Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Ljudi svaku noc igraju jos bi im i to ukinuo haha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Lawson malo popustio s asistencijama za Juku...ne zna ga uposlit iz p'n'r, treba shaw isprobat nelsona na terenu s Jukom
- akisarajevo92
- Kontakt:
09:04 2p | 3sk | 1b
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
juka u igri
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Vratio se Juka. 

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
nema lopti.Jednostavno je zadnja napadacka opcija dok se drugi raspucavaju.
3

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Jaooo Jukaa, novi faul.
-
- Kontakt:
ne mogu ja gledat vise ovako glupu igru, nabije mi pritisak na 320 !
PA STO BACAS NA KOŠ BEZ DA POGLEDAS GDJE JE 'EBENI OBRUC ? ŠTO ?
PA STO BACAS NA KOŠ BEZ DA POGLEDAS GDJE JE 'EBENI OBRUC ? ŠTO ?

Za 3 licne iskljucivi krivac su saigraci koji ne pokrivaju svoje igrace i Juka to mora krpit.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
meni je ova nba liga jedno veliko sranje takmicarske igre nigdje samo uzmi loptu driblaj bacaj preko 10 ruku nigdje nikakve akcije meni je svaka euroligaska utakmica gledanija od ovog sranja
Samo Sarajevo
Toliko silovanja,foliranja, nerezanskih poteza od strane mnogih igrača, tako da se i Juka uklapa u to sivilo.
Pocinju liciti na Netse.
Tanak veceras 

Kakva očajna igra Denvera 

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Na zalost, mislim da ce ga izbacit iz startera sljedecu utakmicu. Juka izgleda ko sjenka sebe u one 3-4 fenomenalne utakmice kad su Mozgova izbacili. Ne znam jel mu posjeta familije pobrkala igru, ili mozda to sto su se otarasili Nate Robinsona sa kojim je bio pravo dobar.
svaka koja ostane u tebi je zlatnaZgemboAdislic je napisao/la:Na zalost, mislim da ce ga izbacit iz startera sljedecu utakmicu. Juka izgleda ko sjenka sebe u one 3-4 fenomenalne utakmice kad su Mozgova izbacili. Ne znam jel mu posjeta familije pobrkala igru, ili mozda to sto su se otarasili Nate Robinsona sa kojim je bio pravo dobar.
moronu
Pozdrav raja vidim nisam puno propustio Denver i Juka loši večeras
Valjda odigra još malo
Nikada ne sumnjaj u mene brate znaš da ja na sve mislim.

Valjda odigra još malo

emir79 je napisao/la:Gdje je @Janez sa linkovima ?![]()
edit: Uh sad vidjeh, stavio brat u spoiler

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.