Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Poredim svadju reprezentativca sa rukovodiocima saveza.
Zukanovic nije na spisku jer se zamjerio ljudima u savezu, i Nurkic se zamjerio ljudima u savezu.
Ta prica da se on ne odaziva savezu nego selektoru je teska glupost. Ja ne znam ni jendog igraca na svijetu koji je u svadji sa ljudima u savezu, a da igra za neku reprezentaciju.
Savez = reprezentacija
Zukanovic nije na spisku jer se zamjerio ljudima u savezu, i Nurkic se zamjerio ljudima u savezu.
Ta prica da se on ne odaziva savezu nego selektoru je teska glupost. Ja ne znam ni jendog igraca na svijetu koji je u svadji sa ljudima u savezu, a da igra za neku reprezentaciju.
Savez = reprezentacija
Nisu Juku samo javno prozvali nego je krenula medijska hajka protiv njega, netacne informacije se iznosile itd itdCartman je napisao/la:Zukanovic se nije oprostio od repke svojom voljom, Safet je rekao da ga nece pozvat i ostao je pri tome. Onda je on rekao da nece igrat dok je Safet tu. Ovo nije ni blizu isto. Ovo je kao da je Dzeko nakon sto ga je Safet javno prozvao nakon Egipta rekao da nece igrat.Mozambik je napisao/la:Nisu to nesuglasice sa nekim nebitnim ljudima, to su nesuglasice sa rukovodiocima reprezentacije.
Istu situaciju imamo u fudbalskoj reprezentaciji, al tamo si na strani Zukanovica, ne znam zasto si ovdje protiv Nurkica
Ne kazem da Juka mozda i nije pogresio al momku od 19 godina mogu oprostiti na brzom jeziku a ovim u savezu ne.
Ja sam njemu sve oprostio (nemam mu sta ni oprostit) , ali ako se ne odazove necu mu nikad oprostit i ne zanimaju me nikakvi izgovori oko toga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Re: Odg: Jusuf Nurkić
A to sto mu ti neces oprostiti ce ga jako pogoditi...mislim da ce cak i zaplakati...sta ste zapeli oko toga...Juka ce igrati Eurobasket...osim ne daj Boze kakve povredeCartman je napisao/la:Ja sam njemu sve oprostio (nemam mu sta ni oprostit) , ali ako se ne odazove necu mu nikad oprostit i ne zanimaju me nikakvi izgovori oko toga.
Cartman je napisao/la:Ja sam njemu sve oprostio (nemam mu sta ni oprostit) , ali ako se ne odazove necu mu nikad oprostit i ne zanimaju me nikakvi izgovori oko toga.
A kad Papac nije htio igrat i odazvati se pozivu, bio je legenda ovo ono. I nakraj krajeva, juka može sve......
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Meni nije. Glupan obicni.kim je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ja sam njemu sve oprostio (nemam mu sta ni oprostit) , ali ako se ne odazove necu mu nikad oprostit i ne zanimaju me nikakvi izgovori oko toga.
A kad Papac nije htio igrat i odazvati se pozivu, bio je legenda ovo ono.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Bez uvrede al ti si mi onaj tip barem po ovome sto citam niko se ne smije buniti da je tako mi bi i dalje imali Usanovica u savezu i jos bi nosili Legeu i nikad ama bas nikad ne bi bili na svjetskom. Volim kad igraci se bune na nepravilnosti i daj boze da svaki reprezentativac tako radi kad vidi da se neke stvari ne rade kako treba.Cartman je napisao/la:Meni nije. Glupan obicni.kim je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ja sam njemu sve oprostio (nemam mu sta ni oprostit) , ali ako se ne odazove necu mu nikad oprostit i ne zanimaju me nikakvi izgovori oko toga.
Ako je tako poštujem, svako imamo drugačije poglede, i to je to. ZA mene je Jusuf najbolji bh košarkaš od rata, bez obzira na Nenada, Samira, Dževdu, Gordana, Adisa, Jasmina, Damira i Mirzu. Jer on kao dominatni centar i Sulejmanović i ako Bog da Šehić. trebali bi zatvoriti našu unutarnju liniju bar dobrih 10. godina.Cartman je napisao/la:Meni nije. Glupan obicni.kim je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ja sam njemu sve oprostio (nemam mu sta ni oprostit) , ali ako se ne odazove necu mu nikad oprostit i ne zanimaju me nikakvi izgovori oko toga.
Ako Bog da:
unutarnja linija: Nurkić, Polutak, Karahođić, Šehić, Sulejmanovič, Antunovič, Sikiraš. Pa nek se kolju ko će izboriti ta četiri mjesta.
Zadnja izmjena: kim, dana/u 19 jan 2015, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Ima li ikakav link za mobitel??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Ima, za 75.99$
http://watch.nba.com/nba/subscribe?utm_ ... nbacommain" onclick="window.open(this.href);return false;
http://watch.nba.com/nba/subscribe?utm_ ... nbacommain" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako su ostali reprezentativci potpisali pismo podrske savezu, ukljucujuci i kapitena Mirzu Teletovica, nije mi tesko izabrati stranu u ovom konfliktu.Mirza1990 je napisao/la: Bez uvrede al ti si mi onaj tip barem po ovome sto citam niko se ne smije buniti da je tako mi bi i dalje imali Usanovica u savezu i jos bi nosili Legeu i nikad ama bas nikad ne bi bili na svjetskom. Volim kad igraci se bune na nepravilnosti i daj boze da svaki reprezentativac tako radi kad vidi da se neke stvari ne rade kako treba.
Iako, jasno je da ima i velike krivice saveza, nisu ni oni bez greske u ovom konfliktu, ali sam misljenja da je najvise do Juke i njegovog menedzera.
Bude dobrih linkova na roja directa uvijek, ako ti ti mogu pomoci, u HDu suAdmir_Sa je napisao/la:bude li kakvih sopcast linkova za tekmu

Ne nisu svi potpisali i pitaj boga dal je to odluka tih igraca ili dosla molba od saveza prije ovo drugo.Tesko da je i jedan od njih dosao na ideju da to uradi pored obaveza u klubu i kako je njima to pismo predstavljeno... Juka je buducnost,najjaci nas kosarkas trenutno i bit ce koji smo do sad ikad imali,odlican karakter koji je NAKON potpisivanja dosao da igra B diviziju znaci nije mu trebalo ko sto neki hoce da napisu za NBA karijeru vec je time ugrozio ne pomogao toj NBA karijeri toliko....Prenaglio je u svojim nekim izjavama al opet kazem momku od 19 godina se moze oprostiti ovima ipak ne mogu da oprostim nezrelost.Goalgetter je napisao/la:Ako su ostali reprezentativci potpisali pismo podrske savezu, ukljucujuci i kapitena Mirzu Teletovica, nije mi tesko izabrati stranu u ovom konfliktu.Mirza1990 je napisao/la: Bez uvrede al ti si mi onaj tip barem po ovome sto citam niko se ne smije buniti da je tako mi bi i dalje imali Usanovica u savezu i jos bi nosili Legeu i nikad ama bas nikad ne bi bili na svjetskom. Volim kad igraci se bune na nepravilnosti i daj boze da svaki reprezentativac tako radi kad vidi da se neke stvari ne rade kako treba.
Iako, jasno je da ima i velike krivice saveza, nisu ni oni bez greske u ovom konfliktu, ali sam misljenja da je najvise do Juke i njegovog menedzera.
instaliras flashfox, odes na firstrow i izaberes utakmicu koju zelis, a i vecina linkova koji budu ovdje ce ti mociamorovski je napisao/la:Ima li ikakav link za mobitel??
opet nezgodan matchup, bogut je dobar defanzivac, 2,21 cm...ipak se nadam da ce prebacit svoj prosjek i odigrat 20 minta ili vise
moze li bez te price ? ocito je da se stvari smiruju a vi opet jedno te isto mlatite
moze li bez te price ? ocito je da se stvari smiruju a vi opet jedno te isto mlatite

auu brate pretjerao si malo visok je 2,13 al jest dobar to stoji i prljav treba JUka dobro da se pazi.Uglavnom bit ce zanimljivo.Eh da su sve utakmice u ovo vrijeme...baglama je napisao/la:opet nezgodan matchup, bogut je dobar defanzivac, 2,21 cm...ipak se nadam da ce prebacit svoj prosjek i odigrat 20 minta ili vise
Ima li gdje na satelitu?
Imate free trial za NBA LEAGUE PASS od 19-25.1. i možete besplatno gledati i onda 25.1. otkažete pretplatu i ništa vam neće skinuti sa kartice. 

-
- Kontakt:
imal neki link da ne steka 'ebo ga grom, pa kao da placam net 2km a ne 30km (adsl)
'ebo im ja mater !
'ebo im ja mater !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.