Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

rambo16
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la rambo16 » 18 jan 2015, 14:56

Kakvi likovi ocmi :D

Čovjek bio u konkurenciji za igrača mjeseca u Premiershipu,ali prema relevantnom mišljenju kvazi-stručnjaka to nije dovoljno da bude starter u Arsenalu jer je zabijao iz penala i kočio igru. Alal vam ćufte. . .
A.F.C. Bournemouth!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 jan 2015, 15:02

Moze Cazorla igrati ali onda Ozil na klupu... Mislim da se Cazorla ne voli zato sto puno petlja loptu i uprska dosta dobrih prilika za kontru sa petljanjem dok kod Mesuta to uglavnom ide iz prve u prazan prostor izmedju protivnicke odbrane. Ali ako se pocne ponovo forsorati 10 veznjaka bez krila kao pocetkom sezone onda treba i ocekivati takvu igru, jadnu, sporu, bezidejnu...

Ja sam danas prezadovoljan i remijem

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 18 jan 2015, 15:07

Pa naravno da Turčin treba na klupu
Ne zato što je gori ili bolji od Santi-a,nego zato što nije igrao 4 mjeseca.

Uvijek bio stavio Ezela prije bilo kog igrača u Arsenalu,ali čovjek je daleko od onogo što nam danas treba
A.F.C. Bournemouth!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 jan 2015, 15:08

Pa sta ako je bio u konkurenciji za igraca mjeseca? To i dalje ne znaci da je bolji od Ozila koji je zbog povrede bio odsutan. Ja nemam nista protiv da Cazorla igra ali ne na stetu Ozila koji je veca klasa sve i da je Cazorla dobio tu nagradu igraca mjeseca.
Znaci sad treba sj*bati Ozila samo zato sto je Cazorla igrao dobro u proteklih mjesec dana?
I opet ponavljam, nista protiv Cazorle ali na njegovoj poziciji postoji bolji i kvalitetniji igrac. Steta za njega.

Zamisli Messi se povrijedi i na njegovo mjesto dodje neko drugi i taj neko zabije mnogo golova i bude izabran za igraca mjeseca. Sta mislis sta ce se desiti kad se Messi vrati? Messi na klupu? :mrgreen:
Ehh, ovo je naravno malo preuvelicano poredjenje ali je svakako pokazatelj kako se treba raditi sa velikim igracima, ako uopste zelis da imas velike igrace a ne masu istih i izgubljenih igraca koji ne znaju sta i gdje trebaju da igraju.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 jan 2015, 15:11

@SamoZeljo sve si dobro rekao.
Postoji isto mogucnost recimo da Santi ide na CMa a Ozil na AMFa gdje bi onda Ramsey izvisio i to bi ponovo bila losija opcija ali nesto bolja od one gdje jedan ide na krilo.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 jan 2015, 15:17

ja ne znam sta konkretno santi uradi da bi bio nas najbolji igrac poslije alexisa, zna izdriblat igraca i bacit koju fintu al nam uspori napad da to nije normalno, city ako krene agresivno pojesce nas, vidi prconjaka u veznom redu a sumnjam da ce coquelin njih sve moc gazi

cazorli bi dao poluvrijeme jer frajer ne zna dati gola, milion sto postotnih sansi profula il nabije u zadnji red publike na stadionu, ima poluvrijeme i ako ne ide nek udje ozil da pokaze kako se igra

odbrana bi nas mogla drama ukopat

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 jan 2015, 15:21

Nayebali smo kako god okrenes.

Haha pazi ovo...
Gibbs je kao sex. Nema ga tako cesto, a kada ima bude dobar ali uglavnom traje kratko... Posle ponovo ne znas kada ce ga biti. :urnebes:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 18 jan 2015, 15:22

Cazorla na CM je gora opcija. Ne trci dovoljno da pokrije tu poziciju, a pored toga je prenizak. To govorim jer je tu skok igra puno vaznija nego na mnogim drugim pozicijama.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 jan 2015, 15:26

http://cricfree.sx/sky-sports-1-live-stream" onclick="window.open(this.href);return false; evo link s kraljem :njanjanja:
Rođen s tobom da budem

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 jan 2015, 15:28

Coquelin- Ramsey

.....Cazorla.....

Nije ovo tolika kvantna mehanika yebem ga.

EDIT: I hajde da se potrudimo da na ovoj temi viewtopic.php?f=108&t=9457 ispratimo utakmicu. Da se navikavamo na neki red, a poslije utakmice vratit se na ovu. Čisto da nam teme ne zjape i da se poštuje neki red
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 18 jan 2015, 15:43

"Rizično, previše je rizično nastaviti bez dovođenja novog CB. Ostali smo bez Debuchya koji je mogao igrati tu poziciju, bez Monreala, također i bez Gibbsa.
Naravno pokrenuli smo niz upita po klubovima ali rijetki klubovi su spremni prodati u polovini sezone, obično dogovori završavaju na ' dođite na ljeto, možda tad postignemo dogovor' " -rekao je Arsene Wenger
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 jan 2015, 15:46

Ja ne serem ni po Arteti ni po Cazorli, ni po jednom igracu koji nosi dres Arsenala.

Medjutim, ne vidim po cemu je to Cazorla zasluzio da bude najbolji igrac mjeseca kad je to opet bio Alexis. Ja sam za to da jedan od Cazorle/Ozila igra. Obojica su samoubistvo.

I jos jedna stvar, ja se sjecam tonu golova koje smo primili zbog Cazorlinog petljanja, dok je Ozilu skoro pa nemoguce uzeti loptu tako i dati gol. A ovdje ce sigurno biti ogroman pritisak na nas, tako da bih ja ipak isao sa Ozilom.
Celik!3,2,2.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 18 jan 2015, 15:53

AllGunsBlazing je napisao/la:Ja ne serem ni po Arteti ni po Cazorli, ni po jednom igracu koji nosi dres Arsenala.

Medjutim, ne vidim po cemu je to Cazorla zasluzio da bude najbolji igrac mjeseca kad je to opet bio Alexis. Ja sam za to da jedan od Cazorle/Ozila igra. Obojica su samoubistvo.

I jos jedna stvar, ja se sjecam tonu golova koje smo primili zbog Cazorlinog petljanja, dok je Ozilu skoro pa nemoguce uzeti loptu tako i dati gol. A ovdje ce sigurno biti ogroman pritisak na nas, tako da bih ja ipak isao sa Ozilom.
I ja sam za ovo, samo što bi sad pustio Cazorlu da igra zato što je Ozil bio odsutan 4 mjeseca....

Liverpool u gostima 3 ili 4 gol Ozil gubi loptu na sredini terena i samo pogledom isprati igrače koje su otrčali u kontru i zabili gol.
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 jan 2015, 16:01

Arsenal FC @Arsenal · 12s 12 seconds ago
Arsenal team to play @MCFC: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Giroud

NOT BAD
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 jan 2015, 16:02

topnik1 je napisao/la:Arsenal FC @Arsenal · 12s 12 seconds ago
Arsenal team to play @MCFC: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Giroud

NOT BAD
Ako je ovo tim onda nije nimalo lose... Jbte izgleda je stvarno ozbiljno ono za Woju... :?

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 18 jan 2015, 16:02

E **** ga Monreal,a ni Ospina mi nije neki golman,nadam se da ce me demantovati :pray:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 18 jan 2015, 16:02

Evo Coquelinu šanse da zacementira mjesto startera

Sastav očekivan i apsolutno normalan
Zadnja izmjena: rambo16, dana/u 18 jan 2015, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
A.F.C. Bournemouth!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 18 jan 2015, 16:03

Pa eto nije lose jos samo da je Mesut u prvih 11

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 jan 2015, 16:05

Postavljena je anketa i to cu raditi svaki put kad Arsenal igra, samo sto ce to biti ranije...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=108&t=9457" onclick="window.open(this.href);return false;

Mislim, ako se slazete da se svaki put dva-tri dana prije tekme postavi anketa? Ja mislim da je to odlicno. :)

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 18 jan 2015, 16:06

VGS je napisao/la:Pa eto nije lose jos samo da je Mesut u prvih 11
Ne mozes brate ocekivat to poslije 3-4 mjeseca ne igranja, a Cazorla je u kakvoj-takvoj formi a i Ozil sumnjam da moze poluvrijeme izdrzat na visokom nivou

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Gunner4 i 1 gost.