[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Zvijer.Seaman je napisao/la:[youtube][/youtube]
rambo16 je napisao/la:Slijedi nam zaista lagan raspored u narednom periodu. Tottenham vani najteža utakmica,ali oni su za nas mačiji kašalj. Uglavnom
Ova pobjeda protiv Naftaša će mentalno sve igrače da digne na viši nivo
Pitanje je šta će biti sa Turčinom?!
Sve dok Santi igra ovako,Ezel neće igrat jer i OX igra dobro pa je i krilo 'zauzeto'
Treba biti iskren pa reći da Ezel nije imao onakvu utakmicu u Premiershipu kao što je Santi odigrao u nedjelju
Ti uvjek nekako se subjektivno vodiš kada je rasprava o odredjenim stvarima pa konkrentno i po pitanju Cazorle,..Svaku njegovu grešku primjecujes al evo recimo reci ces da je Turcin po dolasku u Arsenal briljirao a budimo realni nije ni svaku drugu igrao na nivou koji se ocekuje od njega..Koliko to ima katastrofalnih utakmica iza sebe Santi ove sezone i molim te uporedi to sa svakim drugim igracem Arsenala(Osim Bossa i Sancheza) pa mi reci ko je to od njega doprinjeo više ove sezone i ko je to bio konstantniji ?.BigBigBang je napisao/la: Prica je o Cazorli ko da je u najmanju ruku o Zidaneu rijec, sto nazabijao golova iz penala prosli mjesec i dobro ubacio iz prekida protiv Citya gdje je odigrao dosta dobro. Mislim lik evo vec godinu dana igra stalno odigrao par dobrih tekmi i mali milion njih gdje je bio katastrofalan (pa koliko ih ima samo ove sezone) i sad je on rang Ozila. Ja kazem neka igra Cazorla dok Ozil ne bude 100%, a onda zasluzena klupa jer realno Cazorla je takav igrac da vec slijedeci mec moze biti ocajan...
I ja sam za doticnog sa avatara,ali neka nama santija jos koju tekmu dok je u dobroj formi,vidjet cemo sta moze Ozil u kupu ,jer ce vjerovatno igrati,pa cemo vidjeti u kakvoj je formiAA23 je napisao/la:ozilov mec protiv napolija je u rangu sa ovim cazorlinim sa cityem
jeste on izbacao i promjesao pola citya ali na amfu ozil bolje proigrava suigrace, s cazorlom je vise peglanja a s ozilom vise sansi
protiv stokea, odma ozil sansu imao, pa onaj magicni pas monrealu, to je nama za amfa, a cazorla nek ide na krilo, uglavnom bolje bi nam bilo da ozil nabije formu i zauzme nazad svoje mjesto a da santija dok vrijedi prodamo za neku vecu lovu
santi je u godinama i nece bogami on ovako igrat stalno, znamo njegove meceve u kojima pegla i fula sanse, zadnjih mjesec dana je dobar ali pasce njemu forma opet i sta kada padne?
da ga drzimo? treba se santi prodati dok se za njega moze uzeti dobra para, 20 miliona
napominjem da je tu i jack wilshere kojo vreba svoju sansu i ima potencijal al je glup dečko, nece wilshere sjedit na klupi kao ni ozil...
neka santi dobro nastavi ali onda ga trebamo prodati dok ce jos vrijediti, nema on 26 kao ozil niti 22 ko jack, u tridesetima je i bilo bi dobro uzet pare za njega dok vrijedi jos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.