Što bolan trollaš?Chinaglia je napisao/la: kad ste potpisali Dybalu?

Hoš' da ti otvorim temu da hejtaš?

I ti, a i neki drugi, imat ćete vremena da se kajete.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Što bolan trollaš?Chinaglia je napisao/la: kad ste potpisali Dybalu?
samo je jedan gospodin!CapoDiTuttiCapi je napisao/la:Allegri je gospodin!
Kavanda brat!Chinaglia je napisao/la:samo je jedan gospodin!CapoDiTuttiCapi je napisao/la:Allegri je gospodin!
Nismo gledali isti meč, včrs u više navrata oboje pokazano, bar 3-4 sprinta prema golu, izvrstan prvi korak i trk, jedna od stvari koje mi se najviše sviđaju kod njega. Asistencija za prvi gol, pa i drugi je njegov pas.Marvin je napisao/la: Znamo da ima brzinu i tehniku medjutim nije toga veceras pokazao. Nadam se
Marvin je napisao/la: Caseres igrac za prvih 11 definitivno.
Ovo sam ja shvatio onog momenta kada sam ga vidio u dresu B tima Uniteda na nekom pašnjaku na britanskom tlu.Marvin je napisao/la:Kako veceras jedan moj prijatelj rece jedini igrac koji moze i sigurno hocece uzeti zlatnu loptu pored Mesija i Ronalda je Pogba.
U 3 godine nikad nisam kritikovao Contea i bio sam uvijek na njegovoj strani. Medjutim, jedina stvar koja me je ubijala jeste njegova rotacija. Kod njeg je doslovno svaku utakmicu igralo 11 istih igraca i evenutalno 2 izmjene pocevsi od 85. minute (tu su ulazili Marchisio i jos jedan napadac). U poredjenju sa Conteom, Max radi prevelike rotacije, jedino sto Coman ne dobija puno priliku, mada moguce je da je to do trening i onog sto pruza na istom. Max je uvijek forsirao mlade igrace.Padovan je napisao/la:@MrMuscle
Dobro ako ćemo realno, jeste bolje nego što sam ja prvi očekivao, a i većina ovdje. Ali ne bih ja još neka velika poređenja pravio, pustimo da se sezona završi pa ćemo onda davati neke ocjene. Mislim da je i sam skontao da je premalo rotirao, pa je u zadnje vrijeme počeo više rotirati, jer smo pred onu malu pauzu imali igrače koji nisu mogli trčati kako treba protiv Napolija u superkupu.
Samo još da malo više pogura Comana
Mislio sam prije svega na tehniku driblinga u 1-1 situacijama. Imam osjecaj da mu jedan igrac ispred njega ne predstavlja neki problem ali sinoc se skoro svaki puta odlucivao da doda prvom do sebe. Ja sam za njegovo igranje u prvih 11 ispred Nanda upravo radi te sposobnosti da nesto solo napravi,pa ako treba povremeno bude i sebican sto je znak samopouzdanja.Pogba je napisao/la:Nismo gledali isti meč, včrs u više navrata oboje pokazano, bar 3-4 sprinta prema golu, izvrstan prvi korak i trk, jedna od stvari koje mi se najviše sviđaju kod njega. Asistencija za prvi gol, pa i drugi je njegov pas.Marvin je napisao/la: Znamo da ima brzinu i tehniku medjutim nije toga veceras pokazao.
Pogba doslovno raste kao igrac ,konstantno se unapredjuje. A koliko bi tek imao prostora za igru i napredak u ofanzivnom dijelu igre da je u nekom timu sa jakim krilima, to je prica za sebe.Pogba je napisao/la: Ovo sam ja shvatio onog momenta kada sam ga vidio u dresu B tima Uniteda na nekom pašnjaku na britanskom tlu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.