Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tako kazu Sportske Novosti.Gojak, kojega svi jako hvale, još je pomalo impresioniran, na Hodžiću se vidi da je nespreman,
Mali je jasno rekaoda se ne osjeca Bosancem. Svaka prica o pismenosti i kompetentnosti tu prestaje.zgembo89 je napisao/la:Belmin Muratovića slovi za jednog od najtalentovanijih fudbalera koji nastupa za omladinski tim francuskog Metza.
U razgovoru je potvrdio kako je on Crnogorac te da se još nije odlučio da li će nastupati za reprezentaciju Francuske ili Crne gore...![]()
sve dok U21 pa i prije nje U19 ne budu imali kvalitetne baze igrača ni A rep neće imati uspjehe ovo je zadnja generacija koja je skupljena od tako tih igrača koji i nisu prošli naše rep. selekcije ubuduće će sve biti teže..
Vidio sam maloprije jedan poziv od NSBiH koji je poslat jednom mladom fudbaleru na engleskom jeziku tako smiješno je otkucano sa greškama da je to nevjerovatno,u dnu stoji da se za pitanja javi Muratu Jahi i broj bez ono +387..Dakle sve dok u NSBiH budu sjedile Pecikoze Jahe Pirije i ostali koji ne mogu odgovoriti datim zadacima dešavat će nam i gubici i nedolasci igrača jer nismo profesionalci taj seljački mentalitet fušerenja nas dugo drži,a na vrhu piramide je bio Sušić sa trenerkom legea..
Bosniacum Lilium je napisao/la:Cuj za Crnu Gorucuj ne osjeca se bosancem, e kako nam isprase mozgove, zao mi nekih ljudi definitivno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
brate ovi nasi poput ovog "crnogorca" su najgori, za one ostale se i ne cudim, ali ovi nasi...cccBosniacum Lilium je napisao/la:Cuj za Crnu Gorucuj ne osjeca se bosancem, e kako nam isprase mozgove, zao mi nekih ljudi definitivno
Znam sve, ali eto da ne ulazimo previse u politiku. Tu su zbog migracija uvijek zivjeli Bosnjaci. Ima nas svuda sve do Turske. Cak je i danasnji Sandzak bio dio Bosne, u to vrijeme bas i ova famozna Sutorina koja je aktuelna sada. A vidis koliko smo se sad razjedinili raznim spletkama i podmetanjima. Velika i mrznja cak vlada, ne razumijem. Da ne duzim, jer cu zbog historijskih cinjenica opet biti prozivan nacionalistom od onih trecih i cetvrtih jer kao Bosnjak nema pravo na historiju, nacionalnost i drzavu.STEVIE je napisao/la:brate ovi nasi poput ovog "crnogorca" su najgori, za one ostale se i ne cudim, ali ovi nasi...cccBosniacum Lilium je napisao/la:Cuj za Crnu Gorucuj ne osjeca se bosancem, e kako nam isprase mozgove, zao mi nekih ljudi definitivno
Pa ako bas hoces, stavovi po kojima je uvijek neko drugi kriv za sve lose sto se desava tvom narodu, uz neizostavna pozivanja na spletke , podmetanja i podrivanja "jedinstva", te pozivanje na zbijanje redova...su klasicni simptomi nacionalizma. Na zalost ili na srecu, sve manje ljudi vjeruje u tu retoriku, jer su je kompromitovali oni koji je najvise forsiraju. ( ne mislim na tebe)Bosniacum Lilium je napisao/la: Znam sve, ali eto da ne ulazimo previse u politiku. Tu su zbog migracija uvijek zivjeli Bosnjaci. Ima nas svuda sve do Turske. Cak je i danasnji Sandzak bio dio Bosne, u to vrijeme bas i ova famozna Sutorina koja je aktuelna sada. A vidis koliko smo se sad razjedinili raznim spletkama i podmetanjima. Velika i mrznja cak vlada, ne razumijem. Da ne duzim, jer cu zbog historijskih cinjenica opet biti prozivan nacionalistom od onih trecih i cetvrtih jer kao Bosnjak nema pravo na historiju, nacionalnost i drzavu.
zelja da ti se sopstveni narod ujedini i da voli i cijeni ono sto je njegovo nije nacionalizam! cim Bosnjak pocinje razmisljati tako onda je to odmah nacionalizam po nekima. kod srba i hrvata uvijek igraci znaju sta su i odakle su, samo kod nas je jedan crnogorac, drugi svedjanin i treci svicarac..SjeverniVjetar je napisao/la:Pa ako bas hoces, stavovi po kojima je uvijek neko drugi kriv za sve lose sto se desava tvom narodu, uz neizostavna pozivanja na spletke , podmetanja i podrivanja "jedinstva", te pozivanje na zbijanje redova...su klasicni simptomi nacionalizma. Na zalost ili na srecu, sve manje ljudi vjeruje u tu retoriku, jer su je kompromitovali oni koji je najvise forsiraju. ( ne mislim na tebe)Bosniacum Lilium je napisao/la: Znam sve, ali eto da ne ulazimo previse u politiku. Tu su zbog migracija uvijek zivjeli Bosnjaci. Ima nas svuda sve do Turske. Cak je i danasnji Sandzak bio dio Bosne, u to vrijeme bas i ova famozna Sutorina koja je aktuelna sada. A vidis koliko smo se sad razjedinili raznim spletkama i podmetanjima. Velika i mrznja cak vlada, ne razumijem. Da ne duzim, jer cu zbog historijskih cinjenica opet biti prozivan nacionalistom od onih trecih i cetvrtih jer kao Bosnjak nema pravo na historiju, nacionalnost i drzavu.
Ali necemo o politici
izvinjavam se za OT .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.