jose je napisao/la:Smiješni Hellas. Mandorlini već gleda na sat kad će kraj.

Oplako sam na to

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
jose je napisao/la:Smiješni Hellas. Mandorlini već gleda na sat kad će kraj.
PomaloChinaglia je napisao/la:malo smo arogantni, a?
Vidjet ces kad ti Bayern i Dortmund podju da lete u februaru, pa ces onda valjda da shvatis zbog cega Juventusu treba smanjenje lige!10DelPiero je napisao/la:Najveca greska sto vecina ovdje zagovara bi bila smanjenje lige na 18 klubova, mislim da time nebi dobili nikakav specijalni pomak sto se tice kvalitete, za to su prvenstveno potrebni klubovi iz Milana.
Malo duza pauza ne mora nuzno znacit dobrobit za ekipu. Konkretno u ovom slucaju BvB ce imati tek 5 utakmica da se pronade i dode u zeljenu formu prije Juventusa sto je jako malo kad se uzme u obzir njihova katastrofa od ovih pola godine.Mig_Mig je napisao/la:Vidjet ces kad ti Bayern i Dortmund podju da lete u februaru, pa ces onda valjda da shvatis zbog cega Juventusu treba smanjenje lige!10DelPiero je napisao/la:Najveca greska sto vecina ovdje zagovara bi bila smanjenje lige na 18 klubova, mislim da time nebi dobili nikakav specijalni pomak sto se tice kvalitete, za to su prvenstveno potrebni klubovi iz Milana.
Samo par klubova u Seriji A ima normalne predsjednike, ostalo sve budaletine
Jbg kontamo da je 5/5 pi*kin dim za čovjeka koji je sa Interom svojevremeno ostvario 17/17Chinaglia je napisao/la:mi ne upisujemo 5/5Biscione je napisao/la:Uistinu, niko to bolje od vas Laziala ne znaChinaglia je napisao/la:gdje je onaj Interista što je uračunao 5/5momčino, fudbal tako ne funkcioniše, pogotovo kad imaš ekipu kakva je vaša
doveli Mancinija i misliš sad će pobjede same od sebe
Qrac preseravanje. Ako želiš 3. mjesto a zaostaješ 6 bodova onda je logično da bi trebao pobijediti narednih 4-5 utakmica u kojima se sastaješ sa ekipama iz donjeg doma, jer Inter je odavno ispucao sav kredit i više nije imao mjesta kiksevima ako žele ostati u igri. Nisu uspjeli i vjerovatno su time izgubili sve šanse. Mislim, nisu izgubili sve šanse ako naprave kakvu pobjedničku seriju a kako je napraviti kada se ekipe poput Empolija ne mogu pobjeđivatiChinaglia je napisao/la:ne moraš bit' nikakav poznavalac da bi shvatio da je to obično preseravanje, po mnogo čemu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.