Ne par utakmica nego tacno, tecno i decidno je hroknuo "5 minuta"Ajax je napisao/la:Dali si ti jedan jedini put u stanju priznati bar jednu pogresku ili krivu procjenu bivseg selektora. Puno puno veci treneri od tvog idola su pravili greske koje su vecinom doduse sami priznali a i ljudi u svim sferama zivota prave greske niko nije bez greska. Poziv Seferovicu je stigao prekasno. Trebao ga je zvati kao sto je i sam rekao cim je odigrao par utakmica za Fiorentinu a on je cekao da momak izraste u igracinu. Samo mi nije jasno kako nije pomislio da ce ga tada Svica pozvati kojoj je isto falilo napadaca to je bilo inace jako logicno. Kriva procjena kvaliteta igraca, zakasnio, nije ga dovoljno gledao, previse cekao, nije imao mjesta u 23 igraca tada nazovi to kako god hoces. Taj igrac je proslost samo nije korektno da se krivica uvijek prebacuje na igraca zato sam i napisao ovo sve. Te nije patriota, te nije izabrao Bosnu i slicno. Safet je morao da poprica sa igracem tih kvaliteta i da ga proba nagovoriti jer se je radilo o ako nista investiciji za buducnost ove reprezentacije. Vec sada bi nam on dosao kao narucen a kamoli kasnije. Cak i Virtu4L je priznao da je Seferovic greska a vas par nikako. Dali postoji jedan potez selektora koji ti nebi pokusao da opravdas ??calcio je napisao/la:Sto se tice Seferovica, dobio je poziv za okupljanje reprezentacije gdje bi potpisao prelaznicu, obecao da ce doci, pa se onda predomislio kada ga je pozvala Svicarska. Do njega je najvise.

----------
Ako nisi svjestan da ti saopstim kako je ovo argument protiv tebe !!!calcio je napisao/la:Nije mu smetala igranka kada je dolazio da uzme nagradu za najboljeg mladog igraca.
---------
Veceras igra Helas protiv Juveta, pa da malo bacimo oko na potencijalnog ako bude u timu !!!