FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 19 jan 2015, 10:47

amypitar je napisao/la:Vala ovaj Mitrevski fula zesca.Nama pod moranjem stoper on ide na posudbu.E mozes misliti kakav je igrac.
Nije on nikakva fula. Momak je bio najbolji U21 reprezentativac i da je igrao kod nas bio bi pozvan u repku kao i Krste. Međutim, kao sto pise u tekstu, momak je odigrao JEDNU utakmicu ito u travnnniku u beznačajnoj utakmici...na stoperu imas kapitena i tatka... jednostavno, kada je meho dosao nije bilo mjesta za eksperimentisanje , kao sto nece biiti ni na proljece, zaboravite mihojevica i prostor za igru, mozda kod 3-0 da uđe i to je to... ide se na titulu i sve drugo se ostavlja po strani. Tako je i Mitrevski bio svjestan da nece igrati u prvih 11 i momak je otisao tamo gdje ce uci u formu i dokazati se i vratiti se u punoj formi

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 19 jan 2015, 10:52

Sve logicno sto je Benko napisao. Stoperske pozivije su jako odgovorne, tu se greske i eksperimentisanje ne smiju desavati.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 jan 2015, 10:52

@Benko
To mi nije bas najjasnije. Pa zar nebi trebali imati bar trojicu stopera ako ne i cetvoricu. Sta u slucaju povreda, pada forme ili kartona. Jedino ako dolazi jos jedan stoper a Dupovac ostaje onda je to :thumbup: :thumbup:

I ja mislim da je Mitrevski dobar igrac. Jedino steta da se nije posudio u neki losiji klub iz Premijer lige gdje bi se lakse pratile njegove partije i kako napreduje. Ovaj Donji srem stvarno i nije nesto.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 jan 2015, 11:03, ukupno mijenjano 2 puta.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 19 jan 2015, 10:55

Doci ce sigurno stoper dok je Risto otisao, a imas i Kovacevica i Berberovica koji mogu odigrati na stoperskoj poziciji.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2015, 10:59

Treba nam neko ko moze iznijeti sezonu ako Amer ode
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 19 jan 2015, 11:01

Ajax je napisao/la:@Benko
To mi nije bas najjasnije. Pa zar nebi trebali imati bar trojicu stopera ako ne i cetvoricu. Sta u slucaju povreda, pada forme ili kartona. Jedino ako dolazi jos jedan stoper a Dupovac ostaje ona je to :thumbup: :thumbup:

I ja mislim da je Mitrevski dobar igrac. Jedino steta da se nije posudio u neki losiji klub iz Premijer lige gdje bi se lakse pratile njegove partije i kako napreduje. Ovaj Donji srem stvarno i nije nesto.
Zato sto dolazi stoper koji je kvalitetniji, bar tako kazu...
e sad... imas dupovca (ako ne ode) imas tatka, imas tu mihojevica (U slucaju povrede da udje 10-ak min), imas zatim i Kovačevića (koji ima konstituciju da bude savrsen stoper, ne znam zasto ga tu ne koriste, zna s loptom, visok, jak u skoku), dakle, Riki nije htio da rizikuje da li ce biti u prvih 11 ili ne. Mogao je on komotno da bude na klupi kao 3. stoper ali on to nije zelio...

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 19 jan 2015, 11:02

Stoper ako dodje treba biti neko ko ce automatski upasti u prvih 11, neko dokazano ime. Da sad eksperimentisemo i dovodimo nekog tipa Mitrevski, koji treba da se dokaze, to nam ne treba, jer imas takvih u ekipi, Kovacevic, Mihojevic, Berberovic pa i Baric mogu pokriti po potrebi stopersku poziciju.

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 19 jan 2015, 11:04

cobefks je napisao/la:Doci ce sigurno stoper dok je Risto otisao, a imas i Kovacevica i Berberovica koji mogu odigrati na stoperskoj poziciji.
Nemoj Boga ti da Džemo igra stopera, nema odgovornosti u njegoj igri da bi to mogo kvalitetno igrat. Kovačević je OK
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 jan 2015, 11:06

Benko je napisao/la:Zato sto dolazi stoper koji je kvalitetniji, bar tako kazu...
e sad... imas dupovca (ako ne ode) imas tatka, imas tu mihojevica (U slucaju povrede da udje 10-ak min), imas zatim i Kovačevića (koji ima konstituciju da bude savrsen stoper, ne znam zasto ga tu ne koriste, zna s loptom, visok, jak u skoku), dakle, Riki nije htio da rizikuje da li ce biti u prvih 11 ili ne. Mogao je on komotno da bude na klupi kao 3. stoper ali on to nije zelio...
Aha steta onda. Tesko ce mu neko garantovati to mjesto startera i kada se vrati sljedece sezone. Steta sto nije dobio vise prilike prosle polusezone posebno kada su se igrale te evropske utakmice. Mada nebi trebalo Dupovca prodati dok taj novi stoper ne potpise. Sto se tice Berberovica i stopera sto je neko spominjao nisam siguran ni ja da je to dobar potez.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 19 jan 2015, 11:10

Ajax je napisao/la:
Benko je napisao/la:Zato sto dolazi stoper koji je kvalitetniji, bar tako kazu...
Aha steta onda. Tesko ce mu neko garantovati to mjesto startera i kada se vrati sljedece sezone. Steta sto nije dobio vise prilike prosle polusezone posebno kada su se igrale te evropske utakmice. Mada nebi trebalo Dupovca prodati dok taj novi stoper ne potpise. Sto se tice Berberovica i stopera sto je neko spominjao nisam siguran ni ja da je to dobar potez.
berberovic ej rupa od igraca i to je bilo jasno poslije prvih par utakmica
nedaj boze njega na stopera staviti..
Riki je mogao komotno odigrati 4-5 tekmi ali tako je to kad na klupu stavis trenera koji nema osjecaj za igru i koji se boji bilo sta promjeniti... Siguran sam da je dobio priliku da bi je i iskoristio... ali eto, sada ce imati Riki priliku da pokaze kliko zna, ako se dokaze ja sam siguran da je on nasljednik Tatka (vrlo su slicni i konstitucijom i nacinom igre)

stoper ce doci nevezano za odlazak dupovca jer se mora vec sad uigravati za ljeto jer moguce da odu i dupovac i tatko

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2015, 11:11

Obojici ugovor istice za pola godine jel' tako?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 jan 2015, 11:20

@Benko :thumbup:
Kodro je gigant nadam se da ostaje trener jos bar tri godine. Jako studiozno radi i gaji napadacku igru koja je idealna za ovakve igrace koje Sarajevo ima. Jos samo mozda golman fali onda i taj stoper.

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 19 jan 2015, 12:31

Pa o cemu mi sve ovo vrijeme pisemo.:roll:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 19 jan 2015, 12:35

MortemHz je napisao/la:Obojici ugovor istice za pola godine jel' tako?
Da, kao i Puzigaci.
Ti si opet šampion !

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 19 jan 2015, 12:36

daj benko napisi kome sve istice ugovor na kraju godine ?

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 19 jan 2015, 12:40

Dejan Bandovic
Ivan Tatomirovic
Amer Dupovac
Bojan Puzigaca
Adnan Kovacevic
Nemanja Bilbija
Milos Stojcev

te Mihojevicu i Andjusicu koji ce sigurno produziti.
Ti si opet šampion !

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 19 jan 2015, 12:47

simon je napisao/la:Dejan Bandovic
Ivan Tatomirovic
Amer Dupovac
Bojan Puzigaca
Adnan Kovacevic
Nemanja Bilbija
Milos Stojcev

te Mihojevicu i Andjusicu koji ce sigurno produziti.
Imam osjecaj da boldirani nece produziti sa nama.
1946

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 19 jan 2015, 12:48

Mihojevic i Andjusic su potpisali na 4 godine.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 19 jan 2015, 12:53

cobefks je napisao/la:Mihojevic i Andjusic su potpisali na 4 godine.
:thumbup: , moja greska .
Ti si opet šampion !

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 19 jan 2015, 12:57

simon je napisao/la:Dejan Bandovic
Ivan Tatomirovic
Amer Dupovac
Bojan Puzigaca
Adnan Kovacevic
Nemanja Bilbija
Milos Stojcev
.

Primarno zadrzati, vec poceti pregovore, sa Milosem, Bojanom i Ivanom. Tri bitna igraca za nasu igru. Plus kontinuitet koji bi dobili a neophodan je.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: J1897, Napapijri i 35 gostiju.