda i vise nego tanko..
Sljedecu bude bolje
vjerovatno je ovu zadnju namjerno napravio da izadje, vidi da ovi samo sutaju trice
I ja sam tog misljenja. Ekipa igrala kao da su se prvi put sastala.
Evo Juka pise na svom FB da je razlog njegovih losijih igara povreda leda. Veli da ga zadnjih par dana leda bukvalno ubijaju. Bice ovo bolje! 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
To je sigurno posljedica onog kada se razbio prilikom pokusaja zakucavnja, dal je bilo protiv Grizlija ili Bulsa nisam siguran ali se tada Juka muski razbio. Nadam se da nije nista ozbiljno.
Ovde je najmanja krivica na Juki a najvise na treneru i ostalim igracima koji su ipak mnogo veci nosioci igre Denvera. Bit ce ovo sve dobro dobit ce ovaj trener otkaz do sljedece sezone. Juka je trenutno u ofanzivnoj krizi svakom se igracu desava. Njegovo vrijeme tek dolazi.
Mogućnost da ćemo Nurkića ponovo gledati u državnom dresu velika je, barem prema saznanjima pomenutog lista, a to se dalo naslutiti i prema Trnovčevićevoj izjavi.
– Jusuf je prošle godine trebao igrati NBA Ljetnu ligu, a on se odlučio za igranje za mladu reprezentaciju BiH. Tada je došlo do velikog sukoba s Denver Nuggetsima, koji su mu na kraju, ipak, odobrili odlazak s obzirom na to da sam se izborio da tu stavku ubacimo u ugovor. Ove godine definitivno bi, prema ugovoru, morao nastupiti na toj ligi. Međutim, ukoliko nastavi sa igrama kakve sad pruža, klub će ga vjerovatno osloboditi, te bi mogao igrati na Eurobasketu. Da li će do toga doći, to morate vidjeti sa Nurkićem. On ima želju da igra za BiH, ali sve ovo treba riješiti sa ljudima iz krovne kuće bh. košarke, rekao je Trnovčević.
– Jusuf je prošle godine trebao igrati NBA Ljetnu ligu, a on se odlučio za igranje za mladu reprezentaciju BiH. Tada je došlo do velikog sukoba s Denver Nuggetsima, koji su mu na kraju, ipak, odobrili odlazak s obzirom na to da sam se izborio da tu stavku ubacimo u ugovor. Ove godine definitivno bi, prema ugovoru, morao nastupiti na toj ligi. Međutim, ukoliko nastavi sa igrama kakve sad pruža, klub će ga vjerovatno osloboditi, te bi mogao igrati na Eurobasketu. Da li će do toga doći, to morate vidjeti sa Nurkićem. On ima želju da igra za BiH, ali sve ovo treba riješiti sa ljudima iz krovne kuće bh. košarke, rekao je Trnovčević.
- storm_raider
- Kontakt:
Kako je dobar ovaj Latest News:
http://nurkic.com/" onclick="window.open(this.href);return false;UPDATE: Jusuf Nurkic has sustained a minor back injury!
Sport je lijek za tijelo i duh.
juka denvera 

Re: Odg: Jusuf Nurkić
Brate od njegove jakne ja bih se komplet obukao:DMouse je napisao/la:juka denvera
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE