Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kada ga uništava Stan Wawrinka, koji s Robredom ima negativan omjer i to baš u ovim godinama kada Tommy, kako kažeš, igra ponajbolji tenis, onda to Federeru ne smije biti nikakva prepreka.
Ni mnogo bolji igrači Robredovog stila tipa Ferrer nisu dobro prolazili sa Rogerom ni u primeu, ni van njega. Tako da je Tommy sve samo ne opasan igrač po njega. Jednostavno nemaju oružja da ga pritisnu, a pogotovo ugroze.
Ni mnogo bolji igrači Robredovog stila tipa Ferrer nisu dobro prolazili sa Rogerom ni u primeu, ni van njega. Tako da je Tommy sve samo ne opasan igrač po njega. Jednostavno nemaju oružja da ga pritisnu, a pogotovo ugroze.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Stoji sve što kažeš, ali kao što rekoh @darkeru, RF više nije u cvijetu mladosti. Ono što bi prije riješio u 3 seta, sada obično ide u 4 ili 5. Ono što bi išlo u 4 ili 5, obično ode na stranu raspoloženog protivnika. Igrač više ne mora imati prepoznatljivo oružje da bi ga pobijedio, dovoljno je umarati Federera i forsirati ono što mu ne ide (većinom BH, koji se istina stabilizovao promjenom reketa, sada je FH postao bolna tačka
). Kada ima svoj dan, Tommy može savladati skoro svakog tenisera na touru. I Wawrinka, kojeg si spomenuo, ima užasan omjer protiv Djokera, pa se opet ne može reći da Novaku njegova igra odgovara. Daleko od toga.

yep jedini problem je starost rogera protiv ovih mladjih tenisera
meni on nije bas izgledao najbolje u Brisbenu iako ga je osvojio, medjutim nije ni imao neke strasne protivnike 
ako ovo igrao kao sto moze (kad mu bljesne nekad) onda nema zime
a ako ne bude onda moze ispasti i u 1/16 fazi ili cak ranije 

ako ovo igrao kao sto moze (kad mu bljesne nekad) onda nema zime

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
A Robredo s druge strane cvijeta ko visibaba u proljeće ?Claus je napisao/la:Stoji sve što kažeš, ali kao što rekoh @darkeru, RF više nije u cvijetu mladosti.

Federer je prošlu sezonu završio kao drugi igrač svijeta, s najviše odigranih mečeva od svih igrača i sa pozitivnim međusobnim skorom protiv Novaka. Laiku je jasno zakjučiti da je Roger i dalje jedan od fizički najspremnijih igrača na touru.
Robredo nema oružja u svojoj igri, čovjek je jako inteligentan, ali tehnički znatno limitiran, slično kao i Ferrer. David je čak mnogo kompletniji od njega, pa je prolazio protiv Rogera kao bos po trnju. Ako Robreda smatraš nekom ozbiljnom prijentjom, onda si jako obezvrijedio trenutne Rogerove kvalitete. Iste one kvalitete koje su ga prošle sezone dovele nadomak prve pozicije.
Malo pretjerujete.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kakav Robredo. Nema on kapacitet da ugrozi Federera, jedina prepreka ka finalu je Nadal, ovi ostali teško da mogu išta puno učiniti. Mislim da Murray teško da može da vrati formu iz 2012, osim jednog seta teško da može više ugroziti Federera. Ako uopšte dođe do 1/4 finala, Griša će ga zaustavit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Lijepo kako se podcjenjuje Karlović, teniser koji je prošle sedmice bez date break-lopte pobijedio najboljeg na svijetu.
Ali nema veze, navikli smo na to i tad smo najjači.
osvojiće GS bez izgubljenog seta, onda će oženiti Karmen Elektru i naći lijek za SIDU....DoktorIvo je napisao/la:Lijepo kako se podcjenjuje Karlović, teniser koji je prošle sedmice bez date break-lopte pobijedio najboljeg na svijetu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Neka usput riješi političku situaciju u BiH, kad je već krenuo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
misliš ko oženi karmen mora automatski tražiti lijek za sidu?DANTES je napisao/la:osvojiće GS bez izgubljenog seta, onda će oženiti Karmen Elektru i naći lijek za SIDU....DoktorIvo je napisao/la:Lijepo kako se podcjenjuje Karlović, teniser koji je prošle sedmice bez date break-lopte pobijedio najboljeg na svijetu.

Ho'š da kažeš da je Carmen rospija? 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ana i Sabina 
Coric ispao, iako je uzeo prvi set Chardyu.
Troicki prosao, Roger i Rafa rutinski.
Evo sad Nik igra.

Coric ispao, iako je uzeo prvi set Chardyu.
Troicki prosao, Roger i Rafa rutinski.
Evo sad Nik igra.
ma njen mozak je uvijek bio krhak organVirtu4l je napisao/la:jao Ane
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dobro se s Bastianom pripremila. 

Ana,Ana

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam puno mečeva pogledao, tek 2-3. Mislio sam se rano ustati ali tek ust'o u 9h i sve propustio 
Ana
Rafa i Roger rutinski do pobjede. Lu je bio dobar u 3. setu ali više od 5-5 nije mogao i tu Federer preuzima primat i lagano rješava meč u svoju korist.

Ana

Rafa i Roger rutinski do pobjede. Lu je bio dobar u 3. setu ali više od 5-5 nije mogao i tu Federer preuzima primat i lagano rješava meč u svoju korist.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo Koki, svaka cast.
Gulbis napravio duplih u zadnjem gemu kao na treningu, koji chok.
Kakvo navijanje za malog.

Gulbis napravio duplih u zadnjem gemu kao na treningu, koji chok.

Kakvo navijanje za malog.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Nicku i Kokkinakisu! Buduće zvijezde!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I Karloviću!Unofficialpage je napisao/la:Bravo Nicku i Kokkinakisu! Buduće zvijezde!
I on je očito buduća zvijezda i preslušat će prekosutra jednu od tvojih budućih zvijezda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.