Čovjek bio u konkurenciji za igrača mjeseca u Premiershipu,ali prema relevantnom mišljenju kvazi-stručnjaka to nije dovoljno da bude starter u Arsenalu jer je zabijao iz penala i kočio igru. Alal vam ćufte. . .
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
I ja sam za ovo, samo što bi sad pustio Cazorlu da igra zato što je Ozil bio odsutan 4 mjeseca....AllGunsBlazing je napisao/la:Ja ne serem ni po Arteti ni po Cazorli, ni po jednom igracu koji nosi dres Arsenala.
Medjutim, ne vidim po cemu je to Cazorla zasluzio da bude najbolji igrac mjeseca kad je to opet bio Alexis. Ja sam za to da jedan od Cazorle/Ozila igra. Obojica su samoubistvo.
I jos jedna stvar, ja se sjecam tonu golova koje smo primili zbog Cazorlinog petljanja, dok je Ozilu skoro pa nemoguce uzeti loptu tako i dati gol. A ovdje ce sigurno biti ogroman pritisak na nas, tako da bih ja ipak isao sa Ozilom.
Ako je ovo tim onda nije nimalo lose... Jbte izgleda je stvarno ozbiljno ono za Woju...topnik1 je napisao/la:Arsenal FC @Arsenal · 12s 12 seconds ago
Arsenal team to play @MCFC: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Giroud
NOT BAD
Ne mozes brate ocekivat to poslije 3-4 mjeseca ne igranja, a Cazorla je u kakvoj-takvoj formi a i Ozil sumnjam da moze poluvrijeme izdrzat na visokom nivouVGS je napisao/la:Pa eto nije lose jos samo da je Mesut u prvih 11
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.