Ovaj kod mene super sljakaRealnoGledano je napisao/la:imal neki link da ne steka 'ebo ga grom, pa kao da placam net 2km a ne 30km (adsl)
'ebo im ja mater !
http://www.rojadirecta.me/goto/brfutebo ... nnel6.html
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ovaj kod mene super sljakaRealnoGledano je napisao/la:imal neki link da ne steka 'ebo ga grom, pa kao da placam net 2km a ne 30km (adsl)
'ebo im ja mater !
A kad Emir Spahić nije htio igrati zbog Saveza?Cartman je napisao/la:Meni nije. Glupan obicni.kim je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ja sam njemu sve oprostio (nemam mu sta ni oprostit) , ali ako se ne odazove necu mu nikad oprostit i ne zanimaju me nikakvi izgovori oko toga.
A kad Papac nije htio igrat i odazvati se pozivu, bio je legenda ovo ono.
I to je bila glupost velika. Na srecu je se vratio na kraju. Papac koji je i nakon toga nastavio bojkotovat je svoju glupost samo udvostrucio.MeshaIzVaresha je napisao/la:A kad Emir Spahić nije htio igrati zbog Saveza?Cartman je napisao/la:Meni nije. Glupan obicni.kim je napisao/la:
A kad Papac nije htio igrat i odazvati se pozivu, bio je legenda ovo ono.
daŽeljooooo je napisao/la:jel juka ima vec dva faula ? :O
malo samo prelistaj ima i na ovoj stranici (378) citir'o sam ja Janeza/linkoveemir79 je napisao/la:Gdje je @Janez sa linkovima ?![]()
a reklame, ne zna se koja je glupljaRealnoGledano je napisao/la:pola bi ja vama ovih tajm-auta ukino sunce vam kapitalisticko
pa vise gledam 'ebenih reklame nego tekme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.