Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zaista takticki fino odigrano. Sve pohvale Wengeru i igracima!!!!
Jeste da je ovo malo Mourinhovski bez neke ljepote i napadackog fudbala ali koga boli?
Mislim da je ovako jaka odbrana jednim dijelom zasluga golmana koji je ocigledno mirniji i ulijeva vecu sigurnost u odbrani... Lakse je igrati kad znas da budala nije iza tebe.
Jeste da je ovo malo Mourinhovski bez neke ljepote i napadackog fudbala ali koga boli?
Mislim da je ovako jaka odbrana jednim dijelom zasluga golmana koji je ocigledno mirniji i ulijeva vecu sigurnost u odbrani... Lakse je igrati kad znas da budala nije iza tebe.
-
- Kontakt:
Da sam fan Uniteda i ja ne bi dao Wengera nikome drugom nego Arsenalu. Mislim da je ova utakmica neki nagovjestaj da ce ipak trebati nesto vise da se poklopi kako bi se arsenal izbacio iz top4, prejaki za da ispadnemo iz top4 preslabi da ista osvojimo...(kad kazem slabi mislim zbog trenera i par pozicija koje nam fale, jedan mec nece promjeniti moje misljenje)
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Yebo vas život ne znam više na kojoj temi da pišem
Loš je ovaj Cazorla ne bi ga ni na tribinama držo

Loš je ovaj Cazorla ne bi ga ni na tribinama držo
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Wenger ce dobit respekt kakav zasluzuje tek kad ode.BigBigBang je napisao/la:Da sam fan Uniteda i ja ne bi dao Wengera nikome drugom nego Arsenalu. Mislim da je ova utakmica neki nagovjestaj da ce ipak trebati nesto vise da se poklopi kako bi se arsenal izbacio iz top4, prejaki za da ispadnemo iz top4 preslabi da ista osvojimo...(kad kazem slabi mislim zbog trenera i par pozicija koje nam fale, jedan mec nece promjeniti moje misljenje)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Rutinski protiv Šampiona sa rezervnim bekovima i bez Ezela. Fino,fino
Dok su i Wenger i igrači trubili da su konačno spremni da uzmu skalp u gostim,većina je to sa podsmjehom doživljavala!
Nadam se da će Santi ostat još dugo u startnih 11 sa ovakvom igrom
Žiru opet objasnio da je vasionski brod za Welbecka. Zabijao je Evertonu,Liverpoolu,Unitedu i danas City-u. I to sve u sezoni u kojoj je bio out 3 mjeseca. Not bad at all...
Coquelin je definitivno pokazao da može. Izvini legendo što sam sumnjao u tebe
Dok su i Wenger i igrači trubili da su konačno spremni da uzmu skalp u gostim,većina je to sa podsmjehom doživljavala!
Nadam se da će Santi ostat još dugo u startnih 11 sa ovakvom igrom
Žiru opet objasnio da je vasionski brod za Welbecka. Zabijao je Evertonu,Liverpoolu,Unitedu i danas City-u. I to sve u sezoni u kojoj je bio out 3 mjeseca. Not bad at all...
Coquelin je definitivno pokazao da može. Izvini legendo što sam sumnjao u tebe
@seamene,šta ćeš reć kad mlatnemo Naftaše?
A.F.C. Bournemouth!
Ma Ramiza grcevi uhvatili, momak u 25 min umro..
Ko tele je bio, imace od Augusta je on qarina..
Jedna jako ruzna nasa utakmica, i jedna jakoo vazna pobjeda
Ono kad pobjedis, a Sanchez odigrao jednu od najlosijih urakmica...
Chelsea, cuvaj se.. Mi smo ti glavni konkurenti za titulu
kakav city, kakvi bakraci 
Ko tele je bio, imace od Augusta je on qarina..
Jedna jako ruzna nasa utakmica, i jedna jakoo vazna pobjeda
Ono kad pobjedis, a Sanchez odigrao jednu od najlosijih urakmica...

- Marsal
- Kontakt:
Skidam kapu Wengeru danas za vođenje utakmice
Sve je odradio i pogodio kako treba, očigledno je napokon malo pažnje posvetio i prostudirao igru protivniku a ne zalijetao se u utakmicu sa stavom "we don't care about opponent, we'll play our game"
Svo su danas igrali nevjerovatno organizovano i disciplinovano, posebno Cazorla koji je dosta pomagao Ramseyu i Kokolanu, imali smo 2 dobra i brza krila i dobru podršku bekova nakon 500 utakmica i to je odmah urodilo plodom.
Koks i Bellerin, nadam se da su ovom utakmicom zacementirali mjesto. Definitivno bolje da igra Koks nego flamini, a Bellein doktor za Chambersa na desnom beku. Chambersa vidim samo kao štopera.
Još kad bi sad ili na ljeto kupili jednog extra štopera i extra holding midfieldera. Ufff.

Sve je odradio i pogodio kako treba, očigledno je napokon malo pažnje posvetio i prostudirao igru protivniku a ne zalijetao se u utakmicu sa stavom "we don't care about opponent, we'll play our game"
Svo su danas igrali nevjerovatno organizovano i disciplinovano, posebno Cazorla koji je dosta pomagao Ramseyu i Kokolanu, imali smo 2 dobra i brza krila i dobru podršku bekova nakon 500 utakmica i to je odmah urodilo plodom.
Koks i Bellerin, nadam se da su ovom utakmicom zacementirali mjesto. Definitivno bolje da igra Koks nego flamini, a Bellein doktor za Chambersa na desnom beku. Chambersa vidim samo kao štopera.

Još kad bi sad ili na ljeto kupili jednog extra štopera i extra holding midfieldera. Ufff.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Zaboravio sam Ospinu. Svaka čast liku, prava mačka. City je danas imao bruku kornera ali samo iz zadnjeg na utakmici kad je koncentracija dobrano popustila odbrani napravili priliku. Kad se sjetim poljske dvorske lude, skoro svaki korner zicer za protivnika. Ospina djeluje veoma sigurno i hladnokrvno, Kolumbija je to brate, u djetinjstvu vjerovatno prevozio vreće kokaina na bmx-u.
Hummelsa na ljeto ganjat, strasan igrac
ramsey je pokazao sta nama fali a to je ofanzivno i defanzivno dobar veznjak, coq je strasan bio u odbrani, na svim dijelovima terena je bio momcina i svaka njemu cast..
bellerin odlican
monreal glup na momente al sta ces
cazorla svaka ti cast za danas
klada solidan
alexisa su morali zatvorit i opet je bio opasan po protivnika
ozila walcota protiv brightona
Wenger reko da je prava sreca da imamo dobrog dmfa da se potrefi kokelan... znaci nista od novog dmfa tvrdoglavi voajer
ramsey je pokazao sta nama fali a to je ofanzivno i defanzivno dobar veznjak, coq je strasan bio u odbrani, na svim dijelovima terena je bio momcina i svaka njemu cast..
bellerin odlican
monreal glup na momente al sta ces
cazorla svaka ti cast za danas
klada solidan
alexisa su morali zatvorit i opet je bio opasan po protivnika
ozila walcota protiv brightona
Wenger reko da je prava sreca da imamo dobrog dmfa da se potrefi kokelan... znaci nista od novog dmfa tvrdoglavi voajer
pricajte sta hocete al i monreal je dobro odradio svoj zadatak
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Francis Coquelin tonight vs Man City
Francis Coquelin: 100% tackle success, 88% aerial duels, 5 interceptions, 6 interceptions, 11 clearances, 87% passing
Francis Coquelin: 100% tackle success, 88% aerial duels, 5 interceptions, 6 interceptions, 11 clearances, 87% passing
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Je li 5 ili 6 interceptions?anell je napisao/la:Francis Coquelin tonight vs Man City

Neka bude 6Marsal je napisao/la:Je li 5 ili 6 interceptions?anell je napisao/la:Francis Coquelin tonight vs Man City

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
AAAAAAAA SVEEE...Marsal je napisao/la:Je li 5 ili 6 interceptions?anell je napisao/la:Francis Coquelin tonight vs Man City

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Head je napisao/la:Red je da i mi nekog dobijemo od jacih ekipa a da to nije Liverpool.Mislim, koliko god covjek bio kivan na Wengera i njegove maloumne poteze samo budala koja barem malo simpatise Arsenal moze navijati protiv istog. City je odvratna ekipa, bez duse, timskog duha, kolektiva koja se moze dobiti borbenoscu i htjenjem. Nas najveci problem je priprema utakmice, njih Wenger ubije u pojam svojim taktickim zamislima i miksanjem pozicija da ljudi prije pocetka utakmice vec razmisljaju o porazu. Sad dajem zivot da im uleti Henry, Adams ili neko treci od legendi Arsenala, poprica s njima pola sata i izvede 11 najboljih na njihovim prirodnim pozicijama da bi sutra dobili.
Tako, ako ne bude pretjeranog filozofiranja od Wengera, i ako ih aman zaman ne bude priprem'o psihicki za sutrasnju utakmicu ocekujem barem bod, ali sto ne i 3.
Za ovo ne moras biti pretjerano pametan, bitno je da poznajes pozicije na kojim se tvoji igraci snalaze najbolje, but Wenger know.

Dobro je, nije mixo sa pozicijama i odmah napredak.

1946
Bio sam ubjedjen da cemo izgubiti pogotovo kada sam vidio juce koliko su gosti pobjedjivali. Reko ako bude remi ima da slavim...
Ali optimizam mi skocio cim sam vidio sastav pred mec. Konacno voajer da slozi igrace na njihove pozicije gdje se zna gdje kako sta ko igra a ne ponovo mrtvo inproviziranje...
Danas mogu pricati samo o losim sto su bili da ustedim na pisanju. Ramsey sa dusom u nosu i OX rekreativac.
COQUALIN POLOZIO ISPIT!
BELLERIN CAR MALI!
Pod hitno oba obavezati sa dugogodisnjim ugovorima.
Santi prikucao Ozila na klupu sa ovim mecom osim ako Wenger ponovo ne zazeli da ga vidi na krilu.
Odbrana perfektna i tek pred kraj meca su malo poceli da popustaju. Rosa stari smeker i majstor. Njega drzati u klubu do 53 godine...
PS: Ne mjenjam avatar do kraja sezone...

Ali optimizam mi skocio cim sam vidio sastav pred mec. Konacno voajer da slozi igrace na njihove pozicije gdje se zna gdje kako sta ko igra a ne ponovo mrtvo inproviziranje...

Danas mogu pricati samo o losim sto su bili da ustedim na pisanju. Ramsey sa dusom u nosu i OX rekreativac.
COQUALIN POLOZIO ISPIT!

Santi prikucao Ozila na klupu sa ovim mecom osim ako Wenger ponovo ne zazeli da ga vidi na krilu.

Odbrana perfektna i tek pred kraj meca su malo poceli da popustaju. Rosa stari smeker i majstor. Njega drzati u klubu do 53 godine...

PS: Ne mjenjam avatar do kraja sezone...

Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 18 jan 2015, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.