Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Juriš!

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Da,malo je nejak i brate cini mi se da ga je isprepadao Markovic,igra pod strahom od greske.zizu1991 je napisao/la:Meni mladi Perić izgleda na mjestu razigravača kao igrač koji ima veću viziju, vic u igri i pokrete tijelom bolje od Karačića, samo ga masa sputava. Neko laičko mišljenje.Rusilac je napisao/la:Ocekujem Perica kao naseg dzokera i faktor iznenadjenja.Karacic ne moze,igra na silu.
Treba reci decku,igraj opusteno kako najbolje znas,tek tada ce njegova lucidnost doci do izrazaja.
Uhm zamislite Tunis dobije Austriju veceras, sto nije nemoguce. Onda moramo dobiti i Makedoniju i Tunis za dalje..Kako god, kljucna tekma protiv Tunisa.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Pustimo kalkulacije, idemo pobjedit i to je to.
Ko je se god uzdao u druge, nije dobro zavrsio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Izgubili ili dobili vi ste nas ponos! Samo nemojte one kontre bacat molim vas.
Gol razlika se gleda...Vedad87 je napisao/la:Uhm zamislite Tunis dobije Austriju veceras, sto nije nemoguce. Onda moramo dobiti i Makedoniju i Tunis za dalje..Kako god, kljucna tekma protiv Tunisa.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ako Austrija dobije Tunis danas, sto naravno nije nemoguce, Tunis ce imat 0 bodova u 3 meca, a mi dobijemo Makedonce danas, i upisemo cetvrti bod, je li nam opet imperativ pobjede protiv Tunisa? 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Hajmoooooooo moooomciiiii...

Cartman je napisao/la:Pustimo kalkulacije, idemo pobjedit i to je to.Ko je se god uzdao u druge, nije dobro zavrsio.
i bar 5 golova s bekovskih pozicija
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Jos malo!!!
Ako sastavimo konacno cijelu utakmicu a ne po jedno poluvrijeme mozda i iznenadimo Makedonce, koji su realno i zasluzeno favorit. Ako opet samo jedno poluvrijeme odigramo tesko ce mo doci do pobjede.
Idemo jako idemo ludo!!1
Hajmo momci, puno srece i srce na teren ko do sad.

Ako sastavimo konacno cijelu utakmicu a ne po jedno poluvrijeme mozda i iznenadimo Makedonce, koji su realno i zasluzeno favorit. Ako opet samo jedno poluvrijeme odigramo tesko ce mo doci do pobjede.
Idemo jako idemo ludo!!1
Hajmo momci, puno srece i srce na teren ko do sad.
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 19 jan 2015, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
Joj sto volim ovog Amara slusat. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Mislim da nisi u pravu...bulbasor je napisao/la:Gol razlika se gleda...Vedad87 je napisao/la:Uhm zamislite Tunis dobije Austriju veceras, sto nije nemoguce. Onda moramo dobiti i Makedoniju i Tunis za dalje..Kako god, kljucna tekma protiv Tunisa.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Zoran Šuko prenoseci zadnju tekmu rece da se gleda gol razlika...
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
ma bićeArmala je napisao/la:Slucajno sam odigrao Ovcina preko 2,5 gola, posto nisam vrhunski poznavatelj doticnog ,znali mu se omaci 3 i vise?
idemo momciiii jos maloo
I dalje mislim da se prvo gleda međusobni duelbulbasor je napisao/la:Zoran Šuko prenoseci zadnju tekmu rece da se gleda gol razlika...
HAJDEEEEEEEEEEEEEE MOMCIIIIIIIIIIIII

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- sigurnoable
- Kontakt:
Ima li neko BHT link jer nisam u Bosni? Nemojte samo onaj sa njihove web stranice davati ono ne radi vec 100 godina. Ako ne onda moze neki njemacki ili makedonski za pomoci....I ako moze muzicka zelja DRAGOJ MOJOJ BIH

-
goranzoran
- Kontakt:
Ajmo opet da vidimo vas svetski poznat bosanski mentalitet, takozvani raspad sistema 
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Koje je sad? Mozel neko potvrdit?Vedad87 je napisao/la:Mislim da nisi u pravu...bulbasor je napisao/la:Gol razlika se gleda...Vedad87 je napisao/la:Uhm zamislite Tunis dobije Austriju veceras, sto nije nemoguce. Onda moramo dobiti i Makedoniju i Tunis za dalje..Kako god, kljucna tekma protiv Tunisa.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima li kakav dobar stream momciluci? Ovaj na SKY danas nije free. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.