Mozda si upravu.Masi zicere pod kosem I pravi glupe faule.JoeCelt je napisao/la:Ja mislim da ga je familija definitivno poremetila svojim dolaskom i Jusuf nije 100% u basketu sada. Cim se oni vrate u BiH bice Juka dosta bolji i vise ce raditi sa trenerima da poboljsa svoju igru, pogotovo u napadu.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
ne mora vazda ici na snagu, puno se trosi u pripremi poena..nek oproba malo s poludistance, pokazao je da moze zabit....
sve ovo je i ocekivano za mene...starter, minutaza, familija...
ne gledo ovo vise, da bar zabije jos 4p
sve ovo je i ocekivano za mene...starter, minutaza, familija...
ne gledo ovo vise, da bar zabije jos 4p
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Problem je sto ne gleda u kos prije nego sto puca. Previse puta slijepo puca, samo prema osjecaju gdje se kos nalazi.
Hickson 14 poena i 7 skokova do sada i svaku je utakmicu odlican, Jukina sreca a Bogami i nasa je sto je rookie pa mu mjesto startera i nije ugrozeno iako Hickson jedno tri puta bolje pruza bolje partije nego nas Juka.
Nema vise JUke izgleda veceras.
-
- Kontakt:
Hajde eee ubacujj Jusufaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Treb"o ga je trener BS ubaciti prije par minuta 

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
[youtube][/youtube]
hahahah, oplakao sam
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Ljiljani87
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:hahahah, oplakao sam![]()
[youtube][/youtube]
moželi lawson igrat za nas

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
[youtube][/youtube]

Napokon sutra Juka ima jedan termin koji odgovara nasem podneblju. Koliko sam vidio da igraju protiv Golden Steyta u 14,00 sati. To je uz + 8 sati kod nas oko 22,00 sati ako se ne varam.
Napokon sutra Juka ima jedan termin koji odgovara nasem podneblju. Koliko sam vidio da igraju protiv Golden Steyta u 14,00 sati. To je uz + 8 sati kod nas oko 22,00 sati ako se ne varam.
Tako jeRamirez5 je napisao/la:Napokon sutra Juka ima jedan termin koji odgovara nasem podneblju. Koliko sam vidio da igraju protiv Golden Steyta u 14,00 sati. To je uz + 8 sati kod nas oko 22,00 sati ako se ne varam.

[youtube][/youtube]

Komentirao sam sa mobilnog i tek sad vidjeh da sam tri puta komentirao. A šta misliš da još jednom..adisice je napisao/la:de još jednom
De Juka poradi na trejdu Lawsona u najdrazu dresChinaglia je napisao/la:hahahah, oplakao sam![]()
[youtube][/youtube]
Vrbuj ga taman nam treba takav na euru

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Drum, fanaticoszg, L-Train, Proximic i 38 gostiju.