Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Torres_9
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Torres_9 » 19 jan 2015, 11:14

charlotte - minesota 2 3,4 kvota
nastavljamo u istom ritmu i skidanja ovih poklona,sarlot bez jefersona i skembe,Kemba Walker (knee) not expected to play Mon.Indijanac stivenson uzet ce barem 15ak suteva a ide na wiginsa koji je sjajan odbrambeni igrac.Puno je vise talenta u mladim vukovima i bez 2-ice najboljih igraca sarlot ce ovdje tesko do pobjede

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 jan 2015, 11:19

Puma je napisao/la:Ja sam igrao under. :mrgreen: Doduse, rekreativni je listic, za pracenje.

Trebao bi i Nikola Vucevic prebaciti ovoh 17.5. Ustvari ubjedjen sam da ce prebaciti ako uzme 15+suteva.
Hebeni blowout do poluvremena. :facepalm:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2015, 11:22

Torres_9 je napisao/la:charlotte - minesota 2 3,4 kvota
nastavljamo u istom ritmu i skidanja ovih poklona,sarlot bez jefersona i skembe,Kemba Walker (knee) not expected to play Mon.Indijanac stivenson uzet ce barem 15ak suteva a ide na wiginsa koji je sjajan odbrambeni igrac.Puno je vise talenta u mladim vukovima i bez 2-ice najboljih igraca sarlot ce ovdje tesko do pobjede
Poslusat cu te ovdje :angel:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 19 jan 2015, 12:26

Vrijeme je za rukomet :D

15h
Čile-Španjolska
Čile 2.5 sedmerca VIŠE 1.70
3.5 Tomas Gonzalez VIŠE 1.85

Bjelorusija-Brazil
56.5 VIŠE 1.65
6.5 Rutenka VIŠE 1.50
Brazil 4.5 isključenja VIŠE 1.85

Čile i Španjolska egzibicija, Čile je poprilično slab i jedna od najlošijih ekipa na SP ali i jedna od najmlađih. Nedvojbeno da će im ova utakmica protiv aktualnih svjetskih prvaka biti motiv da daju apsolutno sve što imaju i koliko mogu dok za Španjolce ova utakmica odrađivanje posla. U takvom razvoju događaja očekujem da Čile ima barem tri sedmerca a kod Španjolske od ponuđenih igrača Tomas 3.5,Aguinagalde 3.5 i Canellas 5.5 iako je igrače u ovakvim utakmicama nezahvalno igrati, nekako mi se najbolji izbor čini krilo Tomas koji bi trebao igrati više i može on zabiti četiri komada sad hoće li nadam se da hoće :)

Bjelorusija i Brazil je već utakmica koja se igra za prolaz i evo prilike Rutenki da povuče i odvede svoju ekipu do prve pobjede na SP, no ponešto će za reći imati i Brazil koji se isto nada da bi mogao proći dalje.U takvim okolnostima vidim jednu borbenu utakmicu i mislio sam igrati da će Brazil imati više od 4.5 isključenja jer do sada u dvije odigrane utakmice imaju po 5 isključenja a u jednoj ovakvoj utakmici za očekivati je da ih možda bude i više pa ću to na jedan listić kao double s Rutenkom a na drugi Rutenku i over golova jer Bjelorusija igra na gol više pa bi tu moglo biti više od ovih 56.5.

17h
Katar-Slovenija
Slovenija 6.5 isključenja VIŠE 1.85
Marković 5.5 VIŠE 1.70
Špiler 2.5 VIŠE 1.70

Hrvatska-Iran
Iran 5.5 isključenja VIŠE 1.65
Bičanić 2.5 VIŠE 2.10

BiH-Makedonija
8.5 Lazarov VIŠE 1.85
Makedonija 5.5 isključenja VIŠE 1.70

Domaćin danas ima najteži ispit do sada na ovom SP, moguće i utakmica za prvo mjesto u grupi i biti će zanimljivo vidjeti mogu li kako dobiti do sada vrlo dobru ekipu Slovenije. Očekujem ovdje da suci navlače za domaćina pa tako bi Slovenci mogli dobar dio utakmice prosjediti vani, to je šansa za domaćina da bude u utakmici sa objektivno boljom ekipom ali lukavstvo njihova izbornika Rivere moglo bi svojim načinom igre isprovocirati Slovence koji su inače najgrublja ekipa ovog SP sa po 8 isključenja na svakoj utakmici. Isprva mi se činila jako visoka margina ali mislim da je prolazna gledajući do sada njihov način igre plus danas kontra domaćina. Od igrača preko bi mogao Marković jedan od ponajboljih igrača domaćina, 5.5 dosta velika margina ali ako namjesti nišanske sprave može on do 6 komada, kod Slovenije nisam siguran da li će domaćin uspjeti zadržati Gajića na 7.5 pa mi se kao neloš izbor čini i Špiler sa 2.5, očekujem da on ispoštuje to.

Hrvatska i Iran, mi se susrećemo sa najslabijim protivnikom u grupi i biti će dosta rotiranja pa tako vidim Bićka preko 2.5, povećana je kvota na over ali mislim da može on zabiti tri komada. Čupić ganja titulu najstrijelca ali bi danas trebao ipak igrati manje i dijeliti kako minutažu tako i sedmerce sa Horvatom koji je jednako dobro krilo. Iran dosta gruba ekipa i na ovom SP do sada u prva dva nastupa 8 pa 7 isključenja i očekujem da i na ovoj utakmici "zarade" 6 isključenja.

BiH će pokušati iznenaditi Makedoniju koja će predvođena Kirom Lazarovom tražiti treću pobjedu na SP, granica od 8.5 je vrlo visoka ali kada je u pitanju Kiro očekujem od njega barem 9 golova pogotovo jer BiH dosta slabo brani s te pozicije a teško bi ga zasutavile i puno kvalitetnije i iskusnije ekipe. Lazarov je u prve dvije utakmice zabio 10 Tunisu i 9 Iranu oba puta preko ove margine. Makedonija igra dosta grubo, u oba susreta do sada po 7 isključenja i očekujem da i danas vidimo dva prsta šest puta u zraku uperena ka njihovim igračima.

Sretno ako netko nešto prepiše, sve neće proći sigurno :D

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 19 jan 2015, 12:58

@zgimky brate gdje ima igrat br. Iskljucenja u kojoj kladionici
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 19 jan 2015, 13:10

Prevelika mi granica na Lazarova jbt, pa protiv Irana mu je bila na 7,5 a prtiv nas na 8,5.Igrat ce se jaka odbrana na njemu, mislim da se stati na nekih 7-8

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 19 jan 2015, 13:19

LiverpoolREDS je napisao/la:@zgimky
znači nisam jedini koji njegov nick čita zgimky :rol:

cijelo vrijeme kontam da to piše, dok mu se neko nedavno nije obratio sa miky pa sam pogledao malo bolje :lol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jan 2015, 13:30

Ne igra Sobin veceras za Zadar.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 19 jan 2015, 13:31

Jeboote ja bih zivot dao da je pisalo uvijek zgmiky hah

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 19 jan 2015, 13:37

3,5 - Duvnjak D.(Hrv) Manje
Goluža je dobio salve kritika što ga nije odmrao na prošlim natjecanjima i ne vjerujem da će igrati više od 20-tak minuta da se ponovno ne bi dogodilo da kad dođe borba za medanje da ne može stajati na nogama i večeras bi Karačić i Slišković trebali dobiti veću minutažu jer Dule će nam u nastavku natjecanja trebati odmoran.

3,5 - Santos R. (Aus) Više 1,85
Tunižani su dosta spori u vraćanju u obranu i dosta duboko igraju obranu s izlascima na vanjske igrače i ostavljaju dosta prostora na krilima jer mi smo Tunis uništili kontrama i s krila,a tu upravo vidim priliku za Santosa koji je do sada zabijao 6 i 3 gola.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 19 jan 2015, 13:47

K. Lazarov 8,5 manje 1,85

Po meni je ovo sigurica dana, na njega ce se obratiti posebna paznja danas i vjerujem da nece vise od 6 golova postici, posebno ako se zna da cemo uci motivisani u ovu utakmicu, tako da vjerujem kako ce se posebna paznja obratiti upravo prema najvecoj opasnosti po nas gol.

Ovcina 2,5 vise 1,85

Cisto jer se zna da uzima po 6,7 suteva po utakmici, najbrzi je nas igrac u kontri i ako mu uspiju dodati dvije lopte u kontri to je vec na granici, kazem ako uspiju dodati u kontri jer protiv Austrije su mu poslali 5 lopti u kontru koje su zavrsile u autu!

Sretno ako ko sta prepise!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 19 jan 2015, 13:52

Ne moze ti manje na igraca kakav je Lazarov nikako biti sigurica dana, + sto izvodi sedmerce.
Ne kazem da nece proci, ali lakse malo s tim epitetima..
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 19 jan 2015, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

emko1995
Kontakt:

Post Postao/la emko1995 » 19 jan 2015, 13:53

Šta ćemo za NBA večeras? :) de da čujem koju pametnu :mrgreen:

mutu
Kontakt:

Post Postao/la mutu » 19 jan 2015, 14:03

Pozdrav svima. Znam vam tu i tamo prepisat listice pa da se oduzim. BJELORUSIJA-BRAZIL56,5- VIŠE obe ekipe igraju brzi centar, a i obrana im nije jaca strana tako da bi trebalo lagano A.BANNOUR 4,5 VIŠE uzima po 9,10 lopti moguce da ce igrat flastera na njemu, ali opet vjerujem da ce preko.ŠTRLEK 3,5-VIŠE - od prve petorke on bi najviše trebo bit unutra, sumnjam da ce Nincevic dobit neku vecu minutazu tako da po meni bi trebao prebacit ovu granicu.Hvala svima na savijetima posebno harisbokii na zadnjem listicu.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 19 jan 2015, 14:22

ko izvodi sedmerce za slovence ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 19 jan 2015, 14:31

Zasto niko ne spominje Gajića?

-7,5+ / D.Gajić (Slovenija) više - 1,70

Vidjelo se protiv Čilea u takvoj rutinskoj utakmici dao je 9 golova, a kad malo zapne kao protiv Bjelorusije (Gajić takodjer suta penale) to bude cak i puno vise pa je tako dao ogromnih 15 golova. Veceras je najbitnija utakmica za obe ove ekipe sto se tice njihove grupne faze i mislim da je danasnja granica za Dragana smijesna. Sretno ako ko uzme ovaj par ! :D
Zadnja izmjena: Kenchi, dana/u 19 jan 2015, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 19 jan 2015, 14:45

ZZtop10 je napisao/la:ko izvodi sedmerce za slovence ?
Gajić

ANTIFA Rutenka izvodi sedmerce za Blr

isključenja ima kod nas u Hrv.lutriji

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 19 jan 2015, 14:53

zgmiky je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:ko izvodi sedmerce za slovence ?
Gajić

ANTIFA Rutenka izvodi sedmerce za Blr

isključenja ima kod nas u Hrv.lutriji

Super odlicno , ispratio sam te dosta toga bit ce valjda nesto yebem mu misa :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 19 jan 2015, 15:03

Clutch je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la:@zgimky
znači nisam jedini koji njegov nick čita zgimky :rol:

cijelo vrijeme kontam da to piše, dok mu se neko nedavno nije obratio sa miky pa sam pogledao malo bolje :lol:
:urnebes: :urnebes: ma nebitno,nego imal kod nas gdje igrat ova iskljucenja
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 19 jan 2015, 15:06

MAKEDONIJA-BIH-1
(HRV) D.DUVNJAK (-3,5+)-1
(AUS) R.SANTOS (-3,5+)-2
(MAK) K.LAZAROV (-8,5+)-2
8,68

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.